Bildirim
Ana Ekrana Dönünce Beliren Çark
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arka planda birşey açık kalmış gibi reboot yap kaç kez kökten kapat yazılımsal bir hata son çare format olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Sabahtan Beridir Açıp Kapatıyodum Bu Sever Power±Home Kombinasyonunu Denedim Ve Açılınca da Her Uygulamayı Tek Tek Denedim. Sorun Çözülmüş Gibi Duruyorquote:
Orijinalden alıntı: seyhmus21
Arka planda birşey açık kalmış gibi reboot yap kaç kez kökten kapat yazılımsal bir hata son çare format olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Reboot zaten power+ana tuş kombinasyonu genelde uygulama açıkmış gibi görünür ama değildir bazen buga giriyor bir daha olursa gene reboot edin ama restore yapıp Bi temizlik yapsanız iyi olur saygılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür Ettim Hocamquote:
Orijinalden alıntı: seyhmus21
Reboot zaten power+ana tuş kombinasyonu genelde uygulama açıkmış gibi görünür ama değildir bazen buga giriyor bir daha olursa gene reboot edin ama restore yapıp Bi temizlik yapsanız iyi olur saygılar -
icloud yedekleme vb yapıyor olabilir. arkaplan uygulamalarını kapatmayı deneyebilirsiniz -
Arka planda uygumala yenileme aciksa onu yapacaktir zaten o interneti kullandiginin simgesi gibi birsey
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X