|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (370. sayfa)
-
-
Merhaba.
istanbul Şişli izzetpaşa mh. Açelya sokak giga fiber aktif edildi
-
Merhaba @TurkNetDestek , sorguladığımda gigafiber bölgesinde olduğum yazıyor. tahmini ne kadar sürede aktif oluyor?
İstanbul-Tuzla-Şifa mh.
-
Merhaba, hizmet aktif durumdaysa, aktivasyon işlemlerimiz ortalama 2-6 iş günü sürmektedir. -
Türknetdestek kurban, Ümraniye sınırlarına ne vakit gelecek bu gigafiber gardaş. @TurkNetDestek
-
Selamlar, GigaFiber dönüşüm süreçleri birçok etkene bağlı. Yatırım, dönüşüm, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi. bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmez. En kısa sürede GigaFiber’e kavuşmanız dileğiyle.
-
il/ilçe?
-
Avcılar yeşilkent mahallesi gigafiber duam belli duyan belli -
TürkNet'in Tuzla bölgesinde olduğunu ilk kez duyuyorum rica etsem sorgulama ekranı atabilir misiniz?
-
-
İki aydır bu mesafedeki kabloyu düzeltip gigafiberi aktif hale getiremiyorlar. Bütün binaların gigafiber aktivasyonu yapılmış.
@TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Blacksmith- -- 3 Kasım 2024; 17:42:8 > -
İzmir konak muratreis mah. ne zaman gelecek?
-
Bugün binamıza giga fiber kutusu bağlandı.İzmir / Buca / Kozağaç Mah. @TurkNetDestek ne zaman aktif olur acaba ?
-
Güncelleme : Bağlantı sorgulamada gigafiber altyapısı görünür oldu. Başvuru yaptım yarın bağlantı için gelecekler. İlk 3 ay da %50 indirim tanımladılar.
-
Yıllardır TurkNet kullanıyorum ve İstanbul Anadolu yakasının merkezi yerinde olmama rağmen (Üsküdar, Altunizade Mahallesi) hiç altyapımda yükselme vs. olmadı Altunizade bölgesine planlanan bir çalışma var mıdır? @TurkNetDestek -
Kağıthane Göçen sokak için çalışma var mıdır, yıllar oldu..! -
-
En sonunda bekleyiş sona erdi. Eyüpsultan ilçesinde GİGAFİBER çalışmaları başladı. İlk 07 Kasım 2024 te yapılan çalışmalara şahit oldum. Bu gün iş çıkışında yaptığım incelemelerde Yeşilpınar mah. Efendi sokağın yarısına bina dışı siyah kutular takılmıştı. Umuyorum başta Yeşilpınar mah. başta olmak üzere tüm Eyüpsultan ilçesine kısa zamanda GİGAFİBER altyapısı yapılacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X