Şimdi Ara

anakart siparisi verdim bi sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Novadan siparisi verdim fakat musteriden onay bekliyor diyor.ee zaten biz verdik siparisi

Siparişlerim

Sipariş NO Siparişteki Ürünleriniz: Ödeme Şekli Toplam Fiyat Sipariş Durumu Kargo NO

01.03.2014 15:01:41

KrediKarti
    Tek Çekim: 659 TL
    Müşteriden Onay Bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 1 Mart 2014; 15:14:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bi yanlışlık olmaması için bu tür onaylama sistemleri yapıyo bazı siteler arayın nova yı onaylatın bi sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

herhangi bi yanlışlık olmaması için bu tür onaylama sistemleri yapıyo bazı siteler arayın nova yı onaylatın bi sıkıntı olmaz

Arkadaş doğru söylemiş, novada bir sıkıntı olacağını sanmam
  • quote:

herhangi bi yanlışlık olmaması için bu tür onaylama sistemleri yapıyo bazı siteler arayın nova yı onaylatın bi sıkıntı olmaz

Aradim konustum cok yardimci oldular. Cok sicak kanliydi onaylattirdim sali elimde olurmus 5 tl kargo ucreti. Vatana param gitmesinde.

• hayırlı olsun bende 1-2 defa novadan alışveriş yaptım novadaki elemanlar vatandaki gibi umursamaz tipler değil müşteri memnuniyetine önem veriyorlar bende zorunda kalmadıkça vatandan alışveriş yapmam ancak başka yerde bulamadığım parça olursa son çare vatana bakarım
  • quote:

hayırlı olsun bende 1-2 defa novadan alışveriş yaptım novadaki elemanlar vatandaki gibi umursamaz tipler değil müşteri memnuniyetine önem veriyorlar bende zorunda kalmadıkça vatandan alışveriş yapmam ancak başka yerde bulamadığım parça olursa son çare vatana bakarım

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87795029&p=6#88638025

Konusuda bu zaten hocam. Inventusdan da aliyorum ama o biraz pahaliydi.

• Novayla hic isim olmadi olmaz da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo hocam unutmustuk sizi ban yemistiniz galiba. Neyse gecmis olsun sonrada hayirli olsun . Takipteyim ve sonuclari bekliyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Ooo hocam unutmustuk sizi ban yemistiniz galiba. Neyse gecmis olsun sonrada hayirli olsun . Takipteyim ve sonuclari bekliyorum .

Aynen ya ban gibi sacmaliklar olmustu:D neyse tamamlicaz azimli olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.