Konuyu anonimleştireceğim için güncelleyemeyeceğim, 2. mesajdaki arkadaşa güncel bilgileri ve soru/cevapları yazarsınız. İyi tatiller Kaynak: |
Anadolujet Yurtdışı 9$+ Vergi| Biletleme 10-12 Ağustos | Uçuş 24 Eylül-31 Mart
-
-
Kıbrısa uçak biletleri bir türlü indirime girmiyor arkadaş yurt dışı kampanyalarında olmuyor yurt içi kampanyalarında olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gidis donus 4-5bine geliyor. Nasi 9 dolar bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bakıyorum henüz baslamadi sanırım. İst sarajevo bakıyorum 5 6 bin gidiş dönüş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
f1 için 29 şubat sabiha-bahreyn kovalıyoruz ama fiyatlar sabit hala.Pegasusta daha ucuz şu an ama bakalım düşecek mi başlangıç saati gece 12 değil sanki
Umarim baslamis hali degildir bu :D
Ayni pnr'da 3 kisi alabiliyor muyuz deneyen var mi? Yoksa tek tek mi almak gerek.
Anadolujet sayfası ilk açıldı ki tam yüklenemedi, şu an hiç açılmıyor. Farklı tarayıcıda da denedim aynı...
-
Ben uygulamadan baktım birkaç yere fiyata, 2kdan başlıyordu en uygun
Bizi çok fakirleştirmişler bu fiyatlar bile yüksek geliyor:( var mı uygun yerler çok anlayamadım ben pahalı sanki biraz
İst sabiha sarajevo seçtikten sonra THY sitesine yönlendiriyor herkes te bu şekilde mi oluyor
Pahali evet ve sanirim kampanyali fiyatlar bunlar. Ayni fiyata hatta daha uyguna pegasusta var (ki yuzde 50 indirim tanimlamislardi cogu kisiye 2 Gun once) tirt
Bir sürü farklı rotada bir sürü farklı tarihe baktım ya dolu yazıyor ya da sekiz bin küsür tl fiyat çıkıyor. Ben vazgeçiyorum, iyi geceler.
-
Açılmıyor sayfa
Aynen oyle dubai icin baktim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9 dolar heralde 4500 tl falan yapıyor dolara o kadar oldu mu?En son 27 di.
Sabah 10'da basliyormus, su an kampanya aktif degilmis.
-
Bakü fiyatı çok iyi. Cidde de iyi, 1500e geliyor, umre düşünenler için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tursuz gidilebiliyor mu ki?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hay ben sizin yaptığınız kampanyanın içine....
|
Euro kurunun 30 lira olduğu dönemde bile Batı Avrupa'da gezmek Türkiye'de tatil yapmaktan ucuz... Bugün Bodrum'da dünün ahırı bugünün pansiyonu evler bile geceliği 100-150 eurodan başlarken Avrupa'da 30-50 euro arasında yerler bulabiliyorsun, hele Balkanlara gidersen çok daha uyguna daha güzel yerler bulursun... Yunanistan'a gidersen Bodrum'da bir akşam yemeği parasına 2-3 katı büyüklüğündeki porsiyonlarla 2-3 akşam yemeği yersin. |
Gidis donus 4-5bine geliyor. Nasi 9 dolar bu?
|
Benzer içerikler
- 5 kg şeker - a101
- modanisa migros kodu
- pegasus doğum günü indirimi
- bim dijitsu televizyon yorumları
- vodafone premium nedir
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X