Şimdi Ara

Anadolujet 39.99 TL den Sınırlı Sayıda Uçak Bileti Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar koltuklar şuan müsait ancak malesef yılbaşı ve sömestr için bazı tarihler kapalı geldi .Devamlı uçan kişiler için yada tarihleri belli olan arkadaşlar için bulunmaz bir fırsat . Bu kış anadolujet başka kampanya yapmayacak.

17- 22 Ekim 2017 tarihleri arasında biletinizi alın, 1 Aralık 2017 - 24 Mart 2018 tarihleri
    arasında sadece 39.99 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı uçma fırsatını kaçırmayın!
    Biletleme Tarihleri: 17 – 22 Ekim 2017
    Uçuş Tarihleri: 01 Aralık 2017 – 24 Mart 2018

Heryerden önce DH de sizlere öncelikli satın alma fırsatı Anadolujet.com 'da.

Kampanya Linkleri :

Anadolujet: Henüz duyuru yapılmamış .
    Saat 18:27 duyuru yapıldı acele edin. https://www.anadolujet.com/tr/kampanyalar/kis-kapida-avantajli-biletleri-kacirma

Kampanya Detayı :https://www.ucuyos.com/hava-yollari/anadolujet/anadolujet-erken-rezervasyon-kampanyasi-39-tl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetw -- 17 Ekim 2017; 18:58:7 >

• siteyle alakanız nedir acaba, toplasan 3-5 mesaj hepside aynı site linki.

ayrıca konusu var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi blogum . Ama DH için yayınlıyorum gecen yayınladığım onurair kampanyasından çok kişi faydalandı DH den ç insallah bundanda faydalanırlar. Benim sitemden almaları önemli değil diledikleri yerden alabilirler. Kampanya hakkında yeni bir durum ortaya çıkarsa o linkteki konuyu güncelliyorum. Sorun ise kaldırayım .
  • yine durduk yerde izmir tatili cıktı bize. Teşekkürler.
  • kasım ayı dahil yok mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27nisan gidiş 1mayis dönüş İstanbul-urfa-istanbul destinasyonlu 5 bilet lazım, havayolu liman fark etmez, uyguna getirmenin bir formülü var mı?

• Qonrul kullanıcısına yanıt
    Kasım ayı çok yakın tarih temmuzda almak lazımdı. Genede bir kontrol edelim olursa yakın tarihleride yayınlayalım. Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yldrm35 Y kullanıcısına yanıt
    Anadolujet de Yedek yazılma olayı yok . Bunu bir avantaj olarak kullanan acentalar var . Örneğin hergün uçusu takip ederseniz 48 saat için bir kaç koltuğun rezervasyonunu iptal edildiğini görebilirsiniz. Yeni satış sınıfları yükselse dahi düşük fiyatta yer bulma imkanınız var. Bir nevi f5 yenileme taktiği. Ancak rezervasyonda yolcu yoksa veya iptal ettiren değiştiren yok ise fiyatlar hep yukarı çıkacaktır.

Malesef günümüzde ucuz bilet nasıl bulunur sorusuna realde cevap verebilecek çok az insan var.O yüzden internette ucuz bilet bulmak için bir çok makale doldurma kelimelerle ve gerçekte olmayan verilere dayandırılmış. Sayflarca okursunuz ama hiç bir şey anlamazsınız. Ucuz bilet uzmanlığı diye bir dal olsa idi inanın bu dalda Türkiye'de 1 numarada olurduk :)

Sorunuza Gelince:

Nisan ayı için Aralık ayında %35 e yakın bir indirim olmasını bekliyoruz. 2014-2016 arasında Nisan ayı kampanyaları Aralık ve Ocak aylarında duyurulmuştur.

Tavsiyem 1 : vakit buldukça fiyatları kontrol etmeniz ve yenileyerek bakmanız . Özellikle 12:00 ile 14:10 arası çok fazla yer açılması olur.

Tavsiyem 2: Aralık ve ocak ayını beklemek ve kampanyalardan yararlanmak.

Tavsiyem 3 : her ihtimale karşılık şimdi alın fiyatların artma ihtimali her zaman vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetw -- 17 Ekim 2017; 17:49:46 >

• mart ayına 6 kişilik bilet alayım dedim sadece her uçakta 1-2 kişilik yer var galiba. fazlasına müsade etmiyor sistem.
  • isseyy kullanıcısına yanıt
    Detayları ÖM atın ana sistemden bakayım . Yeri aldıktan sonra tekrar yer veriyormu diye.
  • https://www.ucuyos.com/hava-yollari/anadolujet/anadolujet-erken-rezervasyon-kampanyasi-39-tl/ ?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

linke tıklayınca hemen ref link gömülüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetw

Detayları ÖM atın ana sistemden bakayım . Yeri aldıktan sonra tekrar yer veriyormu diye.

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

https://www.ucuyos.com/hava-yollari/anadolujet/anadolujet-erken-rezervasyon-kampanyasi-39-tl/ ?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

linke tıklayınca hemen ref link gömülüyor..

Hocam Sayfamı açılmıyor? Reflink olayını bilmiyorum hocam. Bir eksiklik varsa ÖM atın düzelteyim.
  • quote:

Arkadaşlar koltuklar şuan müsait ancak malesef yılbaşı ve sömestr için bazı tarihler kapalı geldi .Devamlı uçan kişiler için yada tarihleri belli olan arkadaşlar için bulunmaz bir fırsat . Bu kış anadolujet başka kampanya yapmayacak.

17- 22 Ekim 2017 tarihleri arasında biletinizi alın, 1 Aralık 2017 - 24 Mart 2018 tarihleri
    arasında sadece 39.99 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı uçma fırsatını kaçırmayın!

Heryerden önce DH de sizlere öncelikli satın alma fırsatı sunuyoruz.

Kampanya Linkleri :

Anadoluje: Henüz duyuru yapılmamış

Kampanya Detayı :https://www.ucuyos.com/hava-yollari/anadolujet/anadolujet-erken-rezervasyon-kampanyasi-39-tl/

39 ₺ 2 kişi git gel yapınca 533 ₺ oldu yaw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kendi blogum . Ama DH için yayınlıyorum gecen yayınladığım onurair kampanyasından çok kişi faydalandı DH den ç insallah bundanda faydalanırlar. Benim sitemden almaları önemli değil diledikleri yerden alabilirler. Kampanya hakkında yeni bir durum ortaya çıkarsa o linkteki konuyu güncelliyorum. Sorun ise kaldırayım .

reklam yapmayalim, sadece anadolujet linki verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranınKarası

quote:

Arkadaşlar koltuklar şuan müsait ancak malesef yılbaşı ve sömestr için bazı tarihler kapalı geldi .Devamlı uçan kişiler için yada tarihleri belli olan arkadaşlar için bulunmaz bir fırsat . Bu kış anadolujet başka kampanya yapmayacak.

Heryerden önce DH de sizlere öncelikli satın alma fırsatı sunuyoruz.

Kampanya Linkleri :

Anadoluje: Henüz duyuru yapılmamış

39 ₺ 2 kişi git gel yapınca 533 ₺ oldu yaw

Dönüş tarihini değiştirip deneyin dönüşünüz pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Kendi blogum . Ama DH için yayınlıyorum gecen yayınladığım onurair kampanyasından çok kişi faydalandı DH den ç insallah bundanda faydalanırlar. Benim sitemden almaları önemli değil diledikleri yerden alabilirler. Kampanya hakkında yeni bir durum ortaya çıkarsa o linkteki konuyu güncelliyorum. Sorun ise kaldırayım .

reklam yapmayalim, sadece anadolujet linki verin

Anadolujet henüz kampanyasını duyurmamıştı . 1 Dakika önce giriş yaptılar .

Eklenince Ekliyorum linkini.

Uyardığınız için teşekkür ederim.

Amacım henüz duyurulmadan DH de paylaşmak ticari bir amacım yok ayrıca öyle bir kaygımda yok.

Zaten 39 Tl ye bizde satamıyoruz Sadece kendi sitesi satabiliyor. Ama arkadaşlar AERObilet vs sitelerindeki kampanyalarla birleştirip alıyorlar.

Linke girerseniz uçak bileti arama formu göremezsiniz.

Ne gibi bir kar amacım olabilir onuda anlamış değilim.

İnsanlara Sıcak bir fırsatı yayınlıyorum.

Çünkü bende DH den başka fırsatları öğrendikçe kullanıyorum.

Az konumun olması da uzman olduğum alanda konu açmamdan dolayıdır. Bilmediğim konularda yanlış yönlendirme yapmak istemem.

Bu tarz mesajlar beni derinden üzüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetw -- 17 Ekim 2017; 19:11:30 >

• ahmetw A kullanıcısına yanıt
    eyvallah teşekkürler👍

• çöp, uçarken subat ayında 39tl donerken 350tl donuste gecırıyorlar sanırım
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    buna da reklam diyorsanız reklam görmemişsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.