Şimdi Ara

Mezun Olduğum Halde Tecilli Gözüküyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şubat ayının başında lisanstan mezun oldum. E-devlette tecil sorgulattığımda 31/12/2020ye kadar askerlik yönünden sakınca yoktur, mezun olduğu takdirde 2 ay içinde şubeye gitmelidir tarzı bir şey yazıyor. Sizce ara ara kontrol edip ona göre mi tecil ettireyim yoksa gidip hemen ettireyim mi? Bir de sanırım e-devlet üzerinden de tecil ettiriliyor.



  • Hocam siz tecilli değilsiniz o gördüğünüz 31/12/2020 ibaresi eğitiminiz devam ettiği sürece geçerli.Sizi ilgilendiren ibare bu ''mezun olduğu takdirde 2 ay içinde şubeye gitmelidir.''

    Fakat e devletten geçici mezuniyet belgesine bakın.Oraya düştü ise diplomanız tamamen mezunsunuz diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthface -- 2 Nisan 2019; 21:37:52 >
  • E-devlette mezun olduğun bilgisi düşünce askerlik tecil sayfası güncellenecek, o tarih NULL olarak değişecek. Tecilini yaptırmak için E-devlette aramaya Milli Savunma Bakanlığı yazıp yoklama kısmından gerekli alanları doldurman gerekiyor(fotoğrafını da yükleyeceksin) sonrasında adım adım ilerle, tecili oradan seçebilirsin ya da tecilini bozmak istiyorsan celp seçeceksin.

    Not : Ben de ocak mezunuyum askerlik şubeye gittim bu şekilde yönlendirdiler ve aynılarını yaptım. Şuan Ağustos celbi için başvurumu yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.