Şimdi Ara

Amerikaya nasıl giderim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Benim bu aralar paraya ihtiyacım var ve çalışarak çok zor oluyor.Malum aileden hiç bir destek yok.Kendi başıma hallediyorum.Üniversite sınavına çalışıyorum ama şimdi tam burslu kazanamazsam yıllık harcı falan olcak olmazsa bile kitap masrafı falan para lazım yani.

Amerikaya gitme nedenim dil konusunda zorlanmayacağım bir ülke olması yüzünden.Bi 1 seneye yakın gitsem orda çalışıp geri dönsem yeter bana.Ama kaçak çalışmam lazım.Çalışma iznini kolay kolay vermiyorlarmış duyduğum kadarıyla.

İşte amacım orda 1 sene falan çalışıp para biriktirip geri dönmek.Nasıl giderim?Pasaport vize falan toplam kaç tş tutar?Bilgisi olan varsa bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sana vize alabileceğini düşündüren durum nedir güzel kardeşim?

çalışma hayatın var mı? hesabında para var mı?Sponsorun var mı? En son hangi ülkelere giriş çıkış yaptın?

hadi vizeyi aldın diyelim çalışma iznin var mı?

en kolay work and travel ile gidersin hemde WAT ile gidince sanırım vatandaşlık numarası da alabiliyordun,

bu da uber vs yapabilmen için şart, yoksa başkalarına para verirsin uygulamalarda kayıt açmak için

yine en kolay yol üniversiteye çıkıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 10 Ağustos 2020; 9:45:13 >

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Turist vizesi alarak kaçak çalışmayı düşünüyorum işte ama nasıl yapacam bilmiyorum.O da olmazsa üni hayalim çöp mü olacak :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En kolayı uçakla

Gemiyle de gidilir ama epey zahmetli olur kanımca.

Orijinalden alıntı: quax77

Turist vizesi alarak kaçak çalışmayı düşünüyorum işte ama nasıl yapacam bilmiyorum.O da olmazsa üni hayalim çöp mü olacak :(

güzel kardeşim yukarıda yazdıklarımı okumadın galiba?

adamlar sana neden vize versin? kaçak göçmen ihtiyaçları yok heralde?

geri döneceğini garanti eden bir durum yok çalışan değilsin.

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Yüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi kardeş en yakın limana gidiyosun amerikaya giden gemileri öğreniyosun ve kalkacakları zamanı bu bilgileri kafaya attıktan sonra eve dönüyosun yanına bi sırt çantası para telefon 1-2 giysi alsan yeter sonra bime git kuru piskuvit ve su al gemi yolculuğu aylar sürebilir her gün bi paketin çeyreğini yiyebilirsin hazırlığın bittikten sonra bi gemiye atla saklan. saklanacağın yeri ii seç bulurlarsa ya gemiden atarlar ya da okyanusun ortasındaysanız vardığınızda hapse girip sınırdışı edilirsin. arada nerde olduğunuzu kontrol et amerikaya yaklaştığınızda gemiden atla en yakın karaya yüz artık amerikadasın gerisi sana kalmış   ama polislere dikkat et ehliyet kimlik sorarlar gösteremezsin sınırdışı edilirsin aynı şekilde hasta olma hastaneye gidersen de kaçak olduğun anlaşılır

dediklerimi yaptıktan sonra bu konuyu up la bekliyorum hocam  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.