Şimdi Ara

Amway Nutriway Daily Multivitamin Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 tablet 87,5 gr lık Amway Nutriway Daily almış annem halsizim diye ama ben güvenemediğim için öyle duruyor hiç içmedim. Güvenilir bir şey midir. Faydasını görür müyüm. Ona göre içecem öyle duruyor kenarda. Üzerinde tarım gıda ve köyişleri bakanlığı izni yok ve WHO damgası da yok. onun için güvenmedim. bir el atın eczaneye sordum tatminkar cevaplar alamadım. eczaneden almamış annem bunu da söyliyim bu arada. eczacı da balığı balıkçıdan mı alırsın tezgahtan mı diye söylemiş. yani kararsızım. önerirmisiniz. amwayın temizlik ürünlerini biliyorum ama multivitamin hakkında bir bilgim yok.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amway Nutriway Daily Multivitamin: Günlük Vitamin İhtiyaclarınızı Karşılayın

Günlük beslenme ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanıyor musunuz? Amway Nutriway Daily Multivitamin, dengeli beslenmenin yanı sıra vitamin ve minerallerden oluşan ek bir destek sağlayarak sağlığınızı desteklemeye yardımcı olabilir.

Sağlık Bakanlığı Onayı Var Mı?

Sağlık Bakanlığı, Amway ürünlerinin tamamını onaylamamıştır. Ancak Nutriway Daily Multivitamin, GMP (İyi Üretim Uygulamaları) sertifikasına sahiptir, bu da üretim sürecinin belirli kalite ve güvenlik standartlarını karşıladığını gösterir.

Nutriway'in Faydaları

Nutriway Daily Multivitamin, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli vitamin ve mineral içerir:

• A Vitamini (göz sağlığı için)
    • C Vitamini (bağışıklık sistemi için)
    • D Vitamini (kemik sağlığı için)
    • E Vitamini (antioksidan)
    • B Vitamini kompleksi (enerji metabolizması için)

Amway Hakkında Gerçekler

Amway, 1959'da kurulmuş, çok seviyeli pazarlama yapan bir Amerikan şirketidir. Merkezi Michigan, Ada'dadır. Amway, vitaminler, takviyeler, cilt bakım ürünleri ve ev temizleyicileri gibi geniş bir sağlık ve güzellik ürünleri yelpazesi sunmaktadır.

Amway Vitaminlerinin Zararları

Amway vitaminlerinin aşırı tüketilmesi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bazı yan etkilere yol açabilir:

• Bulantı
    • Kusma
    • İshal
    • Baş ağrısı
    • Sersemlik

Herhangi bir takviye almadan önce doktorunuza danışmanız önerilir.

Sonuç

Amway Nutriway Daily Multivitamin, günlük vitamin ihtiyacınızı desteklemeye yardımcı olabilecek dengeli bir takviyedir. Ancak, herhangi bir takviyeyi almadan önce sağlık uzmanınıza danışmanız ve Sağlık Bakanlığı onayı olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üstat;

2005'ten beri kullanıyorum. Ölmedim.

Detaylı bilgi istersen PM at. Piyasada göremeyeceğin, ama gördüklerinin yanına bile yaklaşamayacağı ürünlerdir.

Sağlıcakla kalın
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 20 Mart 2013; 16:35:02 >
  • aynen 1.5 aydır.. kullanıyorum halsizliğim yorgunluğum gitti...
  • Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Amway vitamin destek ürünlerinin Tarım Bakanlığından onayı bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığından onayı yoktur çünkü ürünleri ilaç kapsamında değildir.

Ben hem temizlik hem vitamin destek ürünlerini kullanıyorum. Şimdiye kadar faydasından başka bir şey görmedim. Bu konularla ilgili sorularınız olursa pm den yazabilirsiniz. Ürünler hakkında bilgi ve tedarik etme ile ilgili yardımcı olurum.

Sağlıklı Günler Dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.