< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigakaan -- 7 Kasım 2015; 2:57:01 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
. Gelelim soruna sorun ekran kartı üzerinde bulunan ramler (VRAM) belleklerinin bozulması sonucu görülüyor veya Ekran kartı içi iletken tellerin ısınma sonucu bazı tellerinde temas sorunu oluyor o yapabiliyor. Bazılarının denediği fırınlama diye bir yöntem var bazıları çalışıyor ama çalışamıyabiliyor da dediğim gibi risk almak gerekiyor yöntem hiçbir şekilde mikrodalga fırında yapılmaz. Elektronik malzemeleri yakar. İletken yerlerine elektrik vs. verir. Ayrıca mikrodalganında bozulması mümkün. Bu fırınlarda yapılıyor ocaklı fırınlar olur. En çok onlarda denendiğini gördüm. Sonuç alanlar da var. Bence boş iş onla uğraşana kadar bir süre onboard kullanıp parasal durumu kötüyse 1-2 ay para saklayıp az miktar 150-200 arası giriş seviye bir ekran kartı alıp da kullanabilirsiniz.
bozuk zaten diyip vermemezlik yaparsa falan al malını ilerde kullanırsın. Bak ben bu mereti eskittim diye
)
Hızlı