Şimdi Ara

Amerika'da 4 Türk Aranıyor İlkay Zaman Youtuber Kayboldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

öncelikle kurguladığınız senaryoları kafanızdan silin derim. hiçbir şey olmadığına adım gibi eminim ve 99.99% ihtimalle reklamdır bu. ilkay zaman hariç diğerlerini tanımıyorum da ilkay zaman'ı daha çok ünlü yapacak, diğer elemanları da en azından +100k aboneye ulaştırır bu reklam.

amerikan polisi bizi kandırdın diye yakalarına yapışmaz mı reklamsa ?

> > < <
  • bulunmuşlar beyler konsolosluk açıklama yapmış iyilermiş şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence muhtemelen senaryo şu ; 4 kişi avlanmaya gitmişler dediler ki 2 li grup halinde dağılalım ortak bir yerde buluşuruz telsizden falan tekrar konuşuruz.Sonra ayrıldılar ve bir grubun başına bir şey geldi,ne biliyim hayvan saldırısı olabilir,Hayvan kapanından yaralanmış olabilirler,Bir çukur vardır üstünü kamufle edip onlarda içine düşmüş olabilir ve ya en vahşisi bir grup insana denk geldiler ve aralarında çatışma çıktı öldürdüler 4 kişiyi.
    Ve ya en iyi senaryo şu bir gün otururlar ken biri diğerine dedi ki kardeşim ne yapsam çekiyorsun 40 sene önce kamera mı varmış şimdi ki gibi kendini kaptırma fazla dediler,sonra ilkayda dedi ki hadi teknolojik aletlerimiz olmadan kimseye haber vermeden 1 hafta ormanda yaşayalım bakalım ne kadar dayanabileceğiz teknolojinin yokluğuna dediler ve Ormana gittiler ve tüm cihazları kapatıp arabalarında bıraktılar.3-4 gün sonra bence ortaya çıkacaklar ve böyle bir iş yaptıklarını söyleyecekler diye düşünüyorum.
    Yoksa En iyi Gps cihazları ile orda kaybolmaları imkansız.

• Yav arkadaş şu zenginlerin avcılık ve extreme sporlara, olaylara olan merakına bir türlü anlam veremiyorum. Ne güzel hayatınız var yaşayın iste. Allah bunların basına bela vermemiş kendileri zorla belayı bulmaya çalışıyorlar.

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

öncelikle kurguladığınız senaryoları kafanızdan silin derim. hiçbir şey olmadığına adım gibi eminim ve 99.99% ihtimalle reklamdır bu. ilkay zaman hariç diğerlerini tanımıyorum da ilkay zaman'ı daha çok ünlü yapacak, diğer elemanları da en azından +100k aboneye ulaştırır bu reklam.

%0.1 ihtimal çıktı

reklam değilmiş

> > < <

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceDriver

Yav arkadaş şu zenginlerin avcılık ve extreme sporlara, olaylara olan merakına bir türlü anlam veremiyorum. Ne güzel hayatınız var yaşayın iste. Allah bunların basına bela vermemiş kendileri zorla belayı bulmaya çalışıyorlar.

Avcılık, Doğa sporları insanın genlerinde,ruhunda vardır. İnsan tehlikeyi,korkuyu,aksiyonu,macerayı sever.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • Bu adamları bu kadar önemli yapan youtuber olmaları mı Türk olmaları mı?

zaten kendisi de reklam diye yorum yazar yazmaz beni engelledi.. :)

umut dunyasi iste.. ya unlu olursam diye sallamis.

Orijinalden alıntı: aykutanil

kesinlikle reklam.. yoksa ailesi gidip turk medyasina mi haber verecek.. :) iddia ederim abd polisinin haberi bile yoktur bu isten yada rastgele bir karakola seklen bildirmislerdir.. :)

Adam amerikada senin hayal edemediğin hayatı yaşıyor. Altında mercedes jeep var. İşsiz işsiz reklamla mı uğraşacak? Adamın hali son videoda belli. Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.

Vikings
    Wrath of Northmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Bu adamları bu kadar önemli yapan youtuber olmaları mı Türk olmaları mı?

cana yakın olması

> > < <
  • Bulunmuşlar. Haber kanallarında alt yazıda geçerken gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aykutanil

kesinlikle reklam.. yoksa ailesi gidip turk medyasina mi haber verecek.. :) iddia ederim abd polisinin haberi bile yoktur bu isten yada rastgele bir karakola seklen bildirmislerdir.. :)

al buda sana TOKAT gibi cevap olsun

> > < <

• Cok amotorce.. :) Boş muhabbet..Sen fake hesaplardan baskalari gibi yazmaya devam et.

• Birkaç saat yürüdük en son bir yerde çorbaları içer ardından geri döneriz dedik diyor. Sonra baktık ki biz baya yürümüşüz öyle böyle değil diyor. Sonra gene yürüyorlar 3 gün boyunca ama herhangi bir otoyola ulaşamıyorlar. Geldikleri yoldan geri dönmüyorlar. Cep telefonları yada navigasyonları yok ama audi araçları var? Ben anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Birkaç saat yürüdük en son bir yerde çorbaları içer ardından geri döneriz dedik diyor. Sonra baktık ki biz baya yürümüşüz öyle böyle değil diyor. Sonra gene yürüyorlar 3 gün boyunca ama herhangi bir otoyola ulaşamıyorlar. Geldikleri yoldan geri dönmüyorlar. Cep telefonları yada navigasyonları yok ama audi araçları var? Ben anlamadım.

Hat cekmiyor diyor arabayi birakip yurumusler zaten sonra kaybolmuslar araba yanlarinda olsa kaybolurlar mi

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Birkaç saat yürüdük en son bir yerde çorbaları içer ardından geri döneriz dedik diyor. Sonra baktık ki biz baya yürümüşüz öyle böyle değil diyor. Sonra gene yürüyorlar 3 gün boyunca ama herhangi bir otoyola ulaşamıyorlar. Geldikleri yoldan geri dönmüyorlar. Cep telefonları yada navigasyonları yok ama audi araçları var? Ben anlamadım.

Hat cekmiyor diyor arabayi birakip yurumusler zaten sonra kaybolmuslar araba yanlarinda olsa kaybolurlar mi

Kaybolduğunu anladığım vakit tekrar yürümezsin çünkü her yürüme olay yerinden uzaklaşma anlamına gelir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.