Şimdi Ara

[ANA KONU] BLACK DESERT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    24 saat içinde karekterine geliyor ve karekterin inventory kisminde sağ üstte pearl diye bir kısım vardı yanlış hatırlamıyorum diğer ınventory e geçiyorsun ordan oraya geliyor.
  • Black desert için guest pass verebilcek olan var mı ? Oyunu denemek istiyorum ne zamandır
  • Ice King kullanıcısına yanıt
    hesap alırken girdiğin bilgiler çok da farketmiyor diye biliyorum ben. Kendi hesabımı alırken ingiltere olarak girmiştim fatura adresini.

    Şuanda oyuna girerken hotspot ile united states açıyorum, launcher'da yukarıda US ve EU seçeneği var zaten, EU'yu seçip giriyorum.
  • Oyunu birkaç ay önce guest key ile denemiştim o zaman insandan geçilmiyordu harita. Şimdi oyunu satın aldım fakat eskiye göre oyuncu sayısında düşmeler var sanki ya da bana öyle geldi bilmiyorum.. Oyun grindinge dayalı. Zaten piyasada bu kadar tutmasının sebebi de bu bir çeşit anti gw2 gibi bir oyun. Casual'dan skılan bunu oynasın.. Ramazanda vakit geçirmek için de iyi oluyor.. DAUM eğer IP Block olayında katılaşmazsa uzun vadeli oynanabilir VPN kullanan oldukça fazla oyuncu var ama ben sonsuza kadar VPN'ye izin vereceklerini sanmıyorum belki PA ile yeni bir anlaşma yapıp servis bölgelerini genişletetir. Tabi bu iyi ihtimal.. PA, 2016 yılı içerisinde oyunun kapalı olduğu bütün bölgelere de hizmet vereceğiz ilanında ciddi ise ya yeni firmalarla yeni anlaşmalar yapacaktr ki bu da bizim hesaplarımızın banlanmasına sebep olur(bu da kötü ihtimal) ya da dediğim gibi DAUM ile yeni hizmet anlaşması imzalar...




  • Black Desert Online Explorer's Package

    Explorer's Package + olarak verdiği itemlar kullanılmamaıştır aynı şekilde duruyor.

    27 level SORCERESS vardır Alustin Serverında

    Fiyat 100 lira.
  •  [ANA KONU] BLACK DESERT  [ANA KONU] BLACK DESERT  [ANA KONU] BLACK DESERT





  • Arkadaşlar bende 30 €'luk paketi alıp oynamayı düşünüyorum ancak ufak tefek sorularım olacak.

    1- Oyun solo oynanacak durumda mı? Benim için en önemli olay bu.

    2- Oyunu oynayan arkadaşlar oyunun geleceğini nasıl görüyor, sizce uzun bir süre aktif kalabilir mi?

    2- Kaç gb?

    3- 1 kere üye olduktan sonra başka bir bilgisayara oyunu indirebilmem mümkün mü? (Aynı hesapla girerim yine.)

    4- TTNET ya da Superonline içinde aynı ip block mu geçerli? VPN değiştirince çok fazla ping oluyor mu?
  • Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt
    1 Solo bir yere kadar oynarsın guildsiz bir yere gelemezsin.
    2- oyun çok iyi gelişiyor ve çok emek var oyunda ilerisi çok parlak oyun
    2- 40gb felan oyun
    3- mümkün sıkıntı olmaz aynı hesapla girebilirsin
    4- ttnet ve superonline fark etmiyor tüm türkiye ipleri yasaklı oyunda ama vpn ile kolayca aşabiliyorsun. ping de hiç bir sıkıntı yok vpn oyuna girmeden kapatıyorsun ve kendi netinle oynuyorsun.
  • ilerisi pek parlak değil. oyun pay 2 win olma yolunda ilerliyor son gelen güncellemede gerçek parayla satın aldığın boya kutularından çıkan boyaların bazılarını oyunda satabiliyorsun. Bu eşyaları boyamak için kullanılıyor fiyatları da fena değil. Kutudan satılabilen boya çıkması şans işi ancak satılamayan boyaları karıştırarak seçeklerini arttırabiliyorsun. Bazı kişiler video yaparak oran çıkarmışlar. Casual oyunlarda bu oyuncuları etkilemez mesela gw2'de de gerçek parayla oyun içi para alabiliyorsun ama pvp'de bu kimseyi etkilemiyor. Herşeyi grinding olan bir oyunun gerçek parayla oyun içi para satın alınması oldukça sorun. Sırf bu yüzden oyunu bırakanlar var. aylarca farm yapıp item kasan adamlarla 200-300 dolar verip aynı itemleri alanlar var şu an. Bu bazıları için sorun olmuyor.

    Bir de dediğim gibi bu oyunun herşeyi grind. Bu da bot sıkıntısını çıkartıyor. 10 senelik wow bile botları engelleyemiyorsa bu oyun hiç engelleyemez. Bir süre sonra karakteri bota bırakıp sabaha kadar farmlayanları görebiliriz. Bot denince benim aklıma SRO gelir. Oyunun dünyasına ilk girdiğimde nedense aklıma SRO gelmişti.




  • yuems kullanıcısına yanıt
    tabi haklısınız para ile silver ve item alınabiliyor ama şuan az satıcı mevcut ve bunlarda satarken ban riskini göze alıyorsunuz sorumluluğumuz değil diye belirtiyor vede oyunda iyi itemlerin tanesi şuan 370 dolar felan kaldıkı bu paraları verecek insanları bulamazsın oyunun ederi zaten 30 dolar vede o itemi alırken aynı itemden 2 tane olması lazımki biribirne basabilesin bastığında zaten geçme sansı çok düşük tamamiyle şans işi vede o verdiği paralar çop oluyor yani bir sitede görmüştüm 1 itemin tanesi 370 dolar sen bundan 2 tane alıcaksın 740 dolar kimse okadar memblara para vermez kaldıkı silver olarakda 1m 9 dolar cıvarında kimse okadar paraya o silveri çekmez bu oyun kolay kolay düşmez diyorum bence.
  • dante1000 kullanıcısına yanıt
    ben onlardan bahsetmedim cash shop'ta satılan boyaların oyun içinde gerçek parayla satılabildiğinden bahsettim. yani illegal bir durum yok. 10 dolar verip 1000 daum cash alıp sonra bununla boya kutuları alıp çıkan boyaların bazılarını satabiliyorsun ve fiyatları da oldukça yüksek. Talep oldukça artmaya da devam edecek korede 20-30m kadar artmış boyalar. yani bu bir pay 2 win altyapısı mı acaba diye düşünüyor insan forumda 10 dolara 100m yaptım diyen de var 100 dolara 10m yaptım diyen de. Biz de kenarda köşede bir iki black stone düşürelim diye kasıyoruz mesela hoş değil.
  • yuems kullanıcısına yanıt
    o konuda haklısınız ama 10 dolarda 4 5m için çok pahalı bir membla ben uğraşılabilecek birşey olduğuınu sanmıyorum herkes yapmaz
  • Bu oyunda skill sıfırlama imkanı var mı en önemli sorun benim için, istediğimiz kadar istediğimiz yerde sıfırlayabiliyor muyuz yoksa onun için item falan mı düşürmek lazım ya da sadece shopta satılan bir item midir ?
  • yok satılıyor item shopda şuan indirim var 1 lolitye alabiliyorsun zaten günde sana 100 lolity veriyor oyun hemen alabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dante1000

    yok satılıyor item shopda şuan indirim var 1 lolitye alabiliyorsun zaten günde sana 100 lolity veriyor oyun hemen alabilirsin

    Hocam sizi bulmuşken soru sorayım bari bu item shopta neler alınabiliyor başka ? Birde pk olayı hakkında çok farklı bilgiler var internette, npc nin konuşmamasından tutun item düşme olayına kadar pk hakkında genel bilgilendirme yapabilir misiniz ? Birde son olarak 3 kişi başlamayı düşünüyoruz da sizce oyunun + ları veya gözünüze çarpan - leri neler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende satın aşayım diyorum vpn ile 30 dolara alsam euda oynayabiliyor muyum bosuna euro odemeyelim

    edit:
    vpn ile dolar üzerinden aldım indiriyorum 20 saat sonra bitiyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 26 Haziran 2016; 14:10:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtem shopda kostunler exp scrollari at kostumleri pet satiliyor boss scrollari satılıyor ama oda oyunda her gun girerek lolity puani aliyorsunuz o puani birktirip shopdan boss scrolu ve exp scrolu alabiliyorsun ayri yetten aldiginiz kostumler exp bufu ve luck veriyor bunlarda item dusurmede kasilmada isinize yariyor ayri yetten pk acip birine dalarsaniz karmaniz dusuyor karmaniz dusunce eger eksiye inerseniz lwliniz düşebiliyor item duseni gormedim belki oda olabilir
  • Pk da ölürseniz trade itemı varsa üzerinizde düşebiliyor. Onun dışında giydiğiniz itemların vs düştüğünü görmedim henüz.
  • beyler yarın başlıycam oyuna hangi serverı seçeyim
  • türklerin hepsi alustin serverın da
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.