Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.679
Cevap
123
Favori
436.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim umarım şikayet eden hiç kimse olmaz da saçma sapan işlerle uğraşmak zorunda kalmayız umarım sızde en kısa zaman içerisinde kavuşabilirsiniz <3

• İstanbul Küçük Çekmece Halkalı Merkez Mahallesi bölgesinde artık çalışmalara başlayın da kurtarın bizi @TurkNetDestek :( 2021 planları içerisinde vardık hiç bir hareketlilik olmadı :(

• tuncaygoksel kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı süreçleri uzun sürebiliyor. Gerekli yasal izinlerin de alınması gerektiği için ön görülen tarihte çalışmaya başlayamıyoruz. Planlamada bölgeniz mevcut, bu yıl içinde yakın zaman içinde çalışma başlayacaktır.
  • Antalya/Manavgat Kasaplar Mahallesi TurkNet Gigafiber altyapı çalışması olacak mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umutk830 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Kasaplar mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

@TurkNetDestek bir seneden fazladır Karadeniz Mahallesi 1204 sk da ki binalar da kablolar bu şekilde bekliyor.. 4~5 ay kadar önce 2021 sonuna doğru demiştiniz ama gelen giden olmadı.

Bu durum Karadeniz MH'ndeki bir çok sokak için de geçerli..

Ne zaman geleceksiniz?

• bina içi tesisatı nasıl çekiyor turknet?

kullananlar anlatabilir mi ?

• aslanenver kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte tam adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj gönderemedim.
    Adrsi paylaşayım.

Karadeniz MH. *** Gaziosmanpaşa / İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanenver -- 1 Ocak 2022; 17:12:50 >

Merakla takip ediyorum dönüş için teşekkürler <3

• Merhaba bize de gigafiber için türknet ekipleri sokağımdaki tüm binalara fiber kablo getirdi böyle sarılı bir şekilde duruyor acaba ne zaman hizmet almaya başlayabiliriz sabırsızlanıyorum :)

• aslanenver kullanıcısına yanıt
    Proje ekibimize bilgi verdim. Dönüş yaptıkları zaman size bilgi vereceğim.
  • emirmord kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kablolama işleminden sonra kutu işlemi yapılıyor. Son olarak da aktivasyon işlemleri tamamlanıyor.
    Güzel haberlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

peki kaç gün sürer onun ile ilgili bilginiz var mıdır

• emirmord kullanıcısına yanıt
    Ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyor. Süre bilgisi veremiyorum.
  • Merhaba, Zübeyde Hanım Mahallesi/Sultangazi için bir gelişme söz konusu mu? Çalışmalar ne zaman başlayacak? @TurkNetDestek

• Merhaba, Altınşehir Mahallesi/Ümraniye için herhangi bir plan mevcut mu? @TurkNetDestek

• Merhabalar, İstanbul/Bahçelievler/Cumhuriyet Mahallesi/Sakıp Sabancı Caddesi'nde GigaFiber çalışması var mı? @TurkNetDestek

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.