Şimdi Ara

American Sniper (2015) | Bradley Cooper | Clint Eastwood (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgü®

Alıntıları Göster
    Clint Eastwood kesin oynayacak mı fragmanda göremedim galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Clint Eastwood kesin oynayacak mı fragmanda göremedim galiba

Clint Eastwood filmin yönetmeni, oyuncu listesinde ismini görmedim. Clint Eastwood iyi filmler yapıyor seviyorum bu yaşlı adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 20 Aralık 2014; 2:34:08 >
    Belki ufak bir rolde oynuyordur hocam

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bir katili konu alıyor bu film, Chris Kyle.
    150'yi aşkın kişiyi öldürdüğü söyleniyor, abartı da olabilir ki büyük ihtimal öyledir. Ha diyeceksiniz ki adam ne yapsın, kendisi mi savaşı başlattı. Zamanında Bush'u eleştirdi diye Vali yumruklamışlığı var bu adamın. Savaştan sonra da katilliği sayesinde iyi para kaldırmıştır, ulan insan öldürerek servet kazanıyor adamlar.

Büyük bir amaç uğruna savaştı sanki, ülkesindeki yabancılara başkaldıranları öldürdü.
    Büyük asker, büyük kahraman.

Ölüm şekli de çok ilginçtir, sanki bir şekil cezalandırılma gibi. Güvenli olduğunu hissettiği yerde, kendi ülkesinde yaşarken öldürülmüştür. Tıpkı öldürdüğü insanlar gibi.

Soysuzlar Çetesi filminde bilmem kaç kişiyi öldüren sniper karakteri geldi aklıma.

American Sniper (2015) | Bradley Cooper |  Clint Eastwood

• quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bir katili konu alıyor bu film, Chris Kyle.
    150'yi aşkın kişiyi öldürdüğü söyleniyor, abartı da olabilir ki büyük ihtimal öyledir. Ha diyeceksiniz ki adam ne yapsın, kendisi mi savaşı başlattı. Zamanında Bush'u eleştirdi diye Vali yumruklamışlığı var bu adamın. Savaştan sonra da katilliği sayesinde iyi para kaldırmıştır, ulan insan öldürerek servet kazanıyor adamlar.

Büyük bir amaç uğruna savaştı sanki, ülkesindeki yabancılara başkaldıranları öldürdü.
    Büyük asker, büyük kahraman.

Ölüm şekli de çok ilginçtir, sanki bir şekil cezalandırılma gibi. Güvenli olduğunu hissettiği yerde, kendi ülkesinde yaşarken öldürülmüştür. Tıpkı öldürdüğü insanlar gibi.

Soysuzlar Çetesi filminde bilmem kaç kişiyi öldüren sniper karakteri geldi aklıma.

American Sniper (2015) | Bradley Cooper |  Clint Eastwood

Alıntıları Göster
    Konu güzel, sniper'lara ayrı bir ilgim var. Tipik Amerikan propagandasına benzese de izlenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Konu güzel, sniper'lara ayrı bir ilgim var. Tipik Amerikan propagandasına benzese de izlenir.

propagandayı takmadıkmı film olarak baktıktı olay bitmiştir aynen öyle

Orijinalden alıntı: BALORX

quote:

propagandayı takmadıkmı film olarak baktıktı olay bitmiştir aynen öyle

Alıntıları Göster
    Sniper filmlerine bayılıyorumUmarım amerikan ordusunu yücelten diğer sıradan filmlere dönüşmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Sniper filmlerine bayılıyorumUmarım amerikan ordusunu yücelten diğer sıradan filmlere dönüşmez.

Alıntıları Göster
    nete dü?tümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenbergww22 -- 18 Ocak 2015; 22:59:23 >

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

nete dü?tümü

Daha düşmedi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ganeja

Dvdscreenerler düştü.. Beklemek lazım en azından Web dl..
    tabutun üstüne ne çakıyorlar neden çakıyorlar acaba

askeri arma gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 6 Şubat 2015; 18:13:41 >

Lost * Preason Break * I'm Cladius * Rome * Da Vinci Demons * Vikings
  • quote:

dvdscr sürümünü izledim, isteyen malum yerlerde bulabilir. film ise tam bir vakit kaybı, çok boş vaktim var diyen izlesin.

adam gayri resmi 250'den fazla adam öldürmüş nasıl bir psikolojide olduğu belli değil. bunun dışa vurumunu köpeğe saldırarak göstermeleri çok komik olmuş. uyuz olduğum konuda yarış halinde olduğu suriyeli sniper'ın sanki bir ailesi çoluk çocuğu yok saadece bizim amerikalı coni'nin ailesi var. sen adamın ülkesine uyduruk bir sebeple girmiş yerle bir etmişsin, ne yapsın sana gül mü fırlatsın? clint eastwood'un milliyetçi bir kişilik olduğunu biliyordum fakat milliyetçilik yapıcam diye bu kadar eline yüzüne bulaştıracağını beklemiyordum.

• Bradley Cooper'ı severdim ta ki bu filme kadar. Çok iyi bir şey yapmışmış gibi bir katilin filmini çekmişler. Sanki başka hayat hikayesi kalmadı ekrana taşınacak. ABD'nin Irak'a müdahalesini doğru bir hareketmiş gibi göstermek için kamuoyuna servis edilen bir film, fazlası değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bradley Cooper'ı severdim ta ki bu filme kadar. Çok iyi bir şey yapmışmış gibi bir katilin filmini çekmişler. Sanki başka hayat hikayesi kalmadı ekrana taşınacak. ABD'nin Irak'a müdahalesini doğru bir hareketmiş gibi göstermek için kamuoyuna servis edilen bir film, fazlası değil.
    Konu bakımından tatmın eder umarım.Diger yapımlar gibi içi bos zaman gecırmelık olmasın.

Orijinalden alıntı: SpoonieGee

Konu bakımından tatmın eder umarım.Diger yapımlar gibi içi bos zaman gecırmelık olmasın.

Alıntıları Göster
    Nasıl bir şey olduğu belli yorumlardan fragmanlardan sırf oscar adayı diye izledim ama bu kadar rezil bir film olur. Hurt locker bu filmin yanında baş yapıt kalır o derece rezil bir film. Bu filmi en film kategorisine sokmak harbi oscarın bittiğinin kanıtıdır.

Orijinalden alıntı: transverse

gayet güzel film, uyarlama mükemmel... dp puanı 4 mü ne.. bu kadar aşağılık kompleksine sahip bir millet daha olamaz...
    Bir propaganda filmi daha.Her sene mutlaka bir tane böyle bir film geliyor.Savaş bitti hala filmler çekilmeye devam ediyor.Oscarlık bir yönü yok, film ortalama bir film.Oyunculuklar güzel ama artık sıkmaya başladı bu Irak, Afganistan temalı filmler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.