Şimdi Ara

Bu dünyaya zengin olarak doğmak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalılıp emek verip yaşlanıp zengin olduktan sonra ne kıymeti var bütün hayat enerjin bitiyor

Babadan dededen dükkan arsa daire kalacak ayda 200-500 bin arası kira gelecek hayatını yaşayacaksın

Benim babam esnaftı zengin değildik fakirde değildik ama ben maaşlı köle oldum bazen rahmetli babama kızıyorum ama kendimide kızıyorum bende başarısız bir insanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Insanların fakir kalmaları beni mutlu ediyor, böylelikle günah ve haramdan uzak kalıyorlar, sheytani ve demonik tuzaklara düsmüyorlar.. Günahkarlar Knokkelmann'ın korkunc suratını görecekler cünkü... Senin videolardaki gibi suratları korkunc bir sekilde kalacak Knokkelmann'ı gördükleri icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2026; 14:46:39 >

zenginlerin yapabileceği günahlardan uzak kalabilirler ama oturduğu yerden gıybet yapabilir, yalan söyleyebilir, orasını burasını açabilir, kalp kırabilir, oturduğu yerden açık saçık videoları izleyebilir. Yani fakir de olsa, hiç dışarı çıkmasa, oturduğu yerden bile kolaylıkla günah işlemek mümkün

Bu gunahkarlarin isleri de duzgun gitmiyor. Eskiden 2000 yilinda bir abla vardi mesela, kinseye bir sey olmuyor, buna oluyordu. Parmagini araba kapisina kistirdi, nasil viyakladi gormeliydin.. Goz yaşlari selale oldu.. Diger uslu kizlara bir sey olmuyordu bu gunahkar kiza oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2026; 14:53:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.