Arkadaşlar bugun eşimi genel cerrahiye götürdüm, 45 yaşında kadın, rutin meme muayenesi, en son 15/09/2022 tarihinde axa tss ile bakılmıştı ve mamogram sonucu normaldi, bugun anadolu tss geçmişte muayene olmuşsunuz diyerek muayeneyi reddetti ve 3150tl ödemek zorunda kaldık, diger radyolojik goruntulemeleride onaylamadı. Geçmişte kbb yede gitmiştik, bugun bogaz enfeksiyonu içib kbb'yede gittik ama onu onayladı. En son çekilen mamagrom raporunu göndermiş olmamıza ragmen geçmişte bu şikayetten doktora gitmişsiniz diye red oldu, kardeşim rutin kontol bir şikayetten gitmiyoruz. Doktor görüntüleme istegi için meme ca taraması yazıyor. Bu konuda dava açacagım, emsal karar bilen duyan varmı acaba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 11 Kasım 2024; 17:29:26 > |
Anadolu TSS Dava Açmayı Düşünüyorum

-
-
Emsal karar bilmiyorum ama tss ilk yapıldığında olmayan bir hastalık, tss yapıldıktan sonra ortaya çıkar ve tss kapsamında tedavi veya kontrol yapılırsa, daha sonraki yıllardaki tss kapsamında değerlendirip tedavi veya hastahane ücretleri sigorta şirketi tarafından karşılanır diye biliyorum. Sözleşmenizde istisnai bir durum yoksa tabi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun.
Anadolu Sigorta'dan TSS yaptırırken, daha önce Axa Sigorta'da mevcut olan TSS poliçenizden geçiş işlemi yapıldı mı?
Axa Sigorta'daki TSS poliçenizdeki kullanım bilgileriniz, Anadolu Sigorta'ya transfer edildiyse ve Anadolu Sigorta, bu hastalık için muafiyet kararı uygulamadan poliçenize onay verdiyse, TSS kapsamında kabul edilmeyen sağlık hizmetinin ret edilme nedenini yazılı olarak şirketten talep etmenizi tavsiye edebiliriz.
Bu karara göre hareket etmeniz uygun olabilir.
Saygılarımızla
-
Tskler sonunda anlasilan su dr eger memede tanimlanmamis kitle diye girseydi muayene kabul ediliyormus, meme ca taramasi diye kayit actigi icin kabul edilmiyormus. Kod numaralari varmis. Boyle sacma sapan durum olamaz. Hicbir sekilde kabul etmediler, bende aile paketimizi iptal ettirip ucret iadesi aldim. Arac ve ev kaskolarimda anadoludaydi onlarinda suresi bitince anadoludan yenilemeyecegim artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işin normali önceki poliçe döneminizde karşılanan durumlar yenileme döneminde geçiş haklarınız yeni şirkete transfer edildiyse karşılanır.
Ancak yenileme poliçesinde yeni şirketin muafiyet koyup koymadığı acenteden net bir şekilde öğrenilmelidir.
Poliçe üzerinde bazı muafiyetler yazmayabiliyor.
Acentenizin sizi bilgilendirmesi gerekir.
Sigorta ile ilgili tüm sorularınız ve teklif almak için özelden mesaj atabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X