Şimdi Ara

American Pie Reunion (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
13.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fragman

Producer Craig Perry Talks American Pie 4
    Yapımcı Craig Perry Amerikan Pastası 4 hakkında konuştu.

American Pastası serisi beyazperdeye geri dönüyor.
    Sinemada gösterilmeyen 4 filmden sonra büyük ekrana geri dönüyor.
    (American Pie Presents: Band Camp, American Pie Presents: The Naked Mile, American Pie Presents: Beta House and American Pie Presents: The Book of Love)
    Orijinal kadrosunun büyük bir kısmının da filme döneceğini söylemiş yapımcı.

http://www.movieweb.com/news/NEfKcdtxWSGBjh
    http://www.imdb.com/title/tt1605630/

Jason Biggs, Seann William Scott and Eugene Levy have all completed deals for "American Reunion."
    Universal is helping itself to another serving of American Pie.
    The studio has completed deals with Jason Biggs, Seann William Scott and Eugene Levy to reunite for what is being called American Reunion.
    The studio is currently working to bring in many of the other members of the original cast and is in negotiations with Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Chris Klein, Mena Suvari and Jennifer Coolidge to reprise their roles.
    The first two films in the comedy franchise grossed a combined $523.2 million at the worldwide box office. American Wedding, the third, grossed $231.4 million.
    Universal also made several direct-to-DVD releases, which set sales records at the height of the DVD market.
    Jon Hurwitz and Hayden Schlossberg, who wrote and directed Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay have written the script and will direct the film.∙
    Chris Moore and Craig Perry will produce.
    Adam Herz, who wrote the originals, and Paul and Chris Weitz, who directed the first movie, are executive producing.

Jason Biggs , Sean-William Scott , Eddie Kaye Thomas olmadan Amerikan Pastası olmaz.
    Bunlar yoksa yapmasınlar.

Birde şu herifi eklesinler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Weeding'ten sonra o kadar cıvık filmler geldi ki orjinal kadro olsa da izleyen çıkar mı bilmiyorum.
  • ben izlerim..yeterki kadro biraraya gelsin.
  • zack galifianakis öyle bir filmde ne coşturur ne coşturur
    tip olarak aşırır tarz bi adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Weeding'ten sonra o kadar cıvık filmler geldi ki orjinal kadro olsa da izleyen çıkar mı bilmiyorum.

O cıvık filmleri tahmin ettiğimden izlemedim.
    Gereksiz oldu o filmler.
    Tam kadro olmalı olursa farklı olur.
    Bu seferde Stifleri evlendirsinler.
  • wedding den sonra film sadec elektrik israfına döndü

yani millet ilgilenmezse şaşmamalı ama

steve stifler olsun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: calenardhorn

wedding den sonra film sadec elektrik israfına döndü

yani millet ilgilenmezse şaşmamalı ama

steve stifler olsun yeter

aynen ya tipe bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

zack galifianakis öyle bir filmde ne coşturur ne coşturur
    tip olarak aşırır tarz bi adam.

cuk diye oturur işte.
  • amerikan pastası 3'ten sonrakileri amerikan pastası olarak görmüyorum zaten olursa güzel olur.
  • cidden steve stiffler gelmeden olmaz bu proje...
  •  American Pie Reunion (2012)

Filmin yeni başlığı "American Reunion."

Jason Biggs (Jim), Seann William Scot (Steve Stifler) ve Eugene Levy (Jim'in Babası) ile anlaşma yapılmış.
    Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Chris Klein, Mena Suvari ve Jennifer Coolidge ile görüşmeler sürüyormuş.

Jason Biggs, Seann William Scott and Eugene Levy have all completed deals for "American Reunion."
    Universal is helping itself to another serving of American Pie.
    The studio has completed deals with Jason Biggs, Seann William Scott and Eugene Levy to reunite for what is being called American Reunion.
    The studio is currently working to bring in many of the other members of the original cast and is in negotiations with
    Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Chris Klein, Mena Suvari and Jennifer Coolidge to reprise their roles.
    The first two films in the comedy franchise grossed a combined $523.2 million at the worldwide box office.
    American Wedding, the third, grossed $231.4 million. Universal also made several direct-to-DVD releases, which set sales records at the height of the DVD market.
    Jon Hurwitz and Hayden Schlossberg, who wrote and directed Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay have written the script and will direct the film.∙
    Chris Moore and Craig Perry will produce.
    Adam Herz, who wrote the originals, and Paul and Chris Weitz, who directed the first movie, are executive producing.

ttp://www.hollywoodreporter.com/news/american-pie-reunion-coming-together-168496
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tara Reid de oynarsa tadından yenmez. Efsane geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Tara Reid de oynarsa tadından yenmez. Efsane geri dönüyor.

eskisi kadar güzel değil ne yazık ki yine de olması güzel olur. senarist ve yönetmeni de aynı olursa yakın bir tat çıkartabilirler belki.

• İyice batırdılar bu seriyede. Steve Stifler ve o tayfanın yerini kimse dolduramadı
  • Anca Steve Stifler olursa izlerim.Bunun haricindeki seriler fazla güzel değildi.
  • American Reunion Lands April 2012 Release Date
    American Reunion Vizyon Tarihi Nisan 2012 Olarak Belirlendi.

Chris Klein'da (Oz) kadroya dahil oldu.
    Tara Reid, Mena Suvari, Thomas Ian Nicholas, ve Jennifer Coolidge ile görüşmeler sürüyormuş.

Universal Pictures has slated an April 6, 2012 release date for the comedy sequel American Reunion.
    As of now, American Reunion is the only movie that lays claim to that release date.

The plot will feature the main cast of the 1999 comedy hit American Reunion heading back to Great Falls,
    Michigan for their high school reunion.
    Jason Biggs, Seann William Scott, Eugene Levy, Alyson Hannigan, and Chris Klein are confirmed to return at this time.
    Last month we reported that original cast members Tara Reid, Mena Suvari, Thomas Ian Nicholas, and Jennifer Coolidge are also in talks to return for American Reunion.

Hayden Schlossberg and Jon Hurwitz will write and direct American Reunion.
    Despite the release date announcement, we still don't know when American Reunion will begin production.
    American Reunion comes to theaters April 6th, 2012 and stars Jason Biggs, Seann William Scott, Eugene Levy, Alyson Hannigan, Chris Klein.
    The film is directed by Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg.

http://www.movieweb.com/news/american-reunion-lands-april-2012-release-date

• steve stifler gelmeden eski tadı veremez ama beklemedeyiz
  • Beyler bir şey sorucam ben daha önce hiç bu seriden izlememiştim.Hangilerini önerirsiniz?Hepsi komik ve güzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Beyler bir şey sorucam ben daha önce hiç bu seriden izlememiştim.Hangilerini önerirsiniz?Hepsi komik ve güzel mi?

valla 7 filmi de izledim..ama esas kadro ile olan ilk 3 film iyidir.
    bir dönemim ilk filmdeki nadia nın webcam şovuyla geçti..o nedenle ilk filmin yeri bende hep ayrıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 28 Nisan 2011; 12:39:47 >
  • İnşallah güzel bir film olur...İlk seriler gibi olsun ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.