Şimdi Ara

Garaj Kapı Kumandası KOPYASINI Yaptırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
20.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, binamızda garaj kapısını yapan firma, apartman sakinlerine kişibaşı 80tl civarına garaj kumandasının kopyasını yapmakta. Bu garaj kumandası için yönetici birkaç firma ile konuşmuş ama firmalar yapamayacaklarını söylemişler...

Böyle birşey var mıdır? yoksa uğraşmak istemedikleri için mi böyle söylemişlerdir?
    Ankara da bu garaj kapısı kumandasından uygun fiyatlı olarak kopyalayan yer bulabilirmiyiz?

• Kardeş oto yedek anahtarcısına git.
  • teşekkurler bakacağım...
  • Herhangi bir sonuç var mı?
  • Henüz fırsat olupda bir kumandacıya gidemedim, bakalım en kısa zamanda gideceğim...
  • Kumanda işini şöyle çözdüm; kullandığımız kumanda "rolling kod" denilen değişici bir şifre kullandığı için kopyalama olmuyormuş. Orjinal bir kumanda alarak garaj kapısına tanıtarak sorunu hallettim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO ANAHTAR YEDEK ANAHTAR YAPTIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet

Kumanda işini şöyle çözdüm; kullandığımız kumanda "rolling kod" denilen değişici bir şifre kullandığı için kopyalama olmuyormuş. Orjinal bir kumanda alarak garaj kapısına tanıtarak sorunu hallettim...

ne kadarmış fiyatı?
  • 50tl
  • Arkadaslar eğer bu formu istanbuldan okuyan olursa her garaj bariyer kepenk kumandası. Oto alarm kumandasi Kopyalar yerwww.asanlaranahtar.com 0216 459 78 55 Maltepe belediye karsında anahtarci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evren kılıç E kullanıcısına yanıt
    5nyıl önceki konu. evet kopyalama yapabildim az önce. çok basitmiş.
  •  Garaj Kapı Kumandası KOPYASINI Yaptırma

arkadaşlar küçük olanı büyük olana kopyalayabilirmiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.