Şimdi Ara

Amerikaya kaçış planımı hazırladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir aksilik olmazsa 95% ihtimalle yapacağım bunu.

* 4 yıllık bir üniversite kazanılır.
    * work and travel programına katılınır.
    * orada çalışma vizesi alınır ve geri dönülmez.
    * greencard sahibi olmak için evlat edinileceğim eğer olmazsa işveren sayesinde alacağım o da olmazsa sahte evlilik yapacağım.
    * bir iş bulup düşük kiralı bir evde para biriktireceğim.
    * vahşi doğaya çıkmak için gerekli ekipmanlar ebay veya amazon'dan sipariş vereceğim. Yada bilmiyorum walmart, bestbuyda vardır belki.

Wat ile amerikaya gidip geri dönmeyen forumdan bir arkadaş vardı onun sayesinde bu planı yaptım.

Not: Asıl amacım alexander supertramp gibi amerikada bir gezgin olmak. into the wild filmini izleyenler bilir. Fakat bu ölene kadar sürmeyecek 3-4 yıl benim için yeterli bir süre. Daha sonra istediğim yerde mütevazi bir hayat yaşayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNHOLIO -- 9 Ağustos 2015; 15:04:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam.

• Hll knk

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stanford Üniversitesini kazanırsam harika olur ben de kalmak istiyorum amerikada :)

• cem yılmazın holywood effect dediği kişi örneği işte bu konuyu açan
  • Ctis okuyorum yurt disina cikma hayalleri bende var ama tabi adi ustunde hayal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah yaparsın
  • CORNHOLIO kullanıcısına yanıt
    Vay be üniversite yıllarımı hatırladım ben de böyle planlar yapardım derdim 4 yıllığa gidip gideceğim yurt dışına

Sen %95 demişsin ben %100 gideceğim diyordum

Sonuç: Yozgat'ta Muhasebeciyim

Umarım sen gidersin
  • kendini kpss çalışırken bulurken bu konuyu hatırlayıp gözünden bir damla yaş düşecek

Amerikaya kaçış planımı hazırladım.
  • Herkes dalga geçecek şimdi ama işin zor kısmı Amerika vatandaşlığı almak o dediğin yollarla bunu yapabileceğine inanıyorsan zaten geriye pek zor bir şey kalmıyor.
  • Gemiden atla

• ingilizceyede hocam anlatmıştı

bundan 19 yıl önce Kanada yabancı kaynakçı ilanı vermiş. Bilirsiniz Kanada'da herşey planıdır. Mesela o yıl 5 muhendis lazımsa 6. mezun olmaz. Ama gerekirse yurtdışından eleman alırlar Gencin tekide hiç ingilizce bilmiyormuş. Bizim hoca yardım etmiş. Adam 19 yıldır Kamada da yaşıyormuş. Şans işi.

• önümüzdeki yaz ben de gitmeyi düşünüyorum wat'la. büyük ihtimalle gideceğim zaten 10 yıllık vize veriyorlar.sonrası kolay olur
  • Hiç birini yapamadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Stanford Üniversitesini kazanırsam harika olur ben de kalmak istiyorum amerikada :)

Hocam gercekten standford universitesinemi basvuracaksiniz
    Nasil basviuluyor bende amerikada okumak istiyorum sartlar ney site verirmisiniz

• Federallere haber verdim artık ifşa oldun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.