Şimdi Ara

AMERİKA F1 VİZESİ YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 Kasımda vize randevum var size sorucagım bi kaç soru olucak.
    Amerika ya F1 vizesiyle üniversite okumak için gidicem hayırlısıyla ancak suan dil okuluna kayıt oldum ve new yorkda bi okuldan sartlı kabul alicam. i20 ve sartlı kabul belgesi haftaya gelicek gibi gözüküyo. vize için gerekli evrakların cogu hazır 5-6 tane tapu kira kontratları banka mektubu hesap cüzdanları diploma transkript felan. not ortalamam 4 ün üstünde. 2010 da geri pasaport(vizesiz hizmet pasaportu) la romanya ya gittim. bilgisayar olimpiyatları için katıldıgım bi yarısma vardı ve programcılıkta gümüs madalyam var. türkiye de de bununla alakalı iki yarısmadan derecelerim var. sertifikaları felan da vize evraklarının içine ekkledim ve gecen yıl umreye gitmiştim şuan vize alıp alamiycagım konusunda fikirlerinizi paylasırsanız sevinirim. kendi hesabımda 20 bin dolar gösterdim bankada. aylık 15 milyar kira geliri olan belgeler iş yeri ve ev tapuları vs. new york a gidicem ve kalıcak yer henuz ayarlanmadı vizeden sonra ayarlamayı düşünüyorum vize görüşmesinde karşılaşabilecegim ihtimalleri söylerseniz sevinirim. özel okuldan bu yıl mezun oldum..
    tesekürler..

• Kemerburgaz üniversitesi insaat mühendisligi %75 burs lu kazandım ama gitmedim..
  • senin özgeçmiş iyiymiş hacı doğruysa tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin ol dogru :D yardımcı olabilcek kimse yok mu ??
  • Umre ye gittigim icin vizemde sorun cikabilicegini soyluyolar bununla alakali bilgisi olan var mi??

• F1 ve J1 vizelerinde sorun cikarmaz amerika merak etme gerekli sartlarin varsa. hatta cogu belgeni hic bakmadan sana geri vercekler gorursun.
  • hic seye bakmayacaklar bile kim odeyecek neden new york diyecek okeydir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki umreye gitmiş olmam vizede sorun cıkarabiir mi bununla alakalı bazı şeyler duymustum bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim.. ve ayrıyetten sunu eklemek istiyorum gecenlerde yardım aldıgım dil okulu dansımanlıgından beni aradılar ve su sıralar vizelerde sorun cıkardıgını ve vize randevumu ileri bi tarihe almamın iyi olabilcegini söylediler ne yapmalıyım tesekürler..
  • Arabistan a giris yaptigim pasaportu gorusmeye goturmezsem sorun cikarmi bilgisi olan var mi??

• yahu kardesim amerikada kac milyon tane musluman yasiyo biliyo musun ? bisey olmaz merak etme.
  • amerikaya gitim geldim rahat ol

ingilizce bilmeyen bi sürü meksikalı ispanyolla karşılaştım
    oyle adamlar bile giderken gitmende sorun cıkmaz
  • Bir sorun olmaz Agustos ayinda aldim bende f-1 5 yil verdiler belgelere bakip geri verdi have a nice day dedi ciktim
  • bu kadar mal varlığını gelir varken amerikaya niye gitmek ıstiyorsun

• Şuan Abd'de seçimlerden dolayı , eğitim amaçlı gittiğin için vize alma ihtimalin %10.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

bu kadar mal varlığını gelir varken amerikaya niye gitmek ıstiyorsun

Kardes ben egitim icin gdiyorum o kadar mal varligi olmasindan bagsettigin ne mal benim degil olsa yine giderdim zaten burda aldiginiz egitimle orda aldiginiz egitim ayni degil ve yasam tecrubesi vs. Yeterli bi sebep diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemalettin.

Şuan Abd'de seçimlerden dolayı , eğitim amaçlı gittiğin için vize alma ihtimalin %10.

Buna nerden kanaat getirdin aciklarsan sevinirim.. Secimlerin egitimle vizeyle ne alakasi var?? Bende transkript diploma vs. seylere bakip direk verirler diye dusunuyorum ama yine de bi endisem var

• quote:

Orijinalden alıntı: ertem_ishak

quote:

Kardes ben egitim icin gdiyorum o kadar mal varligi olmasindan bagsettigin ne mal benim degil olsa yine giderdim zaten burda aldiginiz egitimle orda aldiginiz egitim ayni degil ve yasam tecrubesi vs. Yeterli bi sebep diye dusunuyorum

senin olmayan şeyleri senin miş gibi nasıl gösterdin benim bildiğim senin üzerine olması gerek paran varsa amerika alıyor yoksa bu fakir kesin bizde kalır çalışmak için diyor almıyor
  • quote:

quote:

quote:

senin olmayan şeyleri senin miş gibi nasıl gösterdin benim bildiğim senin üzerine olması gerek paran varsa amerika alıyor yoksa bu fakir kesin bizde kalır çalışmak için diyor almıyor

Sponsor gosteriyosun ve sponsorum babam. Mal varligi ona ait tapular kira sozlesmeleri banka hesaplari vs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sponsor gosteriyosun ve sponsorum babam. Mal varligi ona ait tapular kira sozlesmeleri banka hesaplari vs.

soyadından kurtarıyorsun yani aslında işin ilginç yanı bu Türkiyeye elini kolunu sallayan geliyor soran soruşturan yok amerikaya gitmek için bin takla atmak gerekiyor işte nasıl '' büyük ülke !'' olduğumuz belli. SEnin içinde en hayırlısını dilerim kardeş istediklerin hayırlısı ise olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

soyadından kurtarıyorsun yani aslında işin ilginç yanı bu Türkiyeye elini kolunu sallayan geliyor soran soruşturan yok amerikaya gitmek için bin takla atmak gerekiyor işte nasıl '' büyük ülke !'' olduğumuz belli. SEnin içinde en hayırlısını dilerim kardeş istediklerin hayırlısı ise olsun

Kesinlikle haklisin kardesim elin amerikalisi ulkeye elini sallaya sallaya giriyo biz eziyet cekiyoruz resmen suan egitim icin gidicem ve baska sansim kalmadi burada zaten okula gitmedim Çin e gitmeyi dusunuyodum basta ama sonradan ordan da vazgectim ama biraz gec oldu suan tek sansim gibi bisey umarim sorun cikmaz aklim fazlasiyla karisik anliycagin insallah vizeyi verirler yoksa ortada kalicam tesekurler iyi dileklerin icin ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.