Sevinmeli miyim? Bu fiber kablosu mu? |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (372. sayfa)
-
-
sevin. hangi ilçe ve mahalle?
-
Manisa'daki evimiz hocam. Yunusemre/Mutlu 6000. sokak
-
7 ilçede aktifti, senin söylediğinle 8.ilçe oldu
belkide aktif olduğunda 10-11 ilçe olacak ve zamanla artacak
-
Sakaryaya da gelse keşke
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2025'te baya bi illere yayılacağını duydum, göreceğiz bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan445 -- 17 Aralık 2024; 23:30:33 > -
Ben sevinmeliyim yoksa hiç mi alakası yok :)
-
Sevinde türk telekom sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, planlama bölgeleri konusunda bilgi veremiyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle. 💙🚀 -
-
Merhaba, öncelikle tebrik ederiz! Geçiş işlemleriniz için online işlem merkezinden kayıt oluşturabilirsiniz. 🚀 -
feyzullah mahallesine çalışma yapılıcak mı ?Bilginiz var mı yada ne zaman ögrenebiliriz ?
-
GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlıdır. Mahallenizde bulunabilmek için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle. 💙🚀 -
@TurkNetDestek hocam istanbul küçükçekmece atakent mah. için altyapı çalışması durdu mu ? daha önce de sormuştum yanımızdaki siteye geldi sonra ilerleme durdu galiba kaç aydır 2 adım gelmediler bizim siteye. Turknete site yönetimi olarak başvurabilmek mümkün mü ne yapmak lazım ? turknet sitesindeki talep sayfası hariç ne yapabiliriz ? ne turknet ne telekom ftth getiriyor yanımızdaki sitede ikiside ftth olarak bulunuyor aramızda 1 gidiş 1 geliş sokak var sadece
-
Artık burayı da haritaya ekleyebilirsiniz. :)
-
İnternet var olduğundan beri bakır kablodan kurtulamadık hala vdsle fiberden fazla para ödüyoruz. Hiçbir fiber gelmedi buraya birkaç yıldır Türknet kullanıyorum belki öncelikli olarak gigafiber gelir diye fakat haritaya baktığımda en yakın 20km mesafe var olan yerlerle.
İstanbul / Büyükçekmece / Ulus mahallesi için daha ne kadar bekleriz sayın Türknet yetkilileri bir tarih verebilirmisiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@AMC hocam 4 yıldır binasındaki kabloya kutu bağlanmasını bekliyor. @TurkNetDestek yaptığınız ayıptır. Milletin hazırladığı niye kaldırtıyorsunuz? amacınız ne ? millet birbirine haber veriyordu geldi gelmedi diye. Hem hizmet getirmiyorsunuz hemde olanı engelliyorsunuz ayıptır yahu ayıp !!!
-
Merhaba,
İstanbul Bakırköy Osmaniye için bir çalışmanız var mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kimsenin kullanmayacağı mahallelere özellikle kentsel dönüşümün yüksek olduğu yerlere (zeytinburnu - merkezefendi - beylikdüzü vs) götürüp hali hazırda altyapı olup mahallenin tamamına vermediğiniz yerlere verseniz ya önceliği? mahallemde ki çalışma yarım kaldı kaç sene oldu ? sorsak mahallenin tamamına hizmet verilip öyle iş teslimi yapılıyor diyorsunuz..
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X