Şimdi Ara

An İtibarıyla Liseden Mezun Oldum..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar mezun oldum darısı üniversiteye Lisedeki arkadaşlarıda Allah kurtarsın ne saçma bi dört yıldır bu arkadaş tabi ergenlikten bir an önce kurtulup kendini geliştirebilenlere bir lafım yok... neyse mezunum artık bee

• Geçmiş olsun
  • bende valla kendimi boşa çıkmış hissediyorum amacım yok hayalim yok napıcam ben şimdi hersabah kalkıp nereye gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

bende valla kendimi boşa çıkmış hissediyorum amacım yok hayalim yok napıcam ben şimdi hersabah kalkıp nereye gidicem

bu sene üni olmazmı diyosun ?
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üniversitedeyim keşke lise bitmeseydi diyorum lisedeki anılarınızı iyi hatırlayın en iyi dostluklar lisede gelişir ve pekişir üniversiteye gelince kocaman bir nah işareti bulacaksınız ben de aynen oh be bitti dedim ama buraya gelince keşke liseye gitseydim şimdi dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Ben üniversitedeyim keşke lise bitmeseydi diyorum lisedeki anılarınızı iyi hatırlayın en iyi dostluklar lisede gelişir ve pekişir üniversiteye gelince kocaman bir nah işareti bulacaksınız ben de aynen oh be bitti dedim ama buraya gelince keşke liseye gitseydim şimdi dedim

hangi bölüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Hayirli olsun

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

bende valla kendimi boşa çıkmış hissediyorum amacım yok hayalim yok napıcam ben şimdi hersabah kalkıp nereye gidicem

İş + Sınav Hazırlığı + Gezme :D
  • quote:

Ben üniversitedeyim keşke lise bitmeseydi diyorum lisedeki anılarınızı iyi hatırlayın en iyi dostluklar lisede gelişir ve pekişir üniversiteye gelince kocaman bir nah işareti bulacaksınız ben de aynen oh be bitti dedim ama buraya gelince keşke liseye gitseydim şimdi dedim

Adamına göre değişiyor. Lise iyi ki bitmiş de kötü insanlardan kurtulmuşum diyorum. Gerek hoca gerek öğrenci olsun.
  • Oh be bitmiş senin lise darısı benim başıma daha 3 senem var
  • vay be
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Adamına göre değişiyor. Lise iyi ki bitmiş de kötü insanlardan kurtulmuşum diyorum. Gerek hoca gerek öğrenci olsun.

+1

Ben böyle saçma insanlar görmedim. Bu sene mezun oldum ve onlardan kurtulduğuma çok mutluyum.

• quote:

Sonuna kadar katılıyorum hocam. Bende hayatımdaki en değerli insanları lisede tanıdım. Başka hiçbir yerde o sıcaklık yok birde bizim sınıfımız 14 kişiydi resmen bir aile gibiydik ve hala her tatilde her ortak fırsatta buluşur görüşürüz. Belkide şans işidir ergen bir ortama düşmedik ama bilmiyorum lise benim için çok değerli valla çoğu anım dün gibi aklımda.

• üni iyidir bir de eve çıktın mı tamamdır

• benim lisenin bitmesine daha 6 senem var offf acaba hangi liseye gitmeliyim.s.s

• quote:

Orijinalden alıntı: Köfteli Kola

üni iyidir bir de eve çıktın mı tamamdır

Hocam yarın Sınav var anamın babamın yanında kalsam yeter bana rahat rahat okurum
  • diplomayı almadan mezun olamassın liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

diplomayı almadan mezun olamassın liseli

/>
  • cidden bitti 5 sene ünide olmaz bu puanlarla kaldık ortada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.