Şimdi Ara

ANAKART TAMİRİ YAPIYORUM. MARKALARA GÖRE GENEL SORUNLAR (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
67
Favori
82.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,şöyle bir sorunum var,
    power tuşuna bastığımda 1-2 saniye fanlar dönüyor, sonra bios ekranı bile gelmeden kendini resetliyor makine, kendi kendine böyle devam ediyor, fanlar dönüyor, reset, fanlar dönüyor, HDD söktüm, harici ekran kartı söküp onboard döndüm ,ram tek slota düşürdüm olmadı.
    anakart modeli z87 gigabayte getirsem bakabilrmisin.
  • GA-EX58-UD4P anakart işlemci takıp çıkartırken pinler yamuldu duzeltirken bazılarının başlarının koptuğunu gördüm çürümüş gibilerdi 10 yıllık anakart ama sorunsuz çalışıyordu cpu soketi değiştirilebilir mi yaptirmaya değer mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkSerenity kullanıcısına yanıt
    resim atın bi..
    0505 403 35 80
  • Merhaba kolay gelsin. Elim de 1155 soketli Gigabyte h77 var. Pinlerden bir kaç tanesi yamuk. Düzeltme şansınız var mı. Bir de fiyat ne olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi z390 Bios da hdd listelemesi nasıl yapılır? Bios ekranından öteye geçmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Benim sorum biraz farklı olacak ama aliexpressten laptop anakartı alınır mı? Eski laptobun anakartı bitik. Yeni bir masaüstü topladım, laptobu kurtarabilirsem 2. alternatif bir pc olacak evde.

    https://m.tr.aliexpress.com/item/4000053597855.html?pid=808_0011_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.4000053597855&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=1207amp-0JWTq27VyaIZlU8RdiztvA1591068032443&browser_id=d92e037ecc1a42cd923ea5db7cce2d1b&is_c=Y



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 2 Haziran 2020; 6:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam Merhaba. Lenovo ideapad 300-15isk laptopun anakart tetik almıyor. Anakart üzerinde kısa devre var ve adaptörle güç verildiğinde İşlemci aşırı derecede ısınıyor. Sorun işlemcide midir yoksa anakart üzerindeki başka bir entegre sorunlu olsa da işlemci bu şekilde ısınabilir mi?
  • Selamun aleyküm benim de bir sorum olucaktı hocam. Eski bir internet kafe sahibinden GİGABYTE GA-970A-DS3P anakart aldım. Tanıdık olduğu için ücret vs vermedim. Normalde asus anakartımda çalışan ekran kartımı bu anakarta taktığımda görüntü vermiyor. Herşey çalışır durumda (ekran kartının fanı da çalışıyor) lakin görüntü vermiyor. Ramları vs herşeyi denedim diğer anakartta sıkıntısız çalışıyor hepsi. 2 PCI-E slotunda da görüntü vermiyor. Tamir olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benimde garip bir sorum olucaktı :). Msi b450 tomahawk max anakart kullanıyorum sorun şu windows yeniden başlatınca ya da kapatıp açınca saat sıfırlanıyor sadece saat ama tarih de herhangi bir oynama yok.
    Sonra pc açıkken saati düzeltiyorum biraz oyun oyun oynadıkdan sonra saat 10 dk ileri gidiyor hep oluyor bu bir türlü düzeltemedim. Bios pilini degiştirdim windows otomatik saat güncellemeye aldım ancak durum aynı bir yöntem bilen varmı bunla ilgili. Biosdan saati ayarına bakim dedim salise çok hızlı gidiyor bios da bir anda 20 salise atıyor garip bir durum var sizce nedendir bu yüzden de servise göndermek istemiyorum. Bios da son sürümde özellikle 2 kere güncelledim.
  • tv anakart tamiri mümkün mü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reytan kullanıcısına yanıt

    garantisi vardır. Yolla yaparlar Asus Türkiye ye.. ama uzun sürer tabi.

  • hsyn16 H kullanıcısına yanıt

    yaparım inşallah 70 tl..

  • https://forum.donanimhaber.com/eski-anakartlar-niye-bu-kadar-pahali--146256402


    pegatron ipxsb-h61 kartım var işlemci pinleri şu alemde. iğne ile düzeltmeyi denedim ama düzgün bir çözüm gibi gelmedi.

  • Merhaba. Lenovo z570 laptop birden bire wifi bağlantısı gitti ve kabloyuda görmüyor. Formatladım düzelmedi, servise verdim 10 tane wifi kart denedik olmadı diyor. Aklıma güney köprüsü geliyor. HM65 chipset. Eğer sorun güney köprüsü ise değişimi sağlıklı mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer forum neresi? 

  • Bu arkadaşa görüntü veren GİGABYTE g970 anakart vermiştim sadece kitleniyordu. 2 hafta bekledim yapamadi aldığımda kart artık görüntü bile vermiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitmans kullanıcısına yanıt

    Kartı bozup iade mi etti öylece??? Ben de anakart tamiri için güvenilir bir yer arayışındaydım tam.

  • maviloks kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hersey calisiyor sadece kitlenme oluyordu sorun anakarttaydi bekledim 2 hafta olmadi dedi eve gittim goruntu vermeyi birak fanlar bile duzgun donmuyordu artik
  • Monster Tulpar T7 laptopımın anakartında bi bobin yada entegre yanması meydana geldi servisi tüm herşeyi değiştireceğinden ve anakart tamirini direk yapmadıgından afaki bi fiyat cıkardı (kendi ikinci el fiyatını geçti). Anakart tamiri yapan bi firmaya gönderdim üstünde oynamalar yapmasına rağmen beceremediler ve geri gönderdiler.


    Yardımcı olabilirmisiniz sormak istedim.

  • Fitmans kullanıcısına yanıt

    Hatırladığım kadarıyla senin anakartının lan çipini çıkarmıştım. Çünkü kapalı iken bile ısınıyordu.Bu anakartın çipinde bir sorun olduğunu gösterir. YA da Lan çipi veya Güney köprüsü gibi.

    Ayrıca anakartın bendeyken hiç görüntü vs vermedi. Yalan söylüyorsun. Ya da saçmalıyorsun.


    anakartı iade ettikten 1 yıldan fazla geçti yeni mi aklına geldi bu yalanı söylemek?

    neden aynı anda söylemedin artık anakartım görüntü vermiyor diye..ve niye bana söylemedin de gelip buraya ve de şimdi yazıyorsun?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 15 Aralık 2020; 23:28:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.