Şimdi Ara

AMP Amplified Wheybolic Extreme 60 (BCAA+Glutamin+L-Carnitin+Amino)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun yıl aradan sonra 3 hafta önce tekrar vucut geliştirmeye başladım.. ve uzun araştırmalarım sonucu
    AMP Amplified Wheybolic Extreme 60 almaya karar verdim çünkü içinde çok iyi oranda bcaa ve amino asitler var.. başlangıç için hepsini ayrı ayrı almaktansa bu şekilde kompleks almanın çok daha iyi olacağını düşündüm ve özellikle yabancı forumlarda çok ciddi araştırdıktan sonra almaya karar verdim...

bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı?

ben kullandıktan sonra yorumlarımı yazmaya başlayacağım..

http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=3509954

http://www.gnc.com.tr/gnc-properformance/pp-amp-wheybolic-60-chocolate/4684.html

• Gereksiz ve pahalı bir ürün klasik GNC mantığı işte. 1 ölçekte toplasan 3er gram glutamine ve bcaa çıkmıyor ki zaten bcaa denen şey 3 amino asitim birleşimi. Arginine koymuşlar bir de üzerine 2-3 gr ki arginine proteinle birlikte alınmaz o da sadece göz boyamak için. toplam 17 servis günde iki ölçek alsan 9 gün bile gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

Gereksiz ve pahalı bir ürün klasik GNC mantığı işte. 1 ölçekte toplasan 3er gram glutamine ve bcaa çıkmıyor ki zaten bcaa denen şey 3 amino asitim birleşimi. Arginine koymuşlar bir de üzerine 2-3 gr ki arginine proteinle birlikte alınmaz o da sadece göz boyamak için. toplam 17 servis günde iki ölçek alsan 9 gün bile gitmiyor.

usta şöyle söyliyim marka takıntım yabancı yok bağımsız forumları araştırarak aldım.. inceleyip söyleyeceğim.. türkiyedeki forumların her biri bir markaya ile anlaşmalı olduğu için doğru tespit yapmak imkansız..

3 ölçek 1 prsiyon ediyor.. antreman öncesi ve sonrası alımlarda yaklaşık 26 antreman gidiyor buda aşşağı yukarı 2 ay gider demektir.

oranlara gelince 1 porsiyonda(76gr) glutamin 10324 mg protein 60 gr istersen diğer değerleride yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakofly -- 11 Aralık 2012; 16:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

Gereksiz ve pahalı bir ürün klasik GNC mantığı işte. 1 ölçekte toplasan 3er gram glutamine ve bcaa çıkmıyor ki zaten bcaa denen şey 3 amino asitim birleşimi. Arginine koymuşlar bir de üzerine 2-3 gr ki arginine proteinle birlikte alınmaz o da sadece göz boyamak için. toplam 17 servis günde iki ölçek alsan 9 gün bile gitmiyor.

usta şöyle söyliyim marka takıntım yabancı yok bağımsız forumları araştırarak aldım.. inceleyip söyleyeceğim.. türkiyedeki forumların her biri bir markaya ile anlaşmalı olduğu için doğru tespit yapmak imkansız..

3 ölçek 1 prsiyon ediyor.. antreman öncesi ve sonrası alımlarda yaklaşık 26 antreman gidiyor buda aşşağı yukarı 2 ay gider demektir.

oranlara gelince 1 porsiyonda(76gr) glutamin 10324 mg protein 60 gr istersen diğer değerleride yazabilirim.

Ben senin verdiğin linkten baktım:
    1 Servis 3 ölçek toplam 17 servis yazıyor.
    1 Serviste Micronize amino asit toplamı ise 8.50gram bunların 7.70 g Glutamine, Arginine ve leucine

AMP Amplified Wheybolic Extreme 60 (BCAA+Glutamin+L-Carnitin+Amino)

• İnternette okadar uygun fiyat supplement satarken neden gidip gnc malı ve gncden ürün alırsınız anlamam. Aşırı kazık bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

İnternette okadar uygun fiyat supplement satarken neden gidip gnc malı ve gncden ürün alırsınız anlamam. Aşırı kazık bir yer.

bence de sanalpazarda,gittigidiyorda ya da googleda biraz araştırma yapmak yeterli,işini düzgün yapan,uygun fiyatlı birçok yer var
  • Arkadaslar bizde başlangıç olarak aldım aynı içerikte farklı ürünler tavsiye ederseniz dikkate alır insanlar.. ben idmandan önce ve sonra olmak üzere 2 ölçek alıyorum bu şekilde 26 gün kullanacağım.. ilk gün olanları tarafsizca yazıyorum..
    Ürünün tadı çok güzel yağsız süt ile içtim bildiğin nesquik gibi tadi var..
    Yaklaşık %10 luk bir performans artışı oldu fakat bu psikolojik olmuş olabilir..
    Yorgunluk hissine bir etkisini görmedim..
    Biraz circir oldum.. sütun etkisinden olabilir 1 lt süt içtim idman öncesi ve sonrası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ürünü 3 kez kullandım bir etkisi olup olmadığını anlayamadım.. sanırım 1 ay geçtikten sonra farkını anlarım..

bu arada bu ürünün yanında kreatin tavsiyesi edebilecek olan varmı?

• yok mu kreatin tavsiye edecek olan?
  • Optimum Micronized Creatin Powder alabilirsin. 2kglukları baya avantajlı.
    Üstelik suda veya meyve suyunda tamamen çözülüyor toz toz kalmıyor.
  • Kgt diye bir ürün var o nssil?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.