Şimdi Ara

Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.079
Cevap
130
Favori
1.620.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir yazmak istiyordum yazayım dedim

    5 Aydır yeme içme düzenim baştan değişti.2018 yılbaşı gibi oldu banada bu illet.Tuvalete gitmek işkenceydi o kadar diyeyim size.Bir insan ishal olunca bile gözünden yaş gelir mi tansiyonu düşer mi tuvalette ? Her neyse.

    Neredeyse kurtuldum diyebilirim tecrübelerimi paylaşayım belki yararlı olur sizlerede.

    İlk olduğum gibi anladım daha öncede olmuştu fakat bu kadar şiddetli değildi.Doktorun yolunu tuttum muayne olduk evet yırtık var dedi.Ne yiyip ne yememem gerektiğini sordum salata olduğu sürece herşeyi yiyebilirsin dedi fakat ben yinede tedbiri elden bırakmadım.

    2 Adet ilaç yazdı.

    Meşhur Rectoderm ve anestol.


    Arkadaşlar rectoderm kullanacak arkadaşlar bu krem insanı mahvediyor.Kullanırken kesinlikle eldiven takın 1 yeşil mercimek ucunu geçmesin süreceğiniz miktar.Her ne kadar küçücük krem o kadar işe yaramaz mantığında olsanız da 2-3 güne rahatlıyor o bölge.

    Her dışkılama sonrası mutlaka 10 dakika oturma banyosu kesinlikle.Günde 2 kere kullandım rectoderm sabah kalkınca ve akşam yatınca.

    Arkadaşlar mutlara salata yiyin ben diyetimi aşşağıya yazıyorum.

    İlk 2 ay (Mutlaka sabah akşam kefir + günde 1 adet kuru incir)

    Sabah kepekli ekmek + salata + zeytin
    Öğlen Çorba + kepekli ekmek + Tavuk- et ( çok az miktarda)+salata
    Akşam evde ne pişerse + kepekli ekmek. +salata


    2. aydan sonra biraz rahatladım yeni serüvenler aradım

    Sabah peynir + kepek ekmeği + menemen artık istediğim gibi yiyordum. + salata
    Öğlen bulgur pilavı + et ( hala aynısı geçerli) + salata
    Akşam normal ev yemeği.

    Mutlaka zeytin yağı arkadaşlar.Zeytinle yerken çok baymıyor.

    Kantoron yağı kullandım bol bol.

    Bu diyet içinde yemediklerim ve içmediklerim şunlar.

    Kola + kebap + acı + hamburger vb + alkol + pirinç pilavı + beyaz ekmek + sucuk + salam + sosis +çay kısaca zararlı ne kadar şey varsa yemedim içmedim.Bunların alternatiflerini buldum.

    Mesela pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yiyorum fasulye nohut pastırmalı yumurta(çemensiz) et kavurma vs baharat olarak kekik kimyon kullandım bir zararını görmedim.

    Bu hastalığı yaşayan bilir tüm yaşam düzeniniz bir anda tepe taklak olur.Umarım yardımı olur sizede.


    Sonradan gelen edit: Günde en az 3.5-5 litre arası su içtim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captaincoco -- 15 Mayıs 2018; 14:3:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soryy

    Bendede sorun buyuk ibs ile birlesince cekilmez oluyor

    Hocam sizde benim gibi günde ortalama 3/5 kez dışkılama durumundasınız sanırım. 3/5 kaşık yoğurt yesem yarım saate kalmaz tuvaletteyım. Bu nalet çatlak tam unutup gecınce beslenme ve dışkılama düzenini bozunca sankı hıç iyileşme miş gibi ortaya çıkıyor.

    Yaklaşık 1 haftadır yıne başıma bela oldu negüzel kaç aydır şikayetim yoktu. Kortos giyilen başladım. Anestolun uyuşturmasını geç yakması daha da beter. Gün içinde bepanten krem gece kortos fitil.

    Allah hepimize yardım etsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorun genelde kabızlık ile oluşan ve ilerleyen bir durum

    kesin çözümü hayatımıza SU ilave etmek ile sonnuç buluyor

    tv lerde sıvı tüketin diye geçer ama hatalı olduğunu net olarak söyleyebilirim. sağlık ve alışkanlık durumunuza göre SERT SU içmenizi öneririm. kuyu suyu yumuşak su grubuna girer. ama bu koyu dağdan eriyen kar dan besleniyor ise o sert sudur.

    damacana olarak satılan sulara şu şekilde yaklaşın. 5lt bir markayı alın ve kaynatın. marka adı vermekten çekinmiyorum. çünkü resmen hayatımıza ediyorlar. aytaç marka su kullanmayın. kireçli su oluyorlar kendileri. suyu alıp kaynatın ve demir-çelik çaydanlıkta kalan kireç o toz miktarına bakın. kuru iken elinizi gezdirin. en basit partikül bile oluyor ise o kireç kalıntısıdır ki aytaç markada kalıntı değil ilk kaynamada çaydanlık çeperi kaplanıyor.
    kireçli su kesinlikle OLMAZ....
    hamidiye gibi kuyu ile göl suyu tadındaki yumuşak su da bireysel tecrübelerim ve çevremden gördüğüm kadarı ile uygun değil.

    bölgeniz muhitinizdeki suları alıp deneyin.. merak eden aytaç bulup sonucu yazabilir. benim tecrübem eski ama şuan firmada kullanılan su maalesef o firmaya ait oldukça kötü tadı var. filtre kahve zevkimin içine ediyor.

    asıl konu SU

    salata diye belirten arkadaşa müdahele etmek istiyorum. o bahsettiğiniz YEŞİL SALATA olması gerek. hem sebze grubu vucudumunuzda depolanmaması da diyet sorununa ayrı faydası var ve bağırsaklarda da rahatlık sağlar. havuç çok sevmeme rağmen pek tavsiye edemiyorum. sebze olarak tamamen vucudda depolanabilen tek ŞEKER kaynağı havuçtur. üzülerek belirteyim.

    elma.... her mevsimin vazgeçilmezi
    aşırı şekerli meyva ve sebzelerde dozajını kaçırmadan. azar azar tüketin. elmalarda mayhoş veya ekşi. aşırı sulu cinslerini kabuklu tüketin
    olabildiğince SIK ama az miktar şeklinde su için. yani 1 defada 1 bardak yerine. 10-15dak aralıkla 1 ağız dolusu gibi.
    ılık su içmenizi, soğuk içeceksenizde dinlenmiş soğuk su içmenizi. şok lama ile soğumuş su olmaz.

    kanama olduğu dönemlerde suya dökülen bir sarı toz var. bunu bir leğende yakacak derecede sıcak su ile karıştırıp içinde oturmanız faideli olur. ama göbek taşı en acil durumlar mekanınız olsun :)

    bahsettiğim sarı toz özellikle iltihap durumlarında veya kullandığınız şebeke suyunun temizliği/klor durumuna bağlı olarak. aşırı klor tüm cilt ve bu açık yaralar için zararlı olduğunu, kab kacak temizliğinden sonra çeperde kalan miktarlar ile vucuda girmesi ile zararlı....
    dolayısı ile klor belirtisi olan sularda belediye ile veya valiliğe şikayet ile ulaşın.

    2 yıl önce yıkandıktan sonra vucud kokumdan kendimden tiksiniyor idim. 2 defa iski ye şikayet ile mevcud belediye sorunu çözdü.

    yineleyerek belirtiyorum

    günlük bol ILIK SERT SU içiniz. acı ve bağırsak da kuruma yapan veya katı kalan yiyeceklerden uzak durun.
    aşırıya kaçmadan limonlu su içiniz.. limonata değil.. 1 bardağa sıkılan yarım çeyrek limon suyundan bahsediyorum. kızılay gibi sade soda ekleyebilirsiniz ama limon-su etkisini azaltır. diğer sodalar asitli içecekler zararlı olup.. yaramazlık yapıp aşırı yediklerinizde bağırsak temizlemek için kola yı kullanın ama alışkanlık yapmayın.

    bol SULU günler dileği ile
  • Ramazanla birlikte 4 5 aydır geçiştirdiğim anal fissur tekrardan başladı ve başa döndü gibi hayatım mahvoldu,galiba oruçtan dolayı 12 13 saat susuz kalınca tekrarladı, dışkının çıkış kısmı sert oluyor yarayı kanatıyor 3 gündür böyle bir türlü yumuşatamadım ve tuvaletten sonra çok ağır bir sancı oluyor akşama kadar sürüyor. Bugünden itibaren oruç tutmamaya ve su içmeye başladım, çünkü dayanılmaz bir acı oluyor, oturup kalkmama ve yürümeme bile engel oluyor. İşin kötü kısmı 1.5 ay sonra askere gideceğim ve orada ne yapacağım bu hastalıkla resmen psikolojimi bozdu, hayattan soğuttu. Genel sağlık sigortasından dolayı hastaneye de gidemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Yukarıda yazılanların çoğuna dikkat ettim ama maalesef bu illet bir kere canlanırsa her şey boşa gidiyor...
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Askerde ameliyat olur hava değişimine gidersin. Gider gitmez revire koş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat olmak sorun değil de sonrası çok sıkıntıymış tuvalet tutamama,gaz kaçırma gibi olaylar varmış ve çok uzun sürüyormuş bu olaylar askerliğimi çekilmez hale getirebilir, çok zor bir durum ne yapacağımı bilmiyorum.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef çok zor Allah şifa versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    Ameliyat olmak sorun değil de sonrası çok sıkıntıymış tuvalet tutamama,gaz kaçırma gibi olaylar varmış ve çok uzun sürüyormuş bu olaylar askerliğimi çekilmez hale getirebilir, çok zor bir durum ne yapacağımı bilmiyorum.
    dostum merhaba ameliyatı bu kadar gözünüzde büyütmeyiniz sizin olayınız çok ama çok zor allah yardımcınız olsun size tavsiyem nacizane bu basur illeti çok pis bir durum aynı durumdan müzdariptim lazer imdatıma yetişti her neyse sizin askere gidip durumunuzu anlatmanız lazım artık devlet hastanelerinde bile modern yöntemler mevcut siz de basur memesi mi var yoksa makat çatlağı mı var ?

    kesinlikle öncelikle şunu kafanıza iyi sokun bunlar ilaçla aferdersin otla bokla iyileşmez iyileştim diyen olursa gelecekte kabızlıkta gene ortaya çıkar işin olayı bölgenin tedavi edilmesi ve hayatın boyunca yeme içme alışkanlıklarınızı terbiye etmeniz gerekiyor

    ben sizin yeriniz de olsam şuan eğer istanbuldaysanız sgk falan varsa direk lazer olurum ama tuvalet tutama ve gaz kaçırma yöntemleri olmayan yöntemle zira devlet hastanelerinde bu yöntem 30-40 dklık operasyonlar ile yapılmakta

    ya da sgk yoksa askeriye de olacaksınız size de özel muamele yapmaları lazım günümüz koşullarında artık askerde baskıcı bi tutum yok eğer sağlığınla ilgili sıkıntın varsa üst komutanlara bunu bildirceksin

    eğer bunların hiç birini yapmayacaksan askeriğin bitmesini beklersen mutlaka yeme içme alışkanlığını değiştir bir nebze rahatlarsın kardeşim

    boş mideye simit poğaca ekmek börek pilav gömme
    boş mideye mutlaka mercimek çorbası her türlüsü ya da ezo gelin çorbası içeceksin
    sonra sebzeli yemekler az etli olabilir kahvaltıda omlet yumurta her türlü ye ekmeksiz kepek ekmek 1 dilim ve en önemlisi günde 1,5 ile 2 litre arası su iç

    eğer bulabilirsen orda en önemli şey KAYISI ye sabah aç karna 2 tane at ağzına ve mutlaka YOĞURT hayatın boyunca asla kabız olmazsın ve çatlağın varsa çabucak yaraların iyileşebilir unutma ağır şeyler yeme soft şeyler ye

    vazelin de bulundur sabah akşam oraya içine yedirecek şekilde bunu kulak tıkacı ile de yabilirsin oraya sür aynı zaman da vazelin hayatın boyunca kullanabilirsin bana doktor tavsiyesidir

    Şunları unutma KAYISI, YOĞURT ve VAZELİN

    sormak istediğin bir şey olursa ben sana yazarım
  • Arkadaşlar aranızda makat apsesi operasyonu geçiren oldumu . Ben oldum iki hafta önce şuan iyileşiyor ancak aşırı kaşınma başladı , bunun için ne önerilir. Birde bu operasyon benim için ölüm acısına eşti. Resmen doktorun ve hemşirenin önünde ağladım okadar acıverdi. Diğer operasyona girenlerde de aynı acıyı yaşadımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muratbey0618

    Arkadaşlar aranızda makat apsesi operasyonu geçiren oldumu . Ben oldum iki hafta önce şuan iyileşiyor ancak aşırı kaşınma başladı , bunun için ne önerilir. Birde bu operasyon benim için ölüm acısına eşti. Resmen doktorun ve hemşirenin önünde ağladım okadar acıverdi. Diğer operasyona girenlerde de aynı acıyı yaşadımı.
    geçmiş olsun bende açık ameliyat oldum lokal olarak uyuştruldum benden aşağısı bel çevresi ni hiç hissetmedim ama ameliyat esnasında size anestezi yapılmadı mı çok enteresan
  • Doktor bile çok üzüldü. Bölgesel anestesi yaptığını ama iltihap olduğu için uyuşmadığını söyledi. Anesteziyi makat içini iğne yaparak yapmıştı ınan o bile açı vermişti.Ama uyuşmayan yerden şırıngayla kan aldı . Siz nerede oldunuz. Tekrarlarsa bende oraya bakabilirim. Ben devlet hastanesinin gen. Cer. Kısmında gider gitmez aldı hemen odaya beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muratbey0618

    Doktor bile çok üzüldü. Bölgesel anestesi yaptığını ama iltihap olduğu için uyuşmadığını söyledi. Anesteziyi makat içini iğne yaparak yapmıştı ınan o bile açı vermişti.Ama uyuşmayan yerden şırıngayla kan aldı . Siz nerede oldunuz. Tekrarlarsa bende oraya bakabilirim. Ben devlet hastanesinin gen. Cer. Kısmında gider gitmez aldı hemen odaya beni.
    Adaş ben avrupa cerrahi merkezine gittim operatör doktor yasir göze beye gittim işin ehli makat uzmanı ameliyatsız yarı ameliyat ile dertlerinize derman oluyor ben 2,5 yıldır bu illeti çekiyordum kendisi beni kurtardı 11 mayısta operasyon geçirdim çok rahatım Allaha çok şükür rahat rahat gideriyorum ihtiyacımı

    tek sıkıntısı bu operasyonlar çok pahalı sigortanız yoksa 4 ila 8 bin tl arası fiyat çıkar hemoroid + çatlak varsa fiyat 7 bine vuruyor sadece hemorid varsa 2-4 bin tl sgk üzerinden indirimli halleride var özel sigortanız varsa anlaşmaya göre tek kuruş vermezsiniz

    çok geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    Ramazanla birlikte 4 5 aydır geçiştirdiğim anal fissur tekrardan başladı ve başa döndü gibi hayatım mahvoldu,galiba oruçtan dolayı 12 13 saat susuz kalınca tekrarladı, dışkının çıkış kısmı sert oluyor yarayı kanatıyor 3 gündür böyle bir türlü yumuşatamadım ve tuvaletten sonra çok ağır bir sancı oluyor akşama kadar sürüyor. Bugünden itibaren oruç tutmamaya ve su içmeye başladım, çünkü dayanılmaz bir acı oluyor, oturup kalkmama ve yürümeme bile engel oluyor. İşin kötü kısmı 1.5 ay sonra askere gideceğim ve orada ne yapacağım bu hastalıkla resmen psikolojimi bozdu, hayattan soğuttu. Genel sağlık sigortasından dolayı hastaneye de gidemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Yukarıda yazılanların çoğuna dikkat ettim ama maalesef bu illet bir kere canlanırsa her şey boşa gidiyor...
    gliserin fitilleri var çocuk için olanlardan alın iyi gelecek kabızken.
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    Tşkler murat bey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egeharita

    Bu nalet hastalık bende bir yıl önce başladı ilk üç dört gün önemsemedim baktım iş kötüye gidiyor cerrahi hastanesinde genel cerraha göründüm Anal Fissür ( makat çatlağı) teşhisi koydu. Nitrogliserinli krem anestol pomat sıcak su oturma banyosu kabız olmama ishal olmama şartı bol su tüketimi önerdi bir ay kadar söylenenleri harfiyen yaptım ancak durumda bir düzelme olmadığı gibi her tuvaletten sonra 8-10 saat süren bitmez tükenmez ağrılarla boğuşmak zorunda kaldım. Baktım olmayacak araştırmalarım sonunda Ankara’da ünlü Eksozcu Mevlüt Mevlüt Topbaş işimi doktorun bu işi düzelttiğini öğrenince ona gittim 2000 tl bayılıp sandalyeye oturdum ne yaptığını kimsenin bilmediği bir operasyon sonucu bana 3-5 günde birşeyin kalmaz deyip yolladı. Ancak aradan bir ay daha geçmesine rağmen ağrılarda değil azalma sahada artma olunca bir daha Ankara yolu göründü tekrardan sandalyeye oturduk baktı yuttuk kapanmamış diyerek makasla bir şeyler daha yaptı epey Çan’ımı yaktı hadi geçmiş olsun deyip beni yolladı. Ancak ağrılar geçmek bilmiyordu bir ay sonra kendisini telefonla aradım bana yapacak bir şey yok gelmene gerek yok yediklerine dikkat et oturma banyosunu ihmal etme vs deyip başından savdı. Botoksun işe yaradığını okuyunca İzmir’de İdea klinik diye bir yerde uzman hekimlerin botoks uyguladığını öğrendim izmire gidip 1750 tl bayılıp botoks yaptırdım botoks sonrası aradan geçen bir ayda bir gelişme olmayınca tekrar izmire gittim kontrol için kontrol edildi çatlak %30 iyileşmiş perhizlerde dikkat oturma banyosuna devam denildi döndüm geldim ancak bu nalet çatlak bir türlü iyileşmiyor tersine giderek kötüleşiyordu ağrı kesici bağımlısı olmuştum dayanma sınırımın sonuna gelince uzman bir protoloğa ameliyat olma kararı aldım özel Ege hastanesinde ameliyata karar verdim ameliyat iyi geçti sonrası tam bir felaket ameliyattan bir buçuk gün sonra ilk tuvalete gidişim tam bir kabustu. Ameliyat sonrası bir ay ağrılar tam gaz devam etti 3 kere kontrole gittim bu kahrolası çatlak bir türlü iyileşmiyordu. Bu gün ameliyat olalı üç ay oluyor her tuvaletten sonra önce yavaştan başlayıp giderek dozunu artıran beş altı saat süren bir ağrı devam ediyor Ayrıca tuvaletiniz geldiğinde 20-30 saniye içinde tuvalete gittiniz gittiniz gidemesseniz altınıza kaçırıyorsunuz buda ameliyatın sonucu olarak eklendi hayatıma. Doktor bu durumun normal olduğunu egzersizle zamanla düzeleceğini söyledi egzersiz olarak makat kaslarını gevşetip sıkma biçiminde bir egzersiz önerdi günde 200-300 kere yapmalıymışım. Şu an tuvaletimi yapmadan sokağa çıkamıyorum sürekli bir ağrı hayatımın parçası oldu. Hala araştırıp bu konudaki doktorları arayıp geçmişimi anlatıyorum. Bana yapılacak herşey yapılmış yapacak birşey yok diyorlar. Böyle devam ederse bağırsak ucunu dışarı aldırıp makatı devre dışı bırakacak bir ameliyatı düşünmeye başladım. Herkese acil şifalar diliyorum
    bende istanbuldaki idea klinik e gittim. doktor atilla kaya işlemlerimi yaptı. botoks için 2200 tl aldı benden. %20 geçti ancak bana kesin çözüm dediler. şuanda ulaşamıyorum kendilerine. birçok şeye şikayet ettim ama çözüm yok.. paramızdan olduğumuz yetmediği gibi sağlık sorunumuzda çözülmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egeharita

    Bu nalet hastalık bende bir yıl önce başladı ilk üç dört gün önemsemedim baktım iş kötüye gidiyor cerrahi hastanesinde genel cerraha göründüm Anal Fissür ( makat çatlağı) teşhisi koydu. Nitrogliserinli krem anestol pomat sıcak su oturma banyosu kabız olmama ishal olmama şartı bol su tüketimi önerdi bir ay kadar söylenenleri harfiyen yaptım ancak durumda bir düzelme olmadığı gibi her tuvaletten sonra 8-10 saat süren bitmez tükenmez ağrılarla boğuşmak zorunda kaldım. Baktım olmayacak araştırmalarım sonunda Ankara’da ünlü Eksozcu Mevlüt Mevlüt Topbaş işimi doktorun bu işi düzelttiğini öğrenince ona gittim 2000 tl bayılıp sandalyeye oturdum ne yaptığını kimsenin bilmediği bir operasyon sonucu bana 3-5 günde birşeyin kalmaz deyip yolladı. Ancak aradan bir ay daha geçmesine rağmen ağrılarda değil azalma sahada artma olunca bir daha Ankara yolu göründü tekrardan sandalyeye oturduk baktı yuttuk kapanmamış diyerek makasla bir şeyler daha yaptı epey Çan’ımı yaktı hadi geçmiş olsun deyip beni yolladı. Ancak ağrılar geçmek bilmiyordu bir ay sonra kendisini telefonla aradım bana yapacak bir şey yok gelmene gerek yok yediklerine dikkat et oturma banyosunu ihmal etme vs deyip başından savdı. Botoksun işe yaradığını okuyunca İzmir’de İdea klinik diye bir yerde uzman hekimlerin botoks uyguladığını öğrendim izmire gidip 1750 tl bayılıp botoks yaptırdım botoks sonrası aradan geçen bir ayda bir gelişme olmayınca tekrar izmire gittim kontrol için kontrol edildi çatlak %30 iyileşmiş perhizlerde dikkat oturma banyosuna devam denildi döndüm geldim ancak bu nalet çatlak bir türlü iyileşmiyor tersine giderek kötüleşiyordu ağrı kesici bağımlısı olmuştum dayanma sınırımın sonuna gelince uzman bir protoloğa ameliyat olma kararı aldım özel Ege hastanesinde ameliyata karar verdim ameliyat iyi geçti sonrası tam bir felaket ameliyattan bir buçuk gün sonra ilk tuvalete gidişim tam bir kabustu. Ameliyat sonrası bir ay ağrılar tam gaz devam etti 3 kere kontrole gittim bu kahrolası çatlak bir türlü iyileşmiyordu. Bu gün ameliyat olalı üç ay oluyor her tuvaletten sonra önce yavaştan başlayıp giderek dozunu artıran beş altı saat süren bir ağrı devam ediyor Ayrıca tuvaletiniz geldiğinde 20-30 saniye içinde tuvalete gittiniz gittiniz gidemesseniz altınıza kaçırıyorsunuz buda ameliyatın sonucu olarak eklendi hayatıma. Doktor bu durumun normal olduğunu egzersizle zamanla düzeleceğini söyledi egzersiz olarak makat kaslarını gevşetip sıkma biçiminde bir egzersiz önerdi günde 200-300 kere yapmalıymışım. Şu an tuvaletimi yapmadan sokağa çıkamıyorum sürekli bir ağrı hayatımın parçası oldu. Hala araştırıp bu konudaki doktorları arayıp geçmişimi anlatıyorum. Bana yapılacak herşey yapılmış yapacak birşey yok diyorlar. Böyle devam ederse bağırsak ucunu dışarı aldırıp makatı devre dışı bırakacak bir ameliyatı düşünmeye başladım. Herkese acil şifalar diliyorum
    2 kere gitti bu msjım silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KocaaliInternet -- 6 Haziran 2018; 17:55:49 >
  • KocaaliInternet K kullanıcısına yanıt
    Bir sene önce özel bir hastanede dost işi 750 tl.ye botox yaptırdım bende bir faydasını görmedim.ilk günler gibi ağrım sızım kalmadı fakat bende nöbetçi meme oluştuğundan arada sırada burdayım daha seni bırakmadım diyor.Şu anlık hiç bir ilaç kullanmıyorum dışkım biraz sert leştiğinde yürürken batma yapıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KocaaliInternet

    bende istanbuldaki idea klinik e gittim. doktor atilla kaya işlemlerimi yaptı. botoks için 2200 tl aldı benden. %20 geçti ancak bana kesin çözüm dediler. şuanda ulaşamıyorum kendilerine. birçok şeye şikayet ettim ama çözüm yok.. paramızdan olduğumuz yetmediği gibi sağlık sorunumuzda çözülmedi.

    Alıntıları Göster
    botoks boşa para vermeyin kesinlikle tedavisi değil memelerin gitmesi için lazer şart idea klinik gitmeyin para tuzağı bunlar ameliyatsız deyip sitesinde ameliyat öneren bir yer ora 4500 tl ister ama sağlıklı bir kuruluş değil başka işlerin yapıldığı yerde makat operasyonları yapan yerlere güvenmeyin

    tam teşekküllü hastaneler ya da direk proktologları tavsiye ederim

    bu tip klinikler sizi rahastzılarınızı daha da arttıracak aman dikkat

    o kadar burda ameliyat olan insan var arkadaşlar sorun birbirinize yardımcı olalım korkmayın lan şu ameliyattan valla asabım bozuldu o kadar sinir stres psikolojiniz bozuluyor değermi ota boka iyileşmiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    Bir sene önce özel bir hastanede dost işi 750 tl.ye botox yaptırdım bende bir faydasını görmedim.ilk günler gibi ağrım sızım kalmadı fakat bende nöbetçi meme oluştuğundan arada sırada burdayım daha seni bırakmadım diyor.Şu anlık hiç bir ilaç kullanmıyorum dışkım biraz sert leştiğinde yürürken batma yapıyor.
    geçmiş olsun botoks çare değil sadece avutmadır tekrar en ufak sert dışkıda nüks eder zaten biliyorsunuz
  • Arkadaşlar ben de 4 yıl bu hastalığı çekmiş ve denemediği krem kalmamış biri olarak yazıyorum. Bir yıl kadar yediğimee içtiğime dikkat ettim ve 15 kilo verdim. Ve şu an çok şükür bir derdim kalmadı. Fazla kilonuz varsa kesinlikle kilo verin. Şikayetleriniz azalacak. Gece yatarken kayısı veya kivi yiyebilirsiniz. Kabızlığı önlüyor.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.