Şimdi Ara

Amerika'da 4 Türk Aranıyor İlkay Zaman Youtuber Kayboldu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmen senarist bunlar ama en amatörlerinden.. Kız belli Gaziosmanpaşa li ama Nisantasili taklidi yapiyor.. :) Bunun gibiler benim karsima gun asiri cikiyor Bebekte, Nisantasi da. Artik 2 dk da cozuyorum uzman oldum.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde Youtube'da gezi vlogları çeken insanları izlemeyi çok seviyorum ilkay zaman ilk kaybolduğunda dedim ki reklam için yapıyordur böyle şeyleri ama sonra videolarını izledikçe adamın o karakterde olmadığına inanıyorum ilkay gerçekten çok iyi bir adama benziyor,videolarında güldürüyor,güzel bilgi veriyor benim açıkçası kanım ısındı ilkay abiye Ama yanındaki eşimi tam emin değilim pek vlog çekimlerine sıcak bakmıyor gibi bir havası var pek olumlu bakıyor havası yok.
    İlkay zamanın bazı videolarını izledim havalı biri kesinlikle değil,mütevazi bir yaşantısı var.İyi ki kurtulabilmişler yoksa böyle samimi youtuber'a yazık olurdu.
  • Bizim sınıfta da var avcı , domuz vuruyomus , niye vuruyon diyince zevkine diyo bide 5 vakit namaz kılar ama akli yok sırf allah domuz etini haram kıldı diye domuzu düşman edenler var , geçen haberlerde domuzu taşıyorlardı şerefsizler , din insanları ne hale getirirmiş yazık

Orijinalden alıntı: ata1606

Birkaç saat yürüdük en son bir yerde çorbaları içer ardından geri döneriz dedik diyor. Sonra baktık ki biz baya yürümüşüz öyle böyle değil diyor. Sonra gene yürüyorlar 3 gün boyunca ama herhangi bir otoyola ulaşamıyorlar. Geldikleri yoldan geri dönmüyorlar. Cep telefonları yada navigasyonları yok ama audi araçları var? Ben anlamadım.

audi a8 buradaki gibi orada 900 bin değil

100 binlik araç gibi amerikada

onun için a8 görünce şaşırmamak lazım

> > < <
  • Kaybolduysa aramayın ne zaman arasam bulamıyorum dostum aramayın hemen bulursunuz.

Orijinalden alıntı: aykutanil

Resmen senarist bunlar ama en amatörlerinden.. Kız belli Gaziosmanpaşa li ama Nisantasili taklidi yapiyor.. :) Bunun gibiler benim karsima gun asiri cikiyor Bebekte, Nisantasi da. Artik 2 dk da cozuyorum uzman oldum.. :)

so what ?

> > < <
  • ozetle amatör oyunlar... :) Statü atlama cabasi fakat bazi insanlara göre statü atlama = zengin gozukmek iken,normal kendini bilen normal insanlar icin bu durumlar = varosluk + gorgusuzluk + paragözlük oluyor.. :)

En komik olani da şu.. Adamlar kayboluyor sözde, kiz aninda tum Turk medyasini aramakla mesgul, hemde hepsini.. Ne kadar cok haber yaptirabilirse iyi.. :) Bir yandan facede surekli yaziyor sanki eleman meshur biri gibi.. :) Bu komedi oyle boyle bir komedi değil, altina yaptiran cinsten.. :) Sonra eleman cikiyor yolumuzu kaybettik deyip duruyor. Aslinda istedigi cok daha fazla forum acilmasi polemik olusmasi kendi hakkinda.. :) Ama medya sallamadi bunlar elli kez aramasına rağmen.. :)

Vay anasini satayim para icin yapmayacagi sey kalmamis insanlarin.

Orijinalden alıntı: aykutanil

ozetle amatör oyunlar... :) Statü atlama cabasi fakat bazi insanlara göre statü atlama = zengin gozukmek iken,normal kendini bilen normal insanlar icin bu durumlar = varosluk + gorgusuzluk + paragözlük oluyor.. :)

En komik olani da şu.. Adamlar kayboluyor sözde, kiz aninda tum Turk medyasini aramakla mesgul, hemde hepsini.. Ne kadar cok haber yaptirabilirse iyi.. :) Bir yandan facede surekli yaziyor sanki eleman meshur biri gibi.. :) Bu komedi oyle boyle bir komedi değil, altina yaptiran cinsten.. :) Sonra eleman cikiyor yolumuzu kaybettik deyip duruyor. Aslinda istedigi cok daha fazla forum acilmasi polemik olusmasi kendi hakkinda.. :) Ama medya sallamadi bunlar elli kez aramasına rağmen.. :)

Vay anasini satayim para icin yapmayacagi sey kalmamis insanlarin.

sende kaybol bakalım senin ailen nereye haber verecek çok merak ediyorum

> > < <

• amerikada ferrari fiyatlari videosunu cekmis hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaydan sonra 1000 kişi artmış anca abonesi. Bir haftada video çekse daha fazla abone kasardı reklam diyorlar hala. Beyler ayıp oluyor insan gibi davranın. Biri ava gitmişler gebersinler yazar, biri reklam yapıyorlar der. Utanın biraz.

Bu tarz yorumlar yazanlar o meshur olma cabasindaki eleman ve sosyetik gorunme derdindeki sevgilisi oldugu cok belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

amerikada ferrari fiyatlari videosunu cekmis hemen.

o kaybolmadan önce çekilmiş bir video.

dersine iyi çalışmamışsın

> > < <
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    youtube 9 saat önce diyor.

video 4 kasımda çekildi.

> > < <
  • Aşçı bir abi vardı orda bu ilkay bunla lasvegasa felan gitti hayırdır dedim içimden, sonra adamı bize danışman olarak yutturmaya çalıştı. Bu ilkayı gözüm tutmadı.

Orijinalden alıntı: pokezoom

1 hafta içinde ortaya çıkıp merak etmeyin arkadaşlar basimiza bi dünya olay geldi ama hepsini atlattık diyip ardından bu olayları bölüm bölüm Youtube de anlatacaklar. demedi demeyin.

olaydan aylar geçti adamlar kurtuldu. sen yeni öğrenmişsin hocam

dediğinde tutmadı.adam hiç öyle bi video atmadı youtube a.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.