Şimdi Ara

ANAKART ÜZERİNDEN DİJİTAL AUDIO ÇIKIŞ NASIL ALINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar bende GIGABYTE GA-8I945 PMF anakart var ve anakart üzerinde s/pdif çıkış var fakat panele bunun için bir jack yapmamışlar. Ben bu işlemi anakart üzerinden nasıl yapabilirim? Açıklarsanız sevinirim.

• Hiç bilen yok mu? Yardım lütfen!
  • risk li olur onu yapmak için elin lehim ve tamir işlerine yatkın olacak ben risk almazdım yani
  • Biraz geç oldu gerçi :)

Lehime gerek yok. Yani anakart üzerinde zaten çıkış var fakat o çıkış için nasıl bir jack gerekiyor onu bilmiyorum. 5 tane pini var çıkışın.
  • tam anlayamadım fakat sen varolan çıkışı ordan kesip yerine jck takıcaksın,buda digital çıkışa analog takmak gibi bişi,arkadaşın dediği gibi risklidir ve problem yaratır.digital ses alamazsın ki bu durumda.o çıkışı kullanman için bildiğim kadarıyla 2 seçeneğin var.birincisi o girişe yani digital girişe sahip bir 5+1 sistemin olcak direk bağlıcan.ikincisi amfi olcak elinden amfiye bağlıcan amfiden sesi kolonlara vercen.
  • Arkadaşlar ben yanlış anlattım pardon. Şimdi elimizde bir anakart var ve üzerinde S/PDIF in/out soketi var ve az önce yaptığım araştırma sonucunda anakartın kutusundan çıkması gereken bağlantı kablosu çıkmamış. aşağıda resmini ve açıklamasını ekliyorum. Nereden bulabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Sabahtan beri internet olsun telefon olsun aramadığım yer kalmadı hfakat bir türlü bir sonuca ulaşamadım.

Ürün Açıklaması : AUDIO S/N:12CR1-1SPINO-11 SPDIF In and Out Cable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enok -- 3 Nisan 2007; 13:26:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.