Şimdi Ara

Yurt dışında cin gören var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tür hikayeler hep yurdum insanında mı oluyor yoksa dış ülkelerde de oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The poltergeist 1980 di galiba
  • Onlarda şeytan çarpması,şeytan çıkarma falan var
  • Hiç mi blair cadisi hikayelerini felan duymadım

• Yurdum insanında oluyor çünkü kamera yok, köylerde oluyor çünkü elektrik yok.

Adamların izleme ve takip cihazları o kadar yaygın ki bu gibi palavralara kanıt olmadıkça ayıracak vakitleri yok. Doğru pskiyatriste.

Bizde ise kafadan hadis uydurup "cin enseye şaplak atar" var, cinin fotoğrafı genelde yok ama şaplak izinin var, kırmızı bir tokat lekesi ve ilikleri donan halk.

Harikayız, bayılıyorum, ekşınımız bitmiyo.

• emily rose.......

• Az önce konudışı özelde define konusu gördüm, hoca yamulmuş falan gibisinden yorumlar vardı
    Onlarda da papaz mı yamuluyo acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumu ctrl v yaptım.
    .
    quote:

Bu anlattığınız hikaye gibi yüzlercesi ve çok daha trajikleri var.bunların hepsi yalan veya tesadüf olamaz.sonuçta büyü denen bir gerçek var.inansakta inanmasakta bu bütün dinlerde var.bildiğim kadarıyla eskiden defineyi gömenler başkası tarafından çıkarılmaması için büyüyle bağlıyormuş,büyü çözülmeden çıkarılırsa büyünün laneti çıkaranları bir şekilde yakalıyor,definenin bir faydasını göremedikleri gibi çok büyük can ve mal kayıpları yaşanıyor.
    Zaten bağlı defineyi çıkarmak çok zor.çıkarmaya çalışanlar korkunç halisünasyonlar görüyor,genelde büyük yılanlar,ejderhalar sık görülüyor.define,çıkaranlara değersiz birşey olarak gösteriliyor.toprak altında definenin yerini bile değiştirebiliyorlar.hatta cinlerle pazarlık edenler bile var,bildiklerimin hepsini anlatsam bana kafayı yemiş dersiniz.toprağı daha kazmaya başlarken birden kaskatı kesilip 3 gün kendine gelemeyen insanlar tanıyorum.hatta hocayla define çıkarmaya gidip yamulan hocaları da biliyorum

• Biz cin diyoruz onlar iblis,şeytan diyorlar aslında kastedilen aynı şey.
  • Yok ben insanlar üzerinde fiziksel etki bırakıyorlar mı onu merak ediyorum(dış ülkelerde)

• Inanmayın öyle şeylere yoktur çünkü.
    adamlar kanıtlayana milyon dolar ödül verecekler sizin hacılar hocalar gitsinde milyon dolar ödülü alsın bir zahmet.

• Dyatlov geçidi nin hikayesini izle you tube dan yada oku adamlar üzerindeki etkilerin ne kadar yüksek olduğunu anlarsın

• Uuu. Güzel konu bebeyim

• "Hoca define çıkarırken yamuldu."

Tam Flash TV manşeti işte.

Ben inanmıyorum demiyorum, cinler var, büyü de var. Ancak bunlar insanoğluyla somut olarak kanki ya da düşman ilişkisine giremezler, büyü çıkar için kullanılabilir, ancak yaradan izin vermezse bu mümkün değil. Hele ki saçma sapan sihirli arap yazılarıyla işleyişe isyan edip büyü müyü yapmak akıl karı değil. "Hoca yamultan" büyüsü de bunların içinde.

Neyse, korku sektörü gelişsin, Türk sineması kazansın. Hiçbir türlü getirisi yok çünkü bunların.

• Onlarda da kocaayak var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inanmıyorum bu tür olayları nedeni ise yıllar önce aptallıgıma uyusturucu kullandım. Anladım ki insan beyni öyle birşeyki görmek istedikten sonra her birşeyi görebiliyorsun. Gözüm açıp puzzy oynadım, 1800 yıllara gittim, hayali birileriyle muhabbet ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Az önce konudışı özelde define konusu gördüm, hoca yamulmuş falan gibisinden yorumlar vardı
    Onlarda da papaz mı yamuluyo acaba

Kutsal suyu biterse neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerceParmakKatiliSehpa -- 10 Eylül 2013; 23:01:36 >
  • bloody mary olayları falan var ama daha çok şeytan ve iblis gözüyle bakılır yurt dışında onlara
  • He ya ışık hızından bahsedince cinlerden örnek veren adam var. Bide horozların sabah cinleri görüp öttüğüne inanan vardı. Şimdi hadislerle ayetlerle alıntılanıcam ve bana cahil ateist Kemalist diyecekler .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.