Şimdi Ara

[ANA KONU] BLACK DESERT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunda shopda görunmezlik iksiri gibi birşey satılıyormuş heralde yada pelerin 30 $ ? oynayıp bırakanların yorumlarını okudum hep p2w olma yönunde oyun yazılıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    Oyunda shopda görunmezlik iksiri gibi birşey satılıyormuş heralde yada pelerin 30 $ ? oynayıp bırakanların yorumlarını okudum hep p2w olma yönunde oyun yazılıyor?

    ghillie suit yani kamuflaj kıyafeti satılıyormuş. herkes bunu giyiyormuş. bide asya oyunu olduğundan grind farm çok ağırmış. sabah akşam yaratık kesmek gerekiyormuş. Ben bu kötü yorumları okudum soğumama yetti. p2w mi bilmiyorumda güçlenmek için soluksuz yaratık kesmek gerekiyorsa zaten yokum ben orda ne hayallerim vardı.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Alan herkes satıyor burdan bukadar çok satış varsa bir iş vardır zaten :) birde tr kapalı yarın öbürgün anlaşırlar o hesaplarda patlar boşu boşuna zaman kaybı olur bizimkilerde anca sacma sapan oyunları getirmeye çalışsınlar..
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    57 level olan biri olarak söyliyim(Bayağı kasmak gerekiyor 57ye) Yapman gereken sabah akşam yaratık kesmek değil , bir grup bulmak , en iyi grind spotunu bulmak , oraya yatırım yapmak(node bağlamak , enerji yatırmak) EXP buffları ile birlikte günde 1-2 saat grind yapsan , sonrasında oyunun diğer özellikleriyle ilgilensen çoğunlukla aynı seviyelerde olursun 55-56 . Zaten hardcore oyuncuysan sabah-akşam grind yapmak koymaz. Hatta ben komple casualım , hiç işim olmaz diyorsan , oyunda level kasmak yerine yapabileceğin 1001 çeşit olay var.
    O boya kutuları çok RNG , günde 5-6 tane çıkartıp satamıyorsan da gereksiz para , sırf node empire ile ben günde pasif 4 milyon , aktif olarak 7-8 milyon kazanıyorum. Pay2win diyemeyiz o kısma.
    Jordine , global ve hardcore bir server. Ben semi-hardcore olarak ordayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreakLoL -- 3 Temmuz 2016; 16:26:31 >




  • StreakLoL kullanıcısına yanıt
    ben bu adamın videolarını izliyorum genelde. şu videosunda yakınmış birsürü şeydenhttps://www.youtube.com/watch?v=c7oo33mR-dE
    Dediğin doğrudur oynamadım sonuçta bilemem. Millet grind çok ağır deyince bilmiyorum artık neyi kasteddiler.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Alttaki yorumları okudum bende 500pound harcadıktan sonramı p2w oldugunu anlayabildin diyende var koruyanda cokvar. Büyük cogunlukda asya kore oyunu oldugunu normal oldugunu yazmış. ip block vs olmasa denenebilcek bir oyun ama şimdi emek ver oyna sonra sunucu anlaşması falan yapılıp kapatılma olunursa orda oynamya zorlanmk için kötü oluyor eskiden birkaç oyunda olmuştu.
  • pay2win kavramına nasıl baktığınız önemli ben de bu oyunun çok hafif p2win olduğunu düşünüyorum ancak benim oyuna bakış açım biraz farklı. Kimileri para verilerek alınan her hangi bir şeye oyun içinden ulaşılabildiği müddetçe pay 2 win değildir diyor. kimileri de en ufak kolaylığı pay 2 win olarak adlandırıyor. Benim için tek sorun herşeyi grinding olan bir oyunda shoptan aldığın renk boyalarının oyun içinde satılabiliyor olması. Yani gerçek parayı boyalarla oyuni içi paraya çevirmek. Sonra şunu farkettim oyunda günde 1-2 saat farm yaprak 4-5m rahatlıkla yapılabiliyor ki normal bir +15 gear ortalama 20-30m arasında oluyor.

    VPN block olayına zamanında ben de çok takılmıştım ilerde engelleme gelir falan diye ancak daum, paketleri koreden kopyala yapıştır yaptığı için vpn block olayının uzun bir süre daha gelmeyeceğini çok rahat söyleyebilirim. 4-5 ay idare etsin yeter varımı yoğumu ben hiçbir oyuna vermem zaten.




  • satılık black desert hesabı 55 lwl meahv 300m yakın item ve para 150tl hesap
  • oyun giderek puan ve oyuncu kaybediyor. sebebi de pay2win öğelerinin her pakette artması ve kakao games'in söylediği hiçbir şeyi yapmıyor oluşu. yine son güncellemede bunu gördük. Bütün karakterler aynı anda awakeninge kavuşacak dediler şimdi her iki haftada bir bir tane gelecek diyorlar. bu adamlara güvenim kalmadı şahsen. oyunu ne heyecanla beklemiştik zamanında, şimdi ne oldu.
  • Alustin serverinda Oyuna Başlayacak olan varsa guildimize bekleriz Ts miz : gokturk.tssunucum.com
  • bende oyunu bıraktım aşırı emek ve zaman istiyor calışan ve evli insanlar icin zor bir oyun onuda geçtim sizi asosyal biri yapıyor durmadan kopmiycaksın kasıcaksın giderek gözümden düşen bir oyun
  • Account arıyorum. Satan varsa pm atabilir bana.

    Edit : Alındı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 16 Eylül 2016; 2:10:02 >
  • 7 gun guesst pass ariyorum var mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizmo_x

    7 gun guesst pass ariyorum var mi?

    RK6FPJ3-PV0FB71-8B3KNTA-3IQ9J Unused
    EEONDCV-0MK22E3-9NR11F3-TOQE1 Unused
    B5T0OGE-FOIRAD9-34THGA7-MMNPD Unused
    V248M09-45NBAMN-QIJO0VU-M708R Unused


    Buyrun hocam dilediğinizi kullanabilirsiniz kalan son 4 kodum bu

    İsteyen herkes kullanabilir.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Sonuncuyu kullandım teşekkürler.
  • oyunu satin aldim oynayan var mi? cross server oynaniyor mu? turkler nerdeler?
  • Oyun kaç gb ve gtx-850m i5-4200h 8gb ram özellikli pc ile sorun yaşar mıyım oynarken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helcarax

    Oyun kaç gb ve gtx-850m i5-4200h 8gb ram özellikli pc ile sorun yaşar mıyım oynarken

    41 gb'tı en son.Düşük ayarlarda oynarsın sanırım ama şehirlerde fps düşüşün fazla olur
  • oyunu oynamayan hesabını bana verebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gizmo_x

    oyunu satin aldim oynayan var mi? cross server oynaniyor mu? turkler nerdeler?

    Oyun türkyi de oynanabiliyormu ? Girmeye çalışınca sitelerinde "Your country is restricted from accessing our service." uyarısı cıkıyor. TR de yasaklı iken nasıl oynuyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.