Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ankara/Keçiören/Esertepe Mahallesi için plan var mı ?@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06xDdX01 -- 7 Temmuz 2021; 17:51:14 >
  • İstanbul/Kağıthane/Hamidiye Mahallesi için plan var mı ? @TurkNetDestek

• İstanbul / Ümraniye / Yamanevler Mahallesinde bir çalışma varmı acaba 100 dairelik bir sitede oturuyoruz.

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Yayla mahallesi proje bölgelerimiz içerisindedir. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 06xDdX01 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • Rev01 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • ReaL_34 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Ayrıca dilerseniz site yöneticiniz ile görüşerek
    turknet
    Fiber İnternet - GigaFiber İle 50 Kat Hızlı İnternet — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber
    sayfamızdan talepte bulunabilirsiniz. Proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilerek uygun görülmesi durumunda site yöneticiyle iletişime geçilecektir.

• İzmir / Bayraklı / Refik Şevket İnce mahallesi için plan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

Peki ANKARA/MAMAK/general zeki doğan mahallesi 496.sokak için plan var mı ?

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Spoiler mesajınızı gönderdiğinizde gizlenecektir:

Alıntı

metni:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06xDdX01 -- 8 Temmuz 2021; 15:44:2 >
  • 19ugur12 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Bina içerisine gelen kabloya kutu bağlantısı yapıldı. Bundan sonraki süreç ne kadar sürüyor?

• gamershell G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekipler iş planlarına göre aktivasyon işlemini tamamlayacaklardır.
  • @TurkNetDestek İstanbul/Şişli/Mahmut Şevket Paşa Mh. için bir çalışmanız var mı? Bütün mahalleyi türknete davet etmeye hazırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgorkemtunc -- 9 Temmuz 2021; 13:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgorkemtunc H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalleniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Üsküdar Zeynep kamil mahallesi 2021 yada 2022 planınızda bulunuyor mu ? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekostavakya -- 9 Temmuz 2021; 20:12:6 >
  • Bekostavakya kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek Merhaba Ankara Sincan Törekent Mah. için çalışmalarınız bulunuyor mu? Altyapı sorunlu olduğu için eğer gigafiber gelirse buraya türknete geçecek bir çok insan tanıyorum.

• @TurkNetDestek istanbul gaziosmanpaşa kazım karabekir mahallesinde gigafiber planlaması var mı ?

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.