Şimdi Ara

Anahtar çoğaltma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2007 model seat leon sahibiyim. Orjinal kumandalı anahtarım kaybolduğundan yedek kumandasız anahtarı kullanıyorum. Birde anahtarlık kısmına eski araçlarda olan kumanda taktırdım anahtarsız sadece aç kapa yapsın diye. Şimdi koyacağım fotoğrafda sağdaki benim şuan kullandığım kumandasız yedek anahtarım, soldaki ise tekrar yapmak istediğim. Bu çok maliyetlimidir? İzlenmesi gereken yollar nelerdir?Anahtar çoğaltma

• oto anahtarcı 150₺ ister

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    İşlem nedir peki? Beyindir cart curt? Kumanda mekanizması filan. Yada mesela leon mk4 anahtarına çevirebilirmiyiz örnek?
  • Arkadaşlar hazır konusu varken ben de sorayım. benim yedek anahtarım yok malesef aracın önceki sahibi kaybetmiş ve araçta immobilizer var. bazı tandıklarım sadece servisin yeni anahtar yapabileceğini söyledi doğru mudur?
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    her anahtar kopyalanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oto anahtarciya aracin ruhsati ve kimliğinizle gidin aracin size ait olduğunu gösterin aracina göre 180~200 lira gibi bir rakama yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anahtarcı aracın rf kodunu boş anahtara kopyalayıp anahtarıda aracın beynine tanıtması ile çözülen bi durum. ama o rf kodunu bulması işkence. citroenlerde aracı sıfır aldığınız zaman bu gibi durumlarla anahtar klonlamak için fabirkadan araç içinde gönderilen anahtar numara kartını da veriyolar . vw lerin hiçbirinde bu kartta karşılaşmadım ben ama anahtarcıda halledilme ihtimali yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anahtar switch bağlantısı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kumanda resimdeki kumandadan ise ve içinde boş çip, anahtar metali varsa daha düşük fiyata mal edebilir anahtarcı. Bir an önce yaptırmanızı öneririm, kaybetme durumunda hiç anahtar yoksa maliyet ciddi biçimde katlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterseniz F10 kasa 5 serisinin anahtar kalıbına bile kopyalanır.

Dış gövde sizi aldatmasın. Düzgün bi anahtarcıya gidin derdinizi anlatın parada anlaşın halledilir.

Ek olarak yedek anahtarı olmayan arkadaşlar için elinizdeki anahtarla gidin aynı şekilde kopyalanır. Kayıp olan yedek anahtarı da beyinden sildirin içiniz rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.