Merhaba, Eyüpsultan/ Güzeltepe Mahallesi için herhangi bir plan mevcut mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (174. sayfa)

-
-
Sultangazi Cumhuriyet mahallesi için bir gelişme var mı? @TurkNetDestek
-
Merhaba son durum nedir bilgi aldınız mı? Ne zaman başlayacakmış?
-
Merhabalar Türknet yine rahatsız edeceğim.2021 için planlama yoktu ama 2022 yılı için vardır diyerekten tekrar sorup seni yoracağım.
İstanbul/Ümraniye Esenkent Mahallesi için bir planınız var mıdır?
İstanbul/Ataşehir MimarSinan Mahallesi için bir planınız var mıdır?
Teşekkür ederim,iyi çalışmalar.
-
Merhabalar, İstanbul Üsküdar Acıbadem Mahallesi planlama dahilinde mi acaba?
-
allah allah merak ettim, beylikdüzü bölgesinde bir planlama mevcut mu acaba
-
Peki maksimum ne zamana gelmiş olur ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 1 hafta önce bulunduğum binaya kutu kondu altyapıda hala aktif değil süreci hızlandırabilir miyiz acaba ? @TurkNetDestek
-
Merhaba, Göksu mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Güzeltepe mahallesi planlama içerisinde yer alıyor. -
Merhaba, planlanan bölgelerde henüz bir değişiklik olmadı. -
Merhaba, yeni listede yer almıyor ama planlanan bölgelerde ara ara güncellemeler yapılıyor. -
Merhaba, henüz bir dönüş olmadı. -
Merhaba, Acıbadem mahallesi planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Beylikdüzü planlama içerisinde yer almıyor. -
Planlamaya yeni dahil edilen bir bölge süre bilgisi veremiyorum. -
Merhaba, proje ekibimiz bu ay içerisinde adreste aktivasyon işleminin yetişmeyebileceğini iletti. -
Beyoğlu sururi mehmet efendi mah, bahriye cad
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence planlara dahil edilmek icin cok uygun bir mahalle mahallenin yuzde 80 i yeni bina ve cok bloklu sitelerden olusuyor. Plan dahiline eklenirse cok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi ilçe ve mahalleler için geçerli bu acaba ? Zeytinburnu/Çırpıcı mahallesi için sormuştum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X