Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.287
Cevap
116
Favori
396.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kapıma gigafiber broşürleri bırakıldı geçen ay eğer gelecekseniz iss değiştirmeyi planlıyorum boşuna uğraşmıyım başka bir iss ile delleniyorum son dönemde issler yüzünden.

  • monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    Hocam il ilçe mahalle yaklaşık olarak yazar mısınız bizde bilgi edinmiş olalım. Büyük ihtimalle yakına bir yerlere kurulum yapmışlardır ondan broşür bırakmışlardır diye düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstabbul/maltepe/zümrütevler mahhalesi/emek caddesi

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Eyüpsultan Akşemsettin mahallesi için gigafiber çalışması var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Ekipler altyapı uygunluğunu, talepleri ve birçok kriteri değerlendiriyor. Adresinizde çalışma olması durumunda bilginiz olacaktır.
  • goksumert8 G kullanıcısına yanıt

    Kartal bölgesinde hiç bir çalışma yapmıyorlar. Sanki Kartal diye bir bölge yokmuş gibi davranıyorlar. Maltepe bölgesinde çalışma var Pendik bölgesinde çalışma var. Ama Kartal bölgesi de hiç bir çalışmaları yok.



    Teşekkürler TÜRKNET [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

    Teşekkürler GigaFiber[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 





  • sadiksadik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, diğer bildiriminiz üzerinden dönüş yaptım.
  • İst/Zeytinburnu Sümer mahallesi Kiptaş konutlarına gelse,geldiği gibi geçcem de yok işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yazdım oraya ama 1,5 sene oldu,değişen birşey yok maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    İlk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır.
  • İstanbul Küçükçekmece Gültepe mahallesine yeni taşındım ve tüm sokakta gigafiber var fakat bizim bina yeni olduğu için hiçbir kutu yok. Bu durumda ne yapmak gerekir ? Gigafiber sokaktaki tüm binalarda var. Hızlı bir şekilde binamıza gelir mi ? teşekkürler

  • Merhaba, cumartesi günü kablo çektirip Giga Fiber baglantıya geçtim. Speedtestte aldığım sonuç tam beklediğim gibiydi, ortalama 80 mb/s ile download yapabiliyordum, ancak son iki gündür download hızım neden 10 mb/s 'ye düştü...Neden hızım durduk yere düşürüldü? SS'ler aşağıdaki gibi. Yer:Şişli/istanbul


    Gigafiberin baglandıgı ilk gün:

    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

    An itibariyle:


    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 21 Mart 2024; 0:33:44 >




  • Dreamscape kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anlık bir sorun olmuş olabilir ama problem devam ediyorsa hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Fiber ekibimiz kontrol ederek bilgi verecektir 🙏
  • atk88 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz?
    Merhabalar Beyoğlunda 1 üst mahalleme gigafiber gelmiş ve çevremde neredeyse binalarda bulunuyor. Türknet fiber kullanmaktayım. Neden gigafiber kurulmuyor apartmana ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 53Lazkopat53 5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber kutulama işlemi yapıldıktan sonra aktivasyon aşamasına geçiliyor. Aktif olup olmadığını belirli aralıklar ile https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • Bayrampaşa ilçesi ismetpaşa mah. Günışığı konutlarına(kiptaş ) çalışma var mı acaba? Cok fazla daire var burada hic mi girişim yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metoarslan007 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama bölgeleri bizimle paylaşılmadığı için bu konuda bilgi veremiyorum ama https://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
  • Kötü hizmeti yerin dibine sokmayı bildiğim gibi, iyi hizmeti onore etmeyi de bilirim. Hatırlayanınız varsa, Ocak 2023'te şöyle bir serüven yaşamıştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154844539


    1 seneyi aşkın süre geçti ve o zamandan beri nazar değmesin, ciddi bir sorun yaşamadım ve hızım sabit olarak şu şekilde:


    [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

    Oyunlardaki MS'im çok iyi. Özellikle de LoL'de 1ms alınca, "Oha! Server sen misin?" gibi tepkiler alabiliyorsunuz. Müşteri hizmetlerinde teknik kapasite olarak kısıtlı kimseler bulunsa da iyi niyetlerinden şüphem yok. 1 senedir müşteri hizmetlerine birkaç kere işim düştü. 10 üzerinden 6-7'lik bir hizmet alsam da işimi gördüm.


    Buradan TurkNet'e birkaç şey söylemek istiyorum. Bunu bir müşteri geri bildirimi ve talebi olarak düşünebilirsiniz. Taahhütsüz internetin cazip bir noktası kalmadı artık. Enflasyonun olduğu bir yerde dezavantaja dönüştü. Uygun, taahhütlü Gigafiber kampanyaları yapmanızı talep ediyorum. Bu kısa vadede mümkün değilse eğer, "Peşin öde, zamdan kurtul!" kampanyanızı düzeltmeniz gerekiyor. Yaptığınız indirim leblebi kadar ve peşin ödemek kârlı değil. O sebeple 400 lira ödeyip duruyorum.





  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.