Çok teşekkür ederim umarım şikayet eden hiç kimse olmaz da saçma sapan işlerle uğraşmak zorunda kalmayız umarım sızde en kısa zaman içerisinde kavuşabilirsiniz <3 |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (177. sayfa)

-
-
İstanbul Küçük Çekmece Halkalı Merkez Mahallesi bölgesinde artık çalışmalara başlayın da kurtarın bizi @TurkNetDestek :( 2021 planları içerisinde vardık hiç bir hareketlilik olmadı :(
-
Merhaba, altyapı süreçleri uzun sürebiliyor. Gerekli yasal izinlerin de alınması gerektiği için ön görülen tarihte çalışmaya başlayamıyoruz. Planlamada bölgeniz mevcut, bu yıl içinde yakın zaman içinde çalışma başlayacaktır. -
Antalya/Manavgat Kasaplar Mahallesi TurkNet Gigafiber altyapı çalışması olacak mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Kasaplar mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
-
bina içi tesisatı nasıl çekiyor turknet?
kullananlar anlatabilir mi ?
-
Merhaba, konu linki ile birlikte tam adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım. -
Özel mesaj gönderemedim.
Adrsi paylaşayım.
Karadeniz MH. *** Gaziosmanpaşa / İstanbul
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanenver -- 1 Ocak 2022; 17:12:50 >
Merakla takip ediyorum dönüş için teşekkürler <3
-
Merhaba bize de gigafiber için türknet ekipleri sokağımdaki tüm binalara fiber kablo getirdi böyle sarılı bir şekilde duruyor acaba ne zaman hizmet almaya başlayabiliriz sabırsızlanıyorum :)
-
Proje ekibimize bilgi verdim. Dönüş yaptıkları zaman size bilgi vereceğim. -
Merhaba, kablolama işleminden sonra kutu işlemi yapılıyor. Son olarak da aktivasyon işlemleri tamamlanıyor. -
Güzel haberlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
peki kaç gün sürer onun ile ilgili bilginiz var mıdır
-
Ekipler iş planlarına göre sırasıyla işlem yapıyor. Süre bilgisi veremiyorum. -
Merhaba, Zübeyde Hanım Mahallesi/Sultangazi için bir gelişme söz konusu mu? Çalışmalar ne zaman başlayacak? @TurkNetDestek
-
Merhaba, Altınşehir Mahallesi/Ümraniye için herhangi bir plan mevcut mu? @TurkNetDestek
-
Merhabalar, İstanbul/Bahçelievler/Cumhuriyet Mahallesi/Sakıp Sabancı Caddesi'nde GigaFiber çalışması var mı? @TurkNetDestek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X