Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 planlarında yer alıyoruz ama henüz şu mucize kutuyu görmek nasip olmadı. Heyecanla bekliyorum hocam hayırlı olsun size :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

• Mahalle bilginizi iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • ppobelter kullanıcısına yanıt

1.5 ay önce kablo çektiler ben de o durumdaydım umarım en kısa sürede sizin sokağa da çekilir 14 mbps internetten gına geldi artık heyecanla bekliyoruz :) teşekkür ederim.

• Merhaba İstanbul Kağıthane Talatpaşa mahallesi 2022 yılında planlama içinde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

adnan kahveci mahallesi hocam, sitelerde oturuyorum. burada 100 mbps almak çok basit, vdsl - fiber falan mevcut. tabii 100 üzeri tarife yok  gigafiber gelse de 1 gbit alsak.

bu arada ben site yöneticime 5 - 6 ay önce gigafiber için talep yollatmıştım. belki planlanma aşamasındadır 

Peki tahmini deneyiminize bağlı olarak 2 yıl sürer mi gelmesi ?

• 27 aralıkta internet için başvurdum bana gelen mesaj degerli musterimiz, bulundugunuz bolgedeki altyapi sorunlari nedeniyle hizmetinizi baslatmamiz gecikiyor. konuyu biz takip ediyoruz. su asamada bir işlem yapmaniza gerek yok. bu mesaji size isler biraz gecikiyor, ozur dileriz demek icin gonderdik. sizi duzenli olarak bilgilendirmeye devam edecegiz diye mesaj geldi bulunduğum bölgede hiçbir altyapı sorunu yok hatta farklı firmadan aboneliğim bitmeden 1 ay önce çok rahat internete girebiliyordum şuan komşularım çok rahat bir şekilde internete girebiliyor neden böyle bir mesaj attılar anlamadım

• enes tarık kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde değil ama talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, adresinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Oneimieno kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size tahmini bir süre bilgisi veremiyorum.😞
  • Herkese merhaba, geçen hafta gigafiber altyapısı için kağıthane belediyesine şikayet maili atmıştım(sultanselim mah) biraz önce belediyeden aradılar baya bi konuştuk. Özetleyecek olursam; türknetle aralarında havai fiber yüzünden sıkıntı varmış izin vermiyolarmış havai fiber e ceza da kesildi bu yüzden dedi telefondaki şahıs. Şuan herhangi bi ruhsat başvurusu da gözükmüyor dedi türknet tarafından. Yani anlayacağınız bizim gigafiber hayal oldu @amc @iamsezer @turknetdestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 29 Aralık 2021; 18:55:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek Büyükçekmece, Pınartepe mh. plan dahilinde midir? Geçen hafta başvuru oluşturduk ama dönüş olmadı. Sitemizde TT Fiber ve Sol FTH mevcut ancak Turknet gelmesini bekliyoruz.

• Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Bağcılar Fatih mahallesin de gigfiber çalışma planı var mıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara/Yenimahalle/Çiğdemtepe Mahallesi konumu altyapı planları arasında var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saul_goodmann -- 29 Aralık 2021; 19:46:58 >
  • Merhaba Sakarya/Karasu/yalı mahallesi için bir çalışmanız var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @TurkNetDestek istanbul, Sultangazi, 75. Yıl Mahallesi'ne Giga Fiber planlamanız var mı?

• Harunalmlı H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, ilettiğiniz bölge henüz planlamada yer almamaktadır. Talep olarak proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.