Şimdi Ara

Amerikan rüyası gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdan Amerika'ya sonradan yerleşip iyi bir işi olanlar varsa gerçekten mutlu mu? Özgürlük, adalet, refah; yeşillikler, müstakil evler falan. Gerçekten sabah gülümseyerek uyanıyor musunuz? Kısacası soru yukarıda: Amerikan Rüyası gerçek mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yazarken bile mutlu oldum.

• nasıl gittiğine bence oldukça bağlı, orada iyi bir mühendis olarak gitmek var ya da WaT ile gitmek de var.

• adı üstünde, rüya

• Avanguardia kullanıcısına yanıt
    O yüzden iyi bir iş diye belirttim

• Gittin mi, yaşadın mı?

• Astrian kullanıcısına yanıt

yukarıda yazdıklarınız tabii ki gerçek ama amerikan rüyası dedikleri şey bu değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru, yazarken düşündüm kelime anlamının bu olmadığını. Ama herhalde yazıyı okuyunca anlarlar dedim.

hocam hukuk, özgürlük var ama amerikada iş kurup zengin olma hayalleri biraz hayal olarak kalıyor. italyan mafyası da böyle ortaya çıktı zaten.

• mürrefeh bir ülkede iyi bir işte çalışıyorsa bence tabiki de refah içinde yaşarsın ama refah her şey demek değil sosyal yalnızlık diye bir şey var :/

• Zor ama Türkiye'ye kıyasla o da kolay.

orası öyle hocam bizim ekonomi öldü gömdük

• Hiç umut vaat etmiyor bizim ülke. Maalesef.

• Var öyle bir şey.

• ruyayi bilmem ama Amerikan pastasi gercek

• bi ingilizce hocam siz hala amerikan rüyası sanıyorsunuz değil mi biz taşınmak üzereyken son anda vazgeçtik gidecektik ya bildiğiniz her şey hazırdı ama son anda radikal bir kararla gitmedik neden çünkü size demokrasi iyi güzel diye lanse edilen amerika en son bu şeylere sahip olan ülke demişti siyahilerin falan yaşadışı haksızlıklara bayağı hassas bir insandı
  • dr.13 kullanıcısına yanıt
    Yazıyı anlamak için 3 kere okudum. Biraz daha düzgünce yazarsanız iyi olur. İngilizce hocanızın kendi düşüncesi, 320 milyonluk bir ülkede illaki böyle şeyler yapan insanlar olacaktır. İstemiyorsa gitmeyebilir tabii ki.

• Turkiyede sahip olamayacagin seylere sahip olabiliyorsun. Ev araba vs..Alim gucu kuvvetli. Yiyecek duzgun birsey bulamazsin. Ne aradigina bagli...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.