Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.445
Cevap
122
Favori
412.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt

sevin. hangi ilçe ve mahalle?

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt

Manisa'daki evimiz hocam. Yunusemre/Mutlu 6000. sokak

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

7 ilçede aktifti, senin söylediğinle 8.ilçe oldu

belkide aktif olduğunda 10-11 ilçe olacak ve zamanla artacak

• Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Sakaryaya da gelse keşke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt

2025'te baya bi illere yayılacağını duydum, göreceğiz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 17 Aralık 2024; 23:30:33 >
  • Ben sevinmeliyim yoksa hiç mi alakası yok :)

• asongul A kullanıcısına yanıt

Sevinde türk telekom sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thisishaolin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama bölgeleri konusunda bilgi veremiyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle. 💙🚀
  • [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi Kapımda böyle bir broşür gördüm. Sitededeki tüm kapılara bırakılmış. Aktif turknet kullanıcısıyım herhangi bir aksiyon almam gerekli mi yoksa siz her şey hazır olduğunda arayacak mısını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLScOrPioN -- 20 Aralık 2024; 9:43:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HeLLScOrPioN H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle tebrik ederiz! Geçiş işlemleriniz için online işlem merkezinden kayıt oluşturabilirsiniz. 🚀
  • Rediron kullanıcısına yanıt

feyzullah mahallesine çalışma yapılıcak mı ?Bilginiz var mı yada ne zaman ögrenebiliriz ?

• jonhatendavis J kullanıcısına yanıt
    GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlıdır. Mahallenizde bulunabilmek için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle. 💙🚀
  • @TurkNetDestek hocam istanbul küçükçekmece atakent mah. için altyapı çalışması durdu mu ? daha önce de sormuştum yanımızdaki siteye geldi sonra ilerleme durdu galiba kaç aydır 2 adım gelmediler bizim siteye. Turknete site yönetimi olarak başvurabilmek mümkün mü ne yapmak lazım ? turknet sitesindeki talep sayfası hariç ne yapabiliriz ? ne turknet ne telekom ftth getiriyor yanımızdaki sitede ikiside ftth olarak bulunuyor aramızda 1 gidiş 1 geliş sokak var sadece

• Artık burayı da haritaya ekleyebilirsiniz. :)

• İnternet var olduğundan beri bakır kablodan kurtulamadık hala vdsle fiberden fazla para ödüyoruz. Hiçbir fiber gelmedi buraya birkaç yıldır Türknet kullanıyorum belki öncelikli olarak gigafiber gelir diye fakat haritaya baktığımda en yakın 20km mesafe var olan yerlerle.

İstanbul / Büyükçekmece / Ulus mahallesi için daha ne kadar bekleriz sayın Türknet yetkilileri bir tarih verebilirmisiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @AMC hocam 4 yıldır binasındaki kabloya kutu bağlanmasını bekliyor. @TurkNetDestek yaptığınız ayıptır. Milletin hazırladığı niye kaldırtıyorsunuz? amacınız ne ? millet birbirine haber veriyordu geldi gelmedi diye. Hem hizmet getirmiyorsunuz hemde olanı engelliyorsunuz ayıptır yahu ayıp !!!

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İstanbul Bakırköy Osmaniye için bir çalışmanız var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin kullanmayacağı mahallelere özellikle kentsel dönüşümün yüksek olduğu yerlere (zeytinburnu - merkezefendi - beylikdüzü vs) götürüp hali hazırda altyapı olup mahallenin tamamına vermediğiniz yerlere verseniz ya önceliği? mahallemde ki çalışma yarım kaldı kaç sene oldu ? sorsak mahallenin tamamına hizmet verilip öyle iş teslimi yapılıyor diyorsunuz..

• Evet dostlar bu foto da gördüğünüz türknet'e ait saha dolabı mı diyeyim ne diyeyim dağıtım kutusuyla aramda sadece 3 sokak var ve senelerdir altyapı bekliyoruz. Ve mecidiyeköydeki genel merkezlerine kadar gidip kayıt oluşturdum sonuç gene sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.