Şimdi Ara

Anahtar Teslim Ev Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koçtaş'ın böyle bir hizmeti varmış ve benim de tam olarak böyle birşeye ihtiyacım var. Reklam olacak diye endişe ediyorum ama bu hizmetten faydalanan olduysa tecrübelerini aktarabilir mi?



  • evini yenile türkiye kampanyası olabilirmi o eğer öyleyese geniş bilgi verebilirim baya bilgim var o var şu anda kampanya çünkü.
  • Ben deneyip teklif almıştım. 3 kişilik mimar ve teknik ekip olarak geliyorlar, evi ayrıntılı olarak inceleyip ölçüyorlar.
    mutfak, banyo, parke vs. herşeyi yaptırabiliyorsunuz.
    Ancak çıkardıkları fiyat maalesef çok çok pahalı olduğu için tercih edilme şansları çok düşük. Teklifi de ayrıntılı olarak vermiyorlar, toptan çıkartıyorlar.
    İşçilik ücreti dışardan aldığım fiyatların yaklaşık 3 katı çıkmıştı.
    Çıkardıkları malzeme listesi ve gerekli işcilik metrekareleri için çağırmayı düşünebilirsiniz.
  • Siskebap çok teşekkür ederim.

    60 TL ücret istiyorlar malzeme listesi için değer mi sizce? Mutfak için proje çizeceklermiş çizilen projeyi alma şansımız oluyor mu?
  • gec cevap icin kusura bakmayin,
    cizdikleri mutfak projesi pek biseye benzemiyor, vereriz demislerdi.
    diger mutfakcilarin cizdigi projeler daha detayli ve iyi fikirler cikabiliyor.
    ben 60 tl verip denedim ama malzeme listesi icin çok da şart değil, benzer herşeyi yapan inşaatçılar da verebiliyor liste.
  • Bu konu gerçek anlamda yeni mezun mühendisler, mimarlar için ekmek kapısı olabilir..İşi bilen iyi bir ekip varsa çok güzel iş...İnsanlar bir evi boyatmak için 2 ay boyacının peşinde dolaşıyorlar..Ev tadilatı çok büyük eziyet...10 liralık işi 50 liraya yapıyorlar birde aylarca sallıyorlar...paranızla rezil oluyorsunuz...Yetmez yetmez yetmez deyip bol bol malzeme aldırıp paketlerini torbalarını açıp az biraz kullanıp 2 ay sonra çöpe döktürüyorlar...katil olmak bir şey değil...Genç arkadaşlarıma özellikle tavsiyem...Bu alan boş.... Komple boya ...Bir haftada teslim...Fix fiyatla...Yine bu konu ev tadilatı... Bir tanıtıcı internet sitesi.. Adres .Ve yaptıgınız işlerin referans listesi....Yeter.. Bu alanda her zaman talep var....Koçtaş yerine mimar ahmet yada yeni mezun inşaat müh...Nail yapabilir...çok sermaye lazım degil...Dogru adam bulup çalıştırabilmek önemli.....Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Ekim 2009; 23:45:32 >




  • 4 ay önce ev aldım (Allah olmayanlara da nasip etsin). İçi bomboştu. Toplam 18-20 bin TL'ye ankastreler ve bütün ıvır zıvırlar da dahil olmak üzere 1. sınıf dizayn yaptırdım. Tabi herhengi bir kuruma vermeden yaptım.

    İyi bir usta buluyorsunuz, tabi çizimden anlaması lazım. Birlikte oturup çiziyorsunuz. Markalı da olmadığı için haliyle çok ucuza geliyor. Malzeme ve işçilik kalitesi olarak çoğu firmadan fazlası var, eksiği yok. Önemli olan neyin nereye nasıl yakışacağına karar vermeniz. Mutfak dolabı, iki ayrı yük dolabı, banyo dolabı, TV ünitesi vs yaptırdım. Merak eden olursa resimleri gösterebilirim.

    Mesela markalı bir mutfakçı, sadece mutfak dolabına 10-12 bin TL gibi fiyat çıkarmışken, ben vestiyer-mutfak dolabı ve ara dolabı toplam 6000 TL'ye yaptırdım.

    Öyle her çizilene tamam demeyin bence, tahayyül edin biraz (yani hayal edin).

    Demem o ki, evinizi kendiniz yenilemeye çalışın. Hem daha zevkli oluyor.

    Kolay gele...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coxackie -- 10 Ekim 2009; 14:25:12 >




  • Aman diyim Koçtaş'a sakın ha sakın bir şey yaptırmayın. Koçtaş iyi bir firmadır diye yaptığı bir evi aldık. Sorunlar saymakla bitmez. Yaptıkları su tesisatında kaçak vardı. 6 ay boyunca sorunun başka dairelerde olduğu söylediler. En son komşu gidip kaçak dedektörü olan bir usta tutuyor. Sorun bizim evde çıkıyor. Gelip değiştiriyorlar,sorun çözülüyor. Ama değişimi müşteri memnuniyeti adına yapmışlar ve komşu evindeki kaçak çözmüş. İnanabiliyor musunuz? Komşu evinde en ufak tadilat yapmadığı halde. Son bomba mutfak lavabosu gideri kaçıyor ve dokunulduğunda tüm gider tesisatı düşüyor. Söyledikleri ise dokunulduğu için garanti kapsamından çıkıyormuş. Ben yaklaşık 10 aydır uğraşıyorum bunlarla. Aman diyim uzak durun. Daha neler var anlatamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.