Şimdi Ara

Ana Ekrana Dönünce Beliren Çark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad’imde Ana Ekrana Döndüğüm Zaman Sürekli Beni Bu Çark Karşılıyor Ve Gitmiyor Herhangi Bir Uygulamaya Vs Girdiğimde Kayboluyor. Bununla Alakalı Bilgi Sahibi Olan Var mı Acaba ?

Ana Ekrana Dönünce Beliren ÇarkAna Ekrana Dönünce Beliren Çark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 24 Temmuz 2019; 16:47:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka planda birşey açık kalmış gibi reboot yap kaç kez kökten kapat yazılımsal bir hata son çare format olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Arka planda birşey açık kalmış gibi reboot yap kaç kez kökten kapat yazılımsal bir hata son çare format olur.
    Hocam Sabahtan Beridir Açıp Kapatıyodum Bu Sever Power±Home Kombinasyonunu Denedim Ve Açılınca da Her Uygulamayı Tek Tek Denedim. Sorun Çözülmüş Gibi Duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Reboot zaten power+ana tuş kombinasyonu genelde uygulama açıkmış gibi görünür ama değildir bazen buga giriyor bir daha olursa gene reboot edin ama restore yapıp Bi temizlik yapsanız iyi olur saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

Reboot zaten power+ana tuş kombinasyonu genelde uygulama açıkmış gibi görünür ama değildir bazen buga giriyor bir daha olursa gene reboot edin ama restore yapıp Bi temizlik yapsanız iyi olur saygılar
    Teşekkür Ettim Hocam
  • icloud yedekleme vb yapıyor olabilir. arkaplan uygulamalarını kapatmayı deneyebilirsiniz
  • Arka planda uygumala yenileme aciksa onu yapacaktir zaten o interneti kullandiginin simgesi gibi birsey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.