Pendik yenişehir'de plan var mıdır? |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (61. sayfa)

-
-
Ankara/Keçiören/Esertepe Mahallesi için plan var mı ?@TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06xDdX01 -- 7 Temmuz 2021; 17:51:14 > -
İstanbul/Kağıthane/Hamidiye Mahallesi için plan var mı ? @TurkNetDestek
-
İstanbul / Ümraniye / Yamanevler Mahallesinde bir çalışma varmı acaba 100 dairelik bir sitede oturuyoruz.
-
Merhaba, Yayla mahallesi proje bölgelerimiz içerisindedir. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Ayrıca dilerseniz site yöneticiniz ile görüşerek sayfamızdan talepte bulunabilirsiniz. Proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilerek uygun görülmesi durumunda site yöneticiyle iletişime geçilecektir.
-
İzmir / Bayraklı / Refik Şevket İnce mahallesi için plan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Peki ANKARA/MAMAK/general zeki doğan mahallesi 496.sokak için plan var mı ?
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Spoiler mesajınızı gönderdiğinizde gizlenecektir: Alıntı
metni:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06xDdX01 -- 8 Temmuz 2021; 15:44:2 > -
@TurkNetDestek Bina içerisine gelen kabloya kutu bağlantısı yapıldı. Bundan sonraki süreç ne kadar sürüyor?
-
Merhaba, ekipler iş planlarına göre aktivasyon işlemini tamamlayacaklardır. -
@TurkNetDestek İstanbul/Şişli/Mahmut Şevket Paşa Mh. için bir çalışmanız var mı? Bütün mahalleyi türknete davet etmeye hazırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgorkemtunc -- 9 Temmuz 2021; 13:37:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, mahalleniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Üsküdar Zeynep kamil mahallesi 2021 yada 2022 planınızda bulunuyor mu ? @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekostavakya -- 9 Temmuz 2021; 20:12:6 > -
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Merhaba Ankara Sincan Törekent Mah. için çalışmalarınız bulunuyor mu? Altyapı sorunlu olduğu için eğer gigafiber gelirse buraya türknete geçecek bir çok insan tanıyorum.
-
@TurkNetDestek istanbul gaziosmanpaşa kazım karabekir mahallesinde gigafiber planlaması var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X