Şimdi Ara

Amerika'da 4 Türk Aranıyor İlkay Zaman Youtuber Kayboldu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Başından geçen her şeyi anlatan 1 saatlik videosu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Başından geçen her şeyi anlatan 1 saatlik videosu var.

Eee hocam ne yapsaydı ki.

Ben kayboldumsonra birşeyler oldu (bunları size söyleyemem eğer söylersem prim yapmış olurum) kurtuldum geldim bu kadar mı deseydi bu konuda neden hortladı anlamadım valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür.
  • Yav he he, avlanmak insanın doğasında var.Toz pembe dünyanda mutluluklar diliyorum sana.

Orijinalden alıntı: cmea06

Haklı haksız yorum yapmadım, öyle bir video hiç atmadı dediğiniz için yanıldığınızı belirttim

Orası doğru :)

Sen inandın mı bu ilkay ve tayfasının gerçekten kaybolduğuna? Ben şahsen tam inandım diyemem kuşkularım yüksek. Aşçıyı yatırım danışmanı diye yutturmaya çalışması filan benim gözümde zaten düşük olan değerini iyice düşürdü.

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

Avlanma ugruna oldulerse gram uzulmem bu habere. Al eline tufegi, ormana gir, kendi zevkin ugruna ormanin anasini aglat ondan sonra da arkandan agit yaksinlar. Oh ne ala. O oldurdugun hayvanlarin cani yok zaten, onlarin besledigi yavrulari, bagli olduklari bir aileleri yok sanki. Insanoglu kendi sinirlarini bilecek. O ormana tufekle adimini attigi an basina gelecek her turlu seyi haketmistir. Ilk cagda falan yasiyor olsak neyse. 21.yuzyilda yasiyorsun arkadas, zaten dunyanin her yeri metropol sehirlerle dolu, yiyecek kitligi yok. Neyin fantazisini ariyorsun ormanda? Birak zavallilar huzurluca yasasinlar kendi caplarinda. Oraya da burnunu sokarsan boyle olur iste sonun. En olasi senaryo da bana gore boz ayi saldirisina ugramislardir. O tufeklerle boz ayiyi alt edeceklerini sanmislardir. Cok beklerler, boz ayilar pusu bile kuruyorlar. Aniden atlamistir ustlerine alayi telef olmustur.

Okurken sesli gulerek okudum yapmacik olmayan komedi en sevdigim ahahaha bu kadar cahil insan gormedim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.