Şimdi Ara

Amerikan pastası en güzel serisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
25.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eet beyler Amerikan pastasının en güzel serisi hangisi yarın alacam da önceden hiç izlemedim tavsiye lütfen?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amerikan Pastası: En İyi Serisi ve En İyi Filmi

"Amerikan Pastası" film serisi, 1999'dan beri devam eden ve gençlerin cinsellik, aşk ve arkadaşlık konusundaki serüvenlerini konu alan popüler bir film serisidir. Seride şu ana kadar 10 film ve 1 televizyon dizisi bulunmaktadır.

"Amerikan Pastası" serisi, dünya çapında hem eleştirel hem de ticari başarı elde etmiştir. Filmler, gençler arasında kült statüsü kazanmış ve Amerikan gençlik kültürünün bir parçası haline gelmiştir.

En İyi Amerikan Pastası Filmi

Seri içinde en iyi "Amerikan Pastası" filminin hangisi olduğu konusunda bir fikir birliği yoktur. Ancak genel olarak en beğenilen ve en yüksek puan alan filmler şunlardır:

• Amerikan Pastası (1999)
    • Amerikan Pastası 2 (2001)
    • Amerikan Pastası: Düğün (2003)

Amerikan Pastası En Çok İzlenen Serisi

"Amerikan Pastası" serisi, dünya çapında en çok izlenen film serilerinden biridir. Filmler, toplamda 1 milyar dolardan fazla hasılat elde etmiştir.

Amerikan Pastası En İyi Bölümü

"Amerikan Pastası: Düğün" (2003), serinin en iyi bölümü olarak kabul edilir. Film, Jim ve Michelle'in düğününe odaklanmaktadır ve serinin orijinal oyuncularının bir araya geldiği bir nostalji unsuruna sahiptir.

Amerikan Pastası En İyi Filmi

"Amerikan Pastası" (1999), serinin en iyi filmi olarak kabul edilir. Film, gençlerin lisedeki son gecesinde yaşadıkları cinsellik ve arkadaşlık maceralarını konu almaktadır.

Amerikan Pastası En Sapığı Hangisi

"Amerikan Pastası" serisindeki en "sapık" film, muhtemelen "Amerikan Pastası: Seks Yolculuğu" (2012)'dir. Film, Stifler'ın Avrupa'da bir geziye çıkmasını ve burada cinsel açıdan iğrenç maceralara atılmasını konu almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ßeta Evi
  • beta house
  • American Pie başlı başına bir seri zaten. En güzel serisi ne ola ki ?

Gibi doğru ama boş bir mesaj yazmayacağım. Sonuçta neyden bahsettiğin anlaşılıyor. Her neyse ; bence en güzel film ilkiydi. Ardından 2, ardından Beta House gelir. Wedding de fena değildi hani.
  • 50 kontöre Basarım ben sana..Kargo da benden olsun.Hangisni istersen
  • beta house + bando kampı
  • beta houseden önce ki filmi izlemeni tavsiye ederim devamı niteliğindedir SİTİFLER!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikan Pastası Serileri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 falan güzeldir,son 2 filmde güzel,bando kampını beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXFeRXx

50 kontöre Basarım ben sana..Kargo da benden olsun.Hangisni istersen

bence 50 kontöre bastırmaz
  • 2 ve beta. sonunda yarışma var bir de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.