Bildirim
Amerika'da Yaşayan Birine İhtiyacım Var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıkarımız ne olacak? -
new jerseyden Gonderebilirim bunun + lari ne olcak:) -
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverLove
Merhaba arkadaşlar konu şu Amerika'dan ürün alacağım fakat Amerika'da tanıdığım kimse yok eğer ordaa yaşayan varsa ürün alacağım ve oda bana kargolayacak alacağım ürün Zippo Marka çakmaktır,kargo benim tarafımdan ödenecek karşı taraf sadece ürünü alıp bana kargolayacak
okuyan var istersen pm den konuşalım -
Amazondan al. -
Bunu çıkarsız yapmanın yolu yok mu kargoya giderken yol parası vericekseniz onu veririm daha ne olsun -
quote:
Bunu çıkarsız yapmanın yolu yok mu kargoya giderken yol parası vericekseniz onu veririm daha ne olsun
şaka yaptım ya tanıdık yok olsa -
İmkanım çok yok sizede para versem yurt dışından almamın ne anlamı kalır ki -
Taklit veya çin malı çıkma ihtimali var orjinal satan tanımıyorum -
quote:
İmkanım çok yok sizede para versem yurt dışından almamın ne anlamı kalır ki
Amcam New jerseyde bugunlerdede Yani Ayin 1 de Turkiyeye gelcek bunun Normalde Fiyatlari nedir amcama soylerim getirir beraber gitcez geri
Yani Uygun fiyatsa Getiririm Ucuksa getiremem -
Ucuz ucuz hatta çok iyi olur nerdeyseniz gelme imkanım varsa gelir eldem alırım fiyatı 45$ diğerini alırsam 40$,TL türünden vericem bu arada -
quote:
Taklit veya çin malı çıkma ihtimali var orjinal satan tanımıyorum
Amazonda sıkıntı olmaz, amerikadan gelen ürünün ne çakması olacak şaka mısın ? -
quote:
Ucuz ucuz hatta çok iyi olur nerdeyseniz gelme imkanım varsa gelir eldem alırım fiyatı 45$ diğerini alırsam 40$,TL türünden vericem bu arada
Hocam amcama soyledim Ben Konuyu Takipteyim Eger gelisme olursa soylerim -
Ne alaka zipponun amerika sitesinde aynı ürün 40$ iken amazonda 20$ -
quote:
Ne alaka zipponun amerika sitesinde aynı ürün 40$ iken amazonda 20$
Hani ? -
-
Güncel Beyler -
Belirtmiş zaten amazonda list price şu bizdeki bu diye. Amazon toptan almıştır zippodan o yüzden fiyatlar düşük olabilir, zipponun sitesinden sen direk perakende alıyorsun çünkü. Ayrıca alan bir sürü kişi 5 yıldız vermiş iyi yorum yapmış. O kadar alan adam salak değil ya. -
Orjinal ile benzetmenin farkını anlamayanlar ne yapsın? Bir ürüne 270 kişi yorum atmıştı hepsini okumadık ama okuduklarım gerçek demişti fakat alan kişilerin attığı resimlere baktığımda sahte olduğunu gördüm ZIPPO MADE IN U.S.A yazıyordu fakat yazması gereken MADE IN ZIPPO U.S.A -
Ben yaparım da kargo 20 30 dolar tutar zaten onu da hesapla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- remax çalışan yorumları
- boeing 737
- dipten kırılan tırnak
- buzdolabı leş kokusu nasıl giderilir
- diş çekiminden sonra su içilir mi
- ince belli çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
- google çizim yap
- samsung projeksiyonlu telefon
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X