Şimdi Ara

Anakart Bios Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartın Biosu sanırım 2 yıldan daha eski Güncelleme yapmam gerekecek ama Güncel Biosu maalesef bulamadım

BIOS Türü Award (09/15/05)
    BIOS Sürümü MSI K8MM-V W7142VMS V1.4 091505 13:41:47
    Award BIOS Türü Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
    Award BIOS iletisi MSI K8MM-V W7142VMS V1.4 091505 13:41:47

Anakartımda bu

Anakart Adı MSI K8MM-V (MS-7142)

Bir de

Everestte şöyle bir sorun veriyor ya da önerilerde

AGP Açıklık (Aperture) Boyutu 128 MB Diyor

Sorun AGP aralık(aperture) boyutu sistem belleğinin yarısından fazla. Bu başarımın düşmesine sebep olabilir.

Bu sorunu kaldırmak için AGP Açıklık boyutunu düşürmem lazım ama nereden düşürebilirim maalesef bilmiyorum. bu konuda da yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• http://www.opendrivers.com/freedownload/231140/msi-k8mm-v-bios-1.3-download.html
    1.3 versiyonu var. Versiyonun neler getirdiğini bilemem ama sorunun yoksa güncelleyi pek tavsiye edenlerden değilim.

AGP için gerekli ayarı biosa girerek bulabilirsin.
  • öncelikle bilgisayara bağlı ups varmı güncelleme sırasında elektrikler giderse anakartı unut
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

öncelikle bilgisayara bağlı ups varmı güncelleme sırasında elektrikler giderse anakartı unut

%1 gibi bir ihtimalde olsa o anakart mefta oluyor tabi teknik serviste çözümü wardı diye hatırlıorum ama kötü olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

öncelikle bilgisayara bağlı ups varmı güncelleme sırasında elektrikler giderse anakartı unut

%1 gibi bir ihtimalde olsa o anakart mefta oluyor tabi teknik serviste çözümü wardı diye hatırlıorum ama kötü olur

bios çipini değiştiriyolar
  • asus pb5 için öneriyor musunuz peki?
  • teşekkürler arkadaşlar. Bir sorun yok şu an için. Sadece kendi kendine makine reset atıyor kafasına estiği zaman . Bazen uzunca bir süre atmıyor bazen kısa ve sık sık aralıklarla atıyor. Ramin slotunu kaç defa değiştirdin yine aynı sorun oldu. Fanlarda da bir sorun yok. Isısı da gayet iyi everestten baktığıma göre.. Biosu u update edeyim dedim en son çare olarak.. o yüzden istedim.

Bir de bir arkadaş sormuş UPS var mı diye maalesef yok UPS bende. hani çok sağlam ve mükemmel bir makinem olsa UPS kullanırdım ama bu makine için gereksiz bence :)

Yardımcı olan herkese teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Bios güncelleme
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu anakarttan vardı. bios günceklleme yapınca remi tanımaz oldu. ve pc açılmıyor artık.
    üzerinde v-tec yazıyor. markasını bilmiyorum..
  • Gigabyte in dual bios ozelligine sahip anakartin varsa elektrikler gitse de sorun olmaz. Zaten 15 sn lik bir islem.
  • Hey gidi hey. Yıl 2007.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikail13

bu anakarttan vardı. bios günceklleme yapınca remi tanımaz oldu. ve pc açılmıyor artık.
    üzerinde v-tec yazıyor. markasını bilmiyorum..

başka ram takıp eski bios sürümünü tekrar flaşla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.