Şimdi Ara

American Pie Reunion (2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Alyson Hannigan mı oynuyor?
    Off ne işin var be senin o filmde? Çok severim kendisini.Bu amerikan pastasının bir filminde daha oynamış ama orda kötü bir sahnesi yok sanırım.Umarım bu filmde de olmaz.Ama kadroda yer alması bile kötü be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

İyice batırdılar bu seriyede. Steve Stifler ve o tayfanın yerini kimse dolduramadı

Aynen bea

DH Japonya Hayranları
    ||DH Elektronik külübü||Opera fan kulübü||Amfi hastası, motor-bisiklet ustası||Az yakar, çok kaçar
  • şeye benzedi hizli ve öfkeli ye.
    asıl kadro bir var bir yok.
    baska bir isimle yeni film yapın bari illa bu ismi kulanmak sartmı.
    bu kadroya hangi senaryo ve ismi verirsen izlenir ama serinin devami deyince insanda ön yargı olusuyor.

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

Alyson Hannigan mı oynuyor?
    Off ne işin var be senin o filmde? Çok severim kendisini.Bu amerikan pastasının bir filminde daha oynamış ama orda kötü bir sahnesi yok sanırım.Umarım bu filmde de olmaz.Ama kadroda yer alması bile kötü be.

1 filminde değil ilk 3 filmde oynamıştı, zaten serinin ana oyuncularından. eğer bir reunion yapıyolarsa Alyson ında olması gerek.
    AMD RYZEN 5 [email protected] CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • kadro tamam gibi görünüyor. stiffler resimlerde görünmese de imdb'de görünüyor onda da sorun yok gibi. ilk 3 film ayarında bir iş çıkartacaklardır.
    Serinin en zıpır karakteri Steve Stifler varsa zaten iyi birşeyler çıkar. Umarım ilk 3 film ayarında bir film olur. Açıkcası son zamanlarda seyrettiğim bu tarz cinsellik üstüne kurulu gençlik-komedi filmlerin çoğu aşırı derece saçmaydı. Bu konuda amerikan pastası serisinin ilk 3 filmi on numara.
    *PROJEKSİYON: EPSON TW9000W *AVR: YAMAHA RX-V771 *HOPARLÖRLER: FRONT: MAGNAT MOTION 990 , SURROUND: MAGNAT MOTION 220 *MEDIA PLAYER: EGREAT M34A, DUNE HD BASE 3D *STEREO: PIONNER A-858 *CD PLAYER :SONY CDP-470 *HTPC: AMD 6000 , 780G Anakart, HIS 6850 Ekrankartı , 18TB HDD DVD PLAYER: SAMSUNG HD-747
  •  American Pie Reunion (2012)

Fotoğraf çekimi slayt

• Stifler'ın annesi de filmde rol alacakmış

Orijinalden alıntı: Algos34

Stifler oynayacak mı ?

oynayacak.. onsuz olmaz zaten.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Takip.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • lise yıllarımın bu unutulmaz filminin muhteşem kadrosunu yeniden birarada görmek, bende de ister istemez bir nostalji yarattı. wedding'den sonra çekilen filmlerin hiçbirini izlemedim. izlemeyide düşünmüyorum. açıkcası kaç bölüm çekildiğini bile bilmiyorum.. orjinal kadronun 12 yıldan sonra (ilk film) yeniden biraraya gelmesine çok sevindim.. ama gözlerim kadronun içerisinde january jones'u aramadı değil. ama bellide olmaz. belkide o da biryerlerde gözüküverir.. neyse, mezuniyetlerinin 10. yılı adına tekrar bir araya gelen artık çoluk çocuğa karışmış kahramanlarımızı, hem şimdiki hayatlarıyla tekrar hatırlayacağız, hem de birbirleriyle ilk tanıştıkları zamanlara dönerek nostalji yaşayacağız. jim ve stifler'ın maceralarını seyretmek için sabırsızlanıyorum doğrusu..

Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.

Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer
  •  American Pie Reunion (2012) American Pie Reunion (2012)
     American Pie Reunion (2012)

American Pie Reunion (2012) American Pie Reunion (2012)

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Stiffler'ın annesine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.