Şimdi Ara

Amerika bütün hayallerin rüyaların gerçekleştiği gerçek olduğu bir yer mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Amerika bütün hayallerin rüyaların gerçekleştiği gerçek olduğu bir yer mi?

(En Son Oy Tarihi: 23.08.2024)
Giriş

lan oğlum manyak mısın daha kaç kere söyleyecem ben carayla tanışıcam amerikada yaşıyorum laflarını gelecekte muhtemelen gerçekleşeceği için diyordum.annem ben 14 yaşımdayken bir falcıya tarot falı baktırmış ve falda uzakyola gidip ismi c ile başlayan sarışın mavi gözlü ve benim tanıdığım bildiğim bir kızla arkadaş olup sonrada sevgili olup evleneceğim çıktı.ve gittiğim uzak yolda kafama bir nesne takıp elimde demirden sopa gibi bir nesneyle bir spor yapacağımı ve çok başarılı olup şampiyon olacağımı hatta yenilmez olacağımı söylemiş.yani amerikada ortaçağ düellolarına katılacağımı ve carayla evleneceğimi ima ediyor.sen daha ne konuşuyorsun?

mesele para zenginlik değil ki.amerikada bütün hayaller rüyalar yani gerçekleştirmek istediğin herşey aklından geçen herşey gerçekleşiyor gerçek oluyor çünkü orda herşeyin en büyük imkanı var çünkü dünyada bütün konuların aktivitelerin en çoğu ve en genel merkezi orada.sen daha ne konuşuyorsun? ben amerikada herkesin parası var bile demedim bu konuda.sen aklını para kazanmayla milyoner olmayla bozmuşsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen aynen sen seçilmiş çocuksun.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.