Şimdi Ara

Amerikan vatandaşı olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çifte vatandaşta olurda sadece amerikan vatandaşı olmak için ne yapılabilir ?

• Bilindiği gibi diğerleri arasında en kısa yolu ABD vatandaşı olan bir kişi ile evlenmektir. Daha sonra Green Card gelir. Buda tamamen şans işidir. Başvuru ücretsizdir. 4 yıl Green Card sahibi olarak ABD de yaşarsan başvuru yapıp kolay bir şekilde ABD vatandaşı olabilirsin.

Orijinalden alıntı: BayCC

Bilindiği gibi diğerleri arasında en kısa yolu ABD vatandaşı olan bir kişi ile evlenmektir. Daha sonra Green Card gelir. Buda tamamen şans işidir. Başvuru ücretsizdir. 4 yıl Green Card sahibi olarak ABD de yaşarsan başvuru yapıp kolay bir şekilde ABD vatandaşı olabilirsin.

Ben baktımda green card alan kişi oy kullanamıyormuş evlenince olabiliyormu ? Ben abd vatandaşı olan biri ile her türlü aynı hakka sahip olmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantikus -- 23 Ağustos 2012; 17:10:23 >

Seçme ve seçilme hakkı hariç her hakka sahipsin. Buda sadece 4 yıl. 4 yıl sonra tamamen vatandaş olabilirsin. Green Card'ı alırsan havalara uç. Tamamen şans.

selamlar hocam. bu konularda bilgin var sanırım birşey sormak istiyorum. benim kuzen otellerin güvenlikl işlerini organze ediyor. önce kıbrıs, romanya,macaristan, şimdide panamada. ingilizceyi su gibi öğren sana davetiye gönderim gel, işide ben ayarlıycam çlışma izni vs hepsi hallederiz diyor. ama ingilizce olmadan gelemezsin. benim merk ettiğim nasıl bir prosedür var ki; hani gidip hem calışma hem dil öğrenme olayı yokmu. bilgin varmı bu konularda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok detaylı bilgim yok ama çalışma vizesi var. J1 diyorlar galiba bir araştır. Burada da dil aramazlar istemezler diye biliyorum. Çünkü hiç ingilizce bilmeyen bir kişinin yapacağı işede ihtiyaç duyulabilir. Aşçılık vs. gibi durumlar. Tanıdığın çalıştıracağı iş için su gibi bilmen lazım diyor anlaşılan.

Çalışma vizeside basitçe alınıyordur. Yeterki iş yerinden teklif getir. Sabıka kaydın da temiz ise sorun çıkmaz.

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

quote:

Seçme ve seçilme hakkı hariç her hakka sahipsin. Buda sadece 4 yıl. 4 yıl sonra tamamen vatandaş olabilirsin. Green Card'ı alırsan havalara uç. Tamamen şans.

selamlar hocam. bu konularda bilgin var sanırım birşey sormak istiyorum. benim kuzen otellerin güvenlikl işlerini organze ediyor. önce kıbrıs, romanya,macaristan, şimdide panamada. ingilizceyi su gibi öğren sana davetiye gönderim gel, işide ben ayarlıycam çlışma izni vs hepsi hallederiz diyor. ama ingilizce olmadan gelemezsin. benim merk ettiğim nasıl bir prosedür var ki; hani gidip hem calışma hem dil öğrenme olayı yokmu. bilgin varmı bu konularda..

Boyle bi imkanin varsa kacirma derim ingilizceyi elinde sonunda ogreniceksin burda biraz kursa gidersin orda da gelistirirsin hadi kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.