Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmantkulu

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: onurba

guzel calisma
    ama amerika fiyatlarinin uzerine vergi koymamissin

vergi her eyalette değişiyor, min. ve max. fiyatları ekleyebilirim aslında dur bi vergileride araştırıyım

Eklenmiştir

Peki biri alsa ve kütüğü açmadan satsa.alıcı ona da vergi öder mi.şahsen ben AMERİKA ya gidince o şekilde alacağım.

alan arkadaş da amerikadan vergi ödeyerek alacağı için zararına satmayacağını düşünüyorum.
    soruyu doğru anladıysam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurba

guzel calisma
    ama amerika fiyatlarinin uzerine vergi koymamissin

vergi her eyalette değişiyor, min. ve max. fiyatları ekleyebilirim aslında dur bi vergileride araştırıyım

Eklenmiştir

Peki biri alsa ve kütüğü açmadan satsa.alıcı ona da vergi öder mi.şahsen ben AMERİKA ya gidince o şekilde alacağım.

alan arkadaş da amerikadan vergi ödeyerek alacağı için zararına satmayacağını düşünüyorum.
    soruyu doğru anladıysam

Hocam dolar 2.8 oldu.ülkemizdeki fiyatlar dolar bazında mı? İndirim yapılacak mı fiyatlarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• duduco kullanıcısına yanıt
    süper vergi 0

cihaz fiyatı ne ise o 649$'a direkt alıyorsun.

şimdiki kur ile 1850TL civarına geliyor kayıtla düz hesap 2000TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

801.43 e geldi tesekkürler

Hafıza kaç hocam 64 gb mı?

64 6s
  • quote:

quote:

şimdi amerikaya gidecek olan arkadasa ne kadar para vermemiz gerekiyor 64 gb 6s için

Yaklaşık 816 $ karşılığı olan 2.360 TL

Cihaz 750 dolar değil mi? Neden 816?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

quote:

quote:

şimdi amerikaya gidecek olan arkadasa ne kadar para vermemiz gerekiyor 64 gb 6s için

Yaklaşık 816 $ karşılığı olan 2.360 TL

Cihaz 750 dolar değil mi? Neden 816?

Eyalete göre değişen yüzdesel vergi alınıyor

• Arkadaşlar, ben apple america store(online mağazadan) kilitsiz olan modeli alırsam Türkiye'de 1 yıl garantisi olur mu?(cihazı amerikaya kargolatacağım oradan arkadaş getirecek)

• Arkadaşlar bireysel New Jersey de vergi yokmuş galiba ben alıp geleceğim ordan iki adet
    Ama kaplı kutu e baydan bulursam 450-500 $ a 4 adet alıp burda satmayı planlıyorum sizce 500 e falan bulunur mu.
    Birde arkadaşlar getirilen sorun olur mu

• Bu arada 6s alacak arkadaşlar kesinlikle 64 lük alın en aşağı 4K video falan derken hafıza yetmez telefona yazık edersiniz imkan varsa 64-128 lik alın

• Amerika'dan aldığım unlocked A1633 modeli ıphone 6s seri no ile sorguladığım zaman garanti ve onarım 1 yıl etkin diyor yani garantisi burda geçerli arkadaşlar.

• Amerika'dan iPhone 6s için A1633 mü almam lazım A1688 mi burda garantisi olması için acil cevap lazım beyler bayanlar =)
  • osmantkulu O kullanıcısına yanıt
    NJ de yaklaşık %7 vergi var, Dediğin fiyatlara e-bay'dan bulman imkansız. Kontratlı cihaz çıkabilir tavsiye etmem.

• Doğru ama 3-4 aya kadar 500 $ a düşer

• captain08 C kullanıcısına yanıt
    Ben bir tane 1633 bir tane de 1688 model unlocked 6s plus aldım; sorgulamada ikisi de garantili çıktı. yani modeli dert etmeyin önemli olan "unlocked" olması

• selamlar arkadaşlar.

vergi iadesi neden alınmıyor bu arada bilgisi olan var mı? fatura ile havalimanına başvurunca iade alınmıyor mu kesin? alınan her şeyin iadesi alabilirsin demişti bir arkadaşım ama burada herkes vergiden bahsettiğine göre alınamıyor. Apple'a / elektronik eşyalara özgü bir şey mi bu?

ek:
    oup59 gerekli bilgiyi verdi, sadece 2 eyalette refund varmış :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 4 Kasım 2015; 11:03:36 >
  • Arkadaşlar avrupadaki apple storelarda mağazaya 14 gün iade hakkı bizdekiyle aynımıdır, 5 gün kalacağım ilk gün alıp bir sorun çıkarsa dönmeden değiştireyim istiyorum.
  • 131 tl kayıt parası
    (http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 )

Vergi nerede yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

Ben bir tane 1633 bir tane de 1688 model unlocked 6s plus aldım; sorgulamada ikisi de garantili çıktı. yani modeli dert etmeyin önemli olan "unlocked" olması

Orada garanti süresi içerisinde olması garantisinin türkiyede geçerli olacağı anlamına gelmiyor, yanlış bilgilendirme yapmayın.

Amerikadan getirttiğim A1549 kodlu iphone 6 cihazım da siteye göre garanti dahilinde gözüküyor fakat türkiyedeki apple store'larda garanti kapsamına girmiyor.

En doğru bilgiyi apple store müşteri hizmetlerini arayıp alabilirsiniz.

• 6s 64 GB Almanya'da 859€, Fransa'da 849€ görünüyor. Fransa'da 159€ vergi dahil fiyatı. Almanya vergi oranını bilen var mı? Zürih'te sordum 879 frank dediler yüzde 8 oranında da vergi iadesi varmış. En avantajlı ülkenin Almanya olduğu söyleniyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.