Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.416
Cevap
121
Favori
410.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoksa iptal diğer getirdiğim Arkadaşlar ile az değiliz bakın
  • Merhaba.

istanbul Şişli izzetpaşa mh. Açelya sokak giga fiber aktif edildi

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba @TurkNetDestek , sorguladığımda gigafiber bölgesinde olduğum yazıyor. tahmini ne kadar sürede aktif oluyor?

İstanbul-Tuzla-Şifa mh.

• AliiBerkay A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmet aktif durumdaysa, aktivasyon işlemlerimiz ortalama 2-6 iş günü sürmektedir.
  • Türknetdestek kurban, Ümraniye sınırlarına ne vakit gelecek bu gigafiber gardaş. @TurkNetDestek

• jenas J kullanıcısına yanıt
    Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi.
    turk.net
    GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.

• zenmate kullanıcısına yanıt

il/ilçe?

• Avcılar yeşilkent mahallesi gigafiber duam belli duyan belli
  • AliiBerkay A kullanıcısına yanıt

TürkNet'in Tuzla bölgesinde olduğunu ilk kez duyuyorum rica etsem sorgulama ekranı atabilir misiniz?

• [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

• İki aydır bu mesafedeki kabloyu düzeltip gigafiberi aktif hale getiremiyorlar. Bütün binaların gigafiber aktivasyonu yapılmış.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Blacksmith- -- 3 Kasım 2024; 17:42:8 >
  • İzmir konak muratreis mah. ne zaman gelecek?

• Bugün binamıza giga fiber kutusu bağlandı.İzmir / Buca / Kozağaç Mah. @TurkNetDestek ne zaman aktif olur acaba ?

• Güncelleme : Bağlantı sorgulamada gigafiber altyapısı görünür oldu. Başvuru yaptım yarın bağlantı için gelecekler. İlk 3 ay da %50 indirim tanımladılar.

• Yıllardır TurkNet kullanıyorum ve İstanbul Anadolu yakasının merkezi yerinde olmama rağmen (Üsküdar, Altunizade Mahallesi) hiç altyapımda yükselme vs. olmadı Altunizade bölgesine planlanan bir çalışma var mıdır? @TurkNetDestek
  • Kağıthane Göçen sokak için çalışma var mıdır, yıllar oldu..!
  • Türknet geçen pazartesi binaya Gigafiber kutusu takmıştı, dün sistemde görünür oldu. Bugünde bağlantı yapıldı. Gigafibere kavuştuk.

Teşekkürler. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frost35 -- 2 Kasım 2024; 20:0:56 >
  • En sonunda bekleyiş sona erdi. Eyüpsultan ilçesinde GİGAFİBER çalışmaları başladı. İlk 07 Kasım 2024 te yapılan çalışmalara şahit oldum. Bu gün iş çıkışında yaptığım incelemelerde Yeşilpınar mah. Efendi sokağın yarısına bina dışı siyah kutular takılmıştı. Umuyorum başta Yeşilpınar mah. başta olmak üzere tüm Eyüpsultan ilçesine kısa zamanda GİGAFİBER altyapısı yapılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.