Everestte şöyle bir sorun veriyor ya da önerilerde
AGP Açıklık (Aperture) Boyutu 128 MB Diyor
Sorun AGP aralık(aperture) boyutu sistem belleğinin yarısından fazla. Bu başarımın düşmesine sebep olabilir.
Bu sorunu kaldırmak için AGP Açıklık boyutunu düşürmem lazım ama nereden düşürebilirim maalesef bilmiyorum. bu konuda da yardımcı olursanız çok makbule geçer.
AGP için gerekli ayarı biosa girerek bulabilirsin.
öncelikle bilgisayara bağlı ups varmı güncelleme sırasında elektrikler giderse anakartı unut
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
öncelikle bilgisayara bağlı ups varmı güncelleme sırasında elektrikler giderse anakartı unut
%1 gibi bir ihtimalde olsa o anakart mefta oluyor tabi teknik serviste çözümü wardı diye hatırlıorum ama kötü olur
quote:
Orjinalden alıntı: citafettin
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
%1 gibi bir ihtimalde olsa o anakart mefta oluyor tabi teknik serviste çözümü wardı diye hatırlıorum ama kötü olur
bios çipini değiştiriyolar
asus pb5 için öneriyor musunuz peki?
teşekkürler arkadaşlar. Bir sorun yok şu an için. Sadece kendi kendine makine reset atıyor kafasına estiği zaman . Bazen uzunca bir süre atmıyor bazen kısa ve sık sık aralıklarla atıyor. Ramin slotunu kaç defa değiştirdin yine aynı sorun oldu. Fanlarda da bir sorun yok. Isısı da gayet iyi everestten baktığıma göre.. Biosu u update edeyim dedim en son çare olarak.. o yüzden istedim.
Bir de bir arkadaş sormuş UPS var mı diye maalesef yok UPS bende. hani çok sağlam ve mükemmel bir makinem olsa UPS kullanırdım ama bu makine için gereksiz bence :)