< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yukarıdaki tavsiyeler şaka heralde
![]() |
Baska bir foruma yazmistim, burda da bulunsun. Belki birinin isine yarar:
Kronik midir ona birsey diyemem ama Ghost Screen - Ekran Yanmasi hem S8 hem S8+ telefonumda var. S8+ olanda bildigin 2. bir ekran var altta ve hicbir sekilde gitmiyor. S8'de ekrani test menusune alip mavi/beyaz tonda baktiginizda hafiften bir yanma oldugu gozukuyor. Note-9 yukseltme kampanyasi icin gittigim bayi ustunde cizik dahi olmayan 2 cihazi da C seviyesinde yani ekran sorunlu olarak derecelendirdi, dolayisiyla para etmedi. Hem bayi hem de burdaki bazi arkadaslar diyor ki "ekran parlakligini max yapmayin" 1.5 senelik 2 cihazda da ekran parlakligi orta seviyede ve mavi isik filtresi acik olacak sekilde kullanildigi halde bu sorun var. Demek ki bu ekran parlakligindan degil telefonun AMOLED ekraninin sorunlu olmasindan kaynaklaniyor. En sacma olani da su, ekrani ben istersem 7/24/365 acik kullanirim (bakin parlakligini max yaparim da demiyorum, ekran acik diyorum), para verip aldigim cihaza ureticinin taktigi ekran bunu kaldiramiyorsa 2 secenek var: 1- Baska ekran kullansin 2- Default ekran parlakligini kisitlasin - zarar verecek seviyeye hicbir zaman kullanici cikartamasin Yada bunu bastan kabul et, degisim programinda bu skeilde gelen telefonlari C degil A olarak degerlendir. Apple'a hayatta geri donmem ama bu Burn-in olayi guncel cikan diger Androidlere gecerken kulagima kupe olacak ozellik. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 12 Aralık 2018; 14:1:7 > |
|
|
|