Şimdi Ara

Amerikada Apple storedan alışveriş yapma yaş sınırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla seneye yazın sonlarına doğru amerikaya gidiyorum 21 eylül gibi döneceğim. Malum ne kadar değişme olasılığı olsa da apple yeni iphone çıkarma zamanı eylül gibi bu yıl mesela 20 sinde satışa sunuldu. Bende inş. denk gelirse almayı düşünüyorum. Fakat söyle bi sorun var benim o zaman yaş tam 18 olmayacak sözleşmeli almayacağım için sorun olacağını sanmasam da yine de daha önce amerika da alışveriş yapan 18 yaş altı tanıdığım olmadığı için sormak istedim. En azından boşuna sıra beklemiş olmayız yanıma başka birini alıp giderim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floyd35 -- 22 Ekim 2013; 21:01:21 >

• 17 yaşındayım amerika apple store dan alışveriş yaptım bir sorun olmadı
  • Sigara alkol alsan tamamda hocam neyin yas siniri cozemedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim kaç günden beri bunu düşünüyordum. Dönüş bileti tahmini çıkış tarihine göre aldım ama inş daha önce çıkar yenisi bazı yerlerde haziranda da çıkabilir falan diyo ama şimdiden onlara inanmak pek mantıklı değil. Şimdi de ilk çıktığında unlock sınırlı sayıda çıkıyo bi ona yetişemezsem bide ben döndükten 1 hafta sonra çıkarsa korkusu var.
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Adamların prosedür nedir bilmem yanı sonuçta belge imzalama falan var direk para ver geç değil o yüzden aklıma takıldı. Bi de bi ara türkiyede bile böyle bi sorun yaşadım küçük görünce bu parayı nerden buldun muhabbeti falan olmuştu o zaman küçük dediğim 15 16 dıydı. Öyle cins biri çıkarsa bide turistsin zaten. Emin olmak için sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floyd35 -- 22 Ekim 2013; 21:27:22 >
  • floyd35 F kullanıcısına yanıt
    Anladim iyi bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.