Şimdi Ara

OTO ANAHTAR YEDEK ANAHTAR YAPTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
27.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar
    oto anahtar konusunda yanlış bılgıler ortada dolaşıyor
    ben ankarada oto anahtar uzerıne işyerim var
    1996 yılından sonrakı araclarda ımmobılızer sistemi bulunmaktadır . bu sitem hırsızlık olayını onlemek ıcın sıgorta fırmalarının baskısı sonucu araba fırmaları tarafından aracların uzerıne 1996 yılından ıtıbaren orjınak olarak konulmustur . bu sıstem komplıke bır sıstem dır . anahtar - anahtar okuyucu - anahtar beynı ve motor beynı uzerınden calışmaktdır . anahtarı kontaga koydugunuzda okuyucu anahtarı okur ve anahtar bılgısını anahtar beynıne gonderır . bu bılgı beyınde dogtulandıgında arac calısır . sımdı gelelım anahtar cogaltma olayına . anahtar ıkı sekılde cogaltılır. 1. secenek servıs 2 secenek oto anahtar ısı yapan bızım gıbı ısletmeler e basvurmak . tabı burda bır cok soru var ?
    servıs bunu yaparda anahtarcı yapamaz mı ? her anahtarcı yapamaz dogru ama bızım gıbı oto anahtar ısı yapan fırmlar bunu yapabılır
    servısın yaptıgı anahtar ıle anahtarcının yaptıgı anahtar arasında fark var mı ? bu yapılan anahtar saglıklı mı ? cevap -- tabıkıde bızım yaptıgımız anahtar ıle servıs arasındakı anahtar arasında fıyat farkı dısında bır fark yoktur . bızım yaptıgımız anahtar servısın yaptıgı anahtarla aynıdır ve aracınızı calıstırır.
    servıs anahtarı sıparıs yapmaktadır . bu işlem aracın markasına gore 2 gun ıle 1 ay arasında degısmektedır . ama bız bu konuda servısten daha hızlı yapıyoruz. aracın anahtarı maksımum 20 dakıka da yapıp teslım edıyoruz .
    servıs anahtarı kendı cıhazı ıle kodlamaktadır . bızde servıstekı cvıhaz gıbı cıhazlarımız ıle kodlamktayız ve bu kodlama arasında fark yoktur. aynı mantıkla calısan cıhazlardır ve herhangı bır yere zarar vermeden yapılmaktadır .
    anahtarın bır omru varmıdır . yada servıs ın yaptıgı anahtarının yada bızım yaptıgımız anahtarın omru ne kadar dıye sordugunda cevap sudur . bır omru yoktur . tabıkı de burda kullnıcının anahtarı kulanma seklıne gore degısır . anahtarın su teması darbe ve kırılması dısında anahtar yanı anahtarın basına bır sey gelmedıkce anahtar 20 30 40 yıl calısır .
    burda sunuda belırmek ısterım servısler anahtarın metal olan ucunu kendılerı yapamzlar ve bızım gıbı oto anahtarcılara yaptırılar ve bazı servısler anahtar sipariş edıp musterıye bekletmemek ıcın bızlerle calısmaktadır . mesela ankara bzızım anlaşmalı oldugumuz 7 8 tane srevıs vardır . musterı anahtar ıstedıgınde bızı ararlar ve anahtarları bıze yaptırılar .ve bızım yaptıgımız fıyatın ustune koyarak musterıye verırler .
    oto anahtar konusnda bız servıslerden bızım farklarımız sunlardır . bız anahtarı daha hızlı 20 dak ıcınde teslım ederız. servıslerde araclaraa gore degısmek kaydıyla % 30 % 50 daha ucuz yapmaktayız .
    ve son bır acıklamada su konu ıle olucaktır . tek anahtar rısktır . neden mı ? aracınızn bır anahtarı var ıse yedek yoksa kaybettıgınızde aracının hıc anahtarı yokken anahtar yapmak bıraz daha masrfalıdır . servıs cekıcı ıle aracı ıster ve aracın anahtar sıstemını degıstırıler ve bu da en ucuz olarak 900 tl ıle 4500 tl arasında degısmektedır . aynı sekılde hıc anahtar yokken bızler de anahtarı yapabılıyoruz . burda ıslem su skılde olmaktadır . arac nerdeyse aracın basına gıderek aracın kapısını maymuncuklar ıle acıp anahtarı arac basında yapıyoruz . bu ıslem ortalama 1 saat ıle 2 saat arasında degısmekte ve fıyat ta dogal olarak yukselmektedır . ornek verırsek yedek bır anahtar ortalama 50 tl ıle 200 tl arasında araca gore degısmektedır . ama kaybolşdugunda ıse bır anahtar 200 tl ıle 1000 tl arasında yapılıyor .( tabı araca gore anahtar fıyatları fark ettıgı ıcın fıyatlar ortalama olarak soyluyorum )
    bu yuzden aracınızn mutlaka ıkı anahtarı olması lazım kı . tamamen kayboldugunda zaman ve para olarak kayba ugramayın .
    tek anahtar rısktır -
    anahtar konusunda sormak ıstedıgınız yada anahtar yaptımak ıstesenız bana ULASBILIRSINIZ
    oto anahtarınızın yedegı - kayboldugunda - kumandnızın tamırı gıbı hızmetler vermekteyız .
    FIYAT KONUSUNDA RAKIPLERIMIZE GORE DAHA UYGUN YAPIYORUZ ( Nasıl mı ? . oto anahtarı toptancılıgını yapıyoruz . anahtarlarımızı yurt dısından yada servıslerden kendımız temın edıyoruz ve bunları dıger meslektaslarımıza satıyourz . bu yuzden alıs malıyetımız daha dusuktur . )
    her turlu araca anahtar yapabılıyoruz . elımızde en son teknolojık cıhazlar vardır . ve bu yuzden o arabanın anahtarı yok bunu yapamıyoruz gıbı cumleler kurmuyoruz.
    benım ısyerım ankarada dır ve ankara nın her yerıne hızmek vermekteyız . ayrıca anakara dısındakı arkladaslara da bulundukları ıllerde guvenle anahtar yaptıracıgı yerlerın numarasını da verebılırm.
    ısyerımın adı HUNTER OTO ANAHTAR ben serdar . 05363770348
    0 312 480 84 80
    0 312 480 88 11
    FIYAT KONUSNDA LUTFEN ARASTIRMA YAPALIM ve HER YERE SORUN VE ENSON BIZI ARAYIN VE ALDIGINZI EN DUSUK FIYAT ILE BIZE GELIN MUTLAKA DAHA UCUZ OLACAKTIR . tabı ıyı nıyetlı durust olmak kaydıyla . mUTLAKA KARLI CIKARSINIZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarshma -- 20 Mart 2015; 13:58:07 >







  • Konu güzel, açıklamalar gayet yerinde ancak benim kafama takılan bir sorun var.

    Daha önce Kartal'ıma sizin gibi bir firmada sustalı anahtar yaptırmıştım. Anahtar dediğiniz gibi uzun süreler boyunca paslanmadan, kırılmadan, yamulmadan sağlam kaldı ancak sustalı mekanizması yalan olmasın 6-7 ay falan dayandı. Öyle çok sıkta kullanmadım. Günde en fazla 3 bilemediniz 4 kere.

    Sizin yaptığınız anahtarlar da bu konu ile ilgili bir garantiniz ya da teminatınız var mı ?
  • Bu işi yapan insana hep saygım var. Gerçek bir ustalık... İnşallah sonuna kadar yalana dolana bulaşmazsınız. İnanın hep kazanırsınız.
  • Ben daha önce arkadaşlara yanılmıyorsam 2 adet anahtar yaptırmıştım memnun kalmıştım tavsiye ederim.
  • merhabalar bir sorum olacaktı 2004 civic de orjinalinde aşağıda gözüken ayrı kumandalı bi anahtarım var
    https://store.donanimhaber.com/f5/af/58/f5af588a3bf5780f3d4368ec190d39d7.jpg

    birindede bu resimde gözüken anahtardan buldum yalnız kullanlmış bir başka aracın anahtarı kumandası anahtarın üzerinde.bu anahtar benim araca göre kodlanabilinirmi ? kullanabilirbiyim bunu merak ediyorum..
    https://store.donanimhaber.com/f0/7f/ae/f07fae881363bd3b7ea331d67a6df48f.jpghttps://store.donanimhaber.com/f0/7f/ae/f07fae881363bd3b7ea331d67a6df48f.jpg
     OTO ANAHTAR  YEDEK ANAHTAR YAPTIRMA OTO ANAHTAR  YEDEK ANAHTAR YAPTIRMA




  • Düz eski tip, immobilizer olmayacak anahtar yapılması maliyeti nedir?
  • 2012 308 aracımın yedek anahtarı kumandasız bunu kumandalı sustalı yapabilirmiyiz maliyeti ne olur ankara için pm den görüşebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler,
    2013 model A3 Sportback Ambiente dizel otomatik aracım var. İkinci el aldım fakat, yedek anahtarını bulamadı satanlar. Orjinali pahalı, kaskosu yedek anahtarı karşılamıyor. Balıkesirdeyim. Nasıl yaptırabilirim. Ücreti ne kadar tutacaktır. Çözüm olarak ne önerirsiniz.
  • İstanbul'daki arkadaşlar yedek anahtar konusunda iletişime geçebilir. Her Marka ve Model araç için yardımcı olabiliriz.
    www.acilotoanahtar.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul da bulunan arkadaşlar oto anahtar oto çilingir kontak arızaları konusun da yardımcı olabilirim.http://kusanahtarcilingir.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.