Şimdi Ara

Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar forumdaşlar dün uzun süredir biri patlak biri kilitli olan 2 amortisörümü tamir ettirmek için ankara başkent oto sanayi sitesindeki ak amortisör ün yolunu tuttum. Yaklaşık 2 senedir sağ amortisörüm patlaktı ve sol amortisörüm de kilitlemiş durumdaydı. Artık değiştirmenin vakti geldi diye düşündüm hatta geçmişti bile.

Ön iki amortisör tamiri 75 lira fiyat verdiler tamam dedim ise başladık. Daha ilk başında sol ön amortisör kitli olduğu için üst takozu yemiş bu dedi bi takoz alıp gelir misin dedi ben de yola koyuldum. Opel par dan 1986 model Opel Ascona aracima 30 TL ye yanlış hatirlamiyorsam Astra f nin takozunu verdi bana aldım geri döndüm delikler uyuyordu usta da olur dedi tamam dedim beklemeye geçtim. Amortisörler tamire koyuldu tamir den sonra da japon parçacı dan Corolla toz körüğü almaya gönderdiler beni ona da 20 lira verdim aldım geldim onlar da takıldı toplamda 200 TL gibi bir masrafla iki amortisörüm de eşit seviyeye gelmiş oldu. Ve bundan bir hafta önce açmış olduğum aracimin sağa sola çekmesi sorunu da ortadan kalkmış oldu.

Gelelim soruma yeni alınan takoz eskisine gore biraz farklı geldi yanı takozun içindeki içi boş demir daha uzun olduğu için amortisör milini tutan vida daha yukarıda. Ben fotoğraflarını çektim yayinlayabilirsem yayınlayacağım altta bunun sebebi nedir bir sorun olur mu acaba bir bakarsanız sevinirim.

Sonuna kadar okuyan arkadaşlara da tesekkur ederim saygılar. Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara
     Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara
     Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara

• 2 sene patlak amortisorle nasil gezdiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan biraz kendine değer verir ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earth_Dreams kullanıcısına yanıt
    Cesaret edemedim hocam tamir ettirmeye. Malum araç eski bir yerini sökünce başka bir yerine de zarar verecek ekstra masrafa gerek yok diye 2 senedir takir tukur geziyordum...
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    Ne alaka hocam?
  • Patlakken birşey olmadıysa şimdi de birşey olmaz.
    Edit. Resimler gözükmüyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler gozukmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amortisör Hakkında Herşey
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobil sürüm sağolsun resimleri yüklemiyor ki..
     Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara Amortisör üst takozu ve amortisör hakkında. Ankara

• Resimleri yukleyebildim hocam üstteki resimdeki takoz yeni takılan takoz. Bu takozun en ustteki ufak çanak var ya o eskiye gore daha yukarda bahsettiğim durum o. Takozun içindeki mil daha uzun çanak dibe yapışmıyor yukarıda duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.