Şimdi Ara

AMELE YANIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toplum arasında amele yanığı olarak adlandırılan, kolların ve yüzün güneş ışığı ile yanması sonucu gövdeden farklı bir renge bürünmesi gibi iğrenç bir durumla karşı karşıyayım.

Bu yanıklardan kurtularak, bedenin eski rengine döndürmenin bir yolu yok mu ?
    Dışarı çıkmamak işe yarar mı ?
    Bunun kremi vb. ilacı var mı ?

Bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekküerler.

• Yanan yerlerin rengini eski rengine getirmeniz çok zor,bunun yerine yanmayan yerlerinizi yanan yerlerinizin rengine getirmeniz çok daha kolay. Bunun için 2 ayrı kreme ihtiyacınız olacak. Birinci krem daha önce yanan yerlerinize süreceğiniz yanmayı engelleyecek olan güneş kremidir,ten renginiz nedir bilmiyorum ancak yüksek faktörlü bir krem işinizi görür. İkinci krem ise daha önce yanmamış açık renkte kalmış bölgeleriniz için bronzlaştırıcı krem ya da yağ,bu kremde dikkat etmeniz gereken ise kısa sürede bronzlaşmanızı sağlaması ve uv filitreli olması.

Son olarak güneşlenmek için gerekli ortama ihtiyacınız var,en güzeli deniz kenarıdır ama imkanınız yoksa da havuz ya da balkon da iş görür

Not : Güneşlenirken teninizde ki ton farklılığını sık sık kontrol edin ki bu seferde daha önce yanan bölgeler açık tonda kalmasın
    Not 2 : Gündüzleri dışarı çıkarken açıkta kalan yerlerinize yüksek faktörlü koruyucu bir krem sürerseniz tekrar aynı olayı yaşamazsınız

• Teşekkür ederim bilgileriniz için. Keşke bunun bir çözümü olsaydı. Tamami ile bronzlaşmak bana göre değil. Genellikle evde oturup, pc başında vakit geçiren bir insanım. Ayda, yılda bir dışarı çıktım, bu olay başıma geldi.

Uzun süre güneş ışınlarından uzak kalsam, tenim eskisi gibi beyazlamaz mı ? Güneş kremini her zaman kullanmak abes olmaz mı ?
  • Elbette eski rengini geri alır ancak bu biraz uzun sürer. Güneş kremini her zaman kullanmak ise kesinlikle abes olmaz aksine güneşin zararlı ışınlarından korunmak için yaz aylarında mutlaka sürülmesi gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Elbette eski rengini geri alır ancak bu biraz uzun sürer. Güneş kremini her zaman kullanmak ise kesinlikle abes olmaz aksine güneşin zararlı ışınlarından korunmak için yaz aylarında mutlaka sürülmesi gerekir.

Teşekkürler.
  • Aynı konuyu ben açacaktım napcaz kollarımın üstü beyaz altı hafif esmer Ankarada deniz yok teras katındada değiliz mecbur parkta çimlerde öküz gibi soyunup yatacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Aynı konuyu ben açacaktım napcaz kollarımın üstü beyaz altı hafif esmer Ankarada deniz yok teras katındada değiliz mecbur parkta çimlerde öküz gibi soyunup yatacam

Mutlaka havuz vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güneş yanığı geçer mi ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Aynı konuyu ben açacaktım napcaz kollarımın üstü beyaz altı hafif esmer Ankarada deniz yok teras katındada değiliz mecbur parkta çimlerde öküz gibi soyunup yatacam

Mutlaka havuz vardır

havuz varda havuzda da insan kaynıyo karizma çizilir

• quote:

quote:

quote:

Mutlaka havuz vardır

havuz varda havuzda da insan kaynıyo karizma çizilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.