Şimdi Ara

AMD Yeni Bir FX İşlemcisi Hazırlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20140621200650_AMD_Preps_a_New_FX_Series_Microprocessor_with_Bundled_Liquid_Cooling.html
    http://www.donanimcibaba.com/2014/06/amd-yeni-fx-islemcileri-hazirliyor.html

AMD Devil's Canyon karşısına sıvı soğutmalı yeni bir FX işlemcisi ya da işlemcileri hazırlıyor. Teknik özellikler belli değil ama sıvı soğutma olacağı kesin gibi.

28nm Steamroller olsa süper olur :)

• Atak bekliyoruz artyk. Yn?allah çekirdekleri güçlü olur.
  • Aslında Amd kullananlar işlemcilerden memnun. Genelde İntel kullananlar şikayet ediyor. Sentetik testlerde ve günlük kullanımda İntel ile rekabet edecek işlemci çıkarırsa iyi olur gene de. Fanboy-bot'ların elindeki argümanları azalır en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 23 Haziran 2014; 10:46:08 >
  • H4PPY kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 23:13:14 >
  • Gelsin de 8320 8350 biraz daha ucuzlasın :)
  • Çekirdekleri güçlü olsun çift çekirdek oyunlarda yerlerde sürünmesin yeterli eğer öyle çıkarsa cidden forum karışır
  • Foxbat kullanıcısına yanıt
    Ah be AMD , zamanında favorilerimden biriydin.Ucuzluğun ve F/P oranın ile kendime ve çevremde kurduğum sistemlerde baş tacı idin.

Ama artık şansını fazla zorluyor gibisin.Eğer FX 9370 ve 9590' daki gibi ghz sınırlarını zorlayıp, yüksek watt değerlerinde bir işlemci çıkaracaksan hiç çıkarma daha iyi bana göre.

Öyle bir kendine gel ki; piyasanın tekele dönüşmesine izin verme !

Yeri gelmişken içimi dökeyim dedim iyi oldu bu haber.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de haftaya Intel'e geçiyorum ( 4570 + Asrock h87 pro 4). Eğer AMD 2016'ya kadar atağa kalkmazsa o defteri kapatacağım.
    Bu işlemci 28nm Steamroller olmalı yoksa TDP kastırmaktan başka iş görmez.
  • su sogutmayla birlikte gelmesi hayra alamet degil ama hadi bakalim.
  • FX 9595 tarzı bir şey olur herhalde...

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Aslında Amd kullananlar işlemcilerden memnun. Genelde İntel kullananlar şikayet ediyor. Sentetik testlerde ve günlük kullanımda İntel ile rekabet edecek işlemci çıkarırsa iyi olur gene de. Fanboy-bot'ların elindeki argümanları azalır en azından.

Ne gibi şikayetler?
  • Ben bu amd yi hâlâ çözmüş değilim elinde yılların vermiş olduğu bir bilgi birikimi tecrübe ve arguman var ve intel karşısında maça 5-0 geride başlıyor. Kıyaslama yapılırken de aynı kulvarda olmayan işlemcilerde dahi yenik duruma düşüyor.
    Fx 83xx vs i5-i7 4xxxk. gibi. Anakartları zaten vasat adam akıllı 1 tane anakart yok am3 yada am3+ da.( üst düzey anakartlar ).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çekirdek performansının kesinlikle geliştirilmesi lazım ilk FX ler ile ikinci nesil arasındaki den daha fazla olmalı bu fark
  • Güzel bir seri çıkarsalarda FX 4100 den terfi etsem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 23 Haziran 2014; 21:55:15 >
  • zamanında amd 955 kullandım şimdi intel kullanıyorum fan boyluk değil iyi olanı alıyorum çünkü para kolay kazanılmıyor. Şuan intel aldım 4670k var amd alackatım konularımda var sonra ekran kartı alınca oc oc yapılacak ya arkadaş 0 işlemciye niye oc yapayım ben ? Yetmediği yerde oc yi basıp yola devam edersinde 0 aldığın işlemciye oc niye yapıyorsun bench kasmayacaksan çünkü günlük kullanımda hiç getirisi yok. E peki amd fx serisiyle ne yaptı o efsane phaenom serisini bitirdi resmen ya şu dönem için kesinlikle amd almayı düşünmüyorum anca çok düşük bir sistem kurmayı planlıyorum onda da 6300 alacağım. Diyorlar ki 8350 alın geleceğe yatırım kardeşim gelcekte 8350 yetecek mi ? örneğin intel quad core alanlar ilk çıktıklarında 4 çekirdeki çok güçl işlemcilerde yakın dönemde çok çekirde kullanana oyun sayısı arttı peki quad coreu olanlar faydalana biliyor mu hayır niye çünkü güçsüz kaldı. Yani teknolojide dönemine göre alacaksın arkadaş teknolojide ileriye yatırım diye birşey olmaz çıkarın bunu aklınızdan

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

su sogutmayla birlikte gelmesi hayra alamet degil ama hadi bakalim.

Aynen öyle :D Sulu sogutmayla geliyorsa bir gariplik olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

FX 9595 tarzı bir şey olur herhalde...

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Aslında Amd kullananlar işlemcilerden memnun. Genelde İntel kullananlar şikayet ediyor. Sentetik testlerde ve günlük kullanımda İntel ile rekabet edecek işlemci çıkarırsa iyi olur gene de. Fanboy-bot'ların elindeki argümanları azalır en azından.

Ne gibi şikayetler?

Bilemiyorum hocam, intel kullandığınızdan sizin daha iyi bilmeniz lazım aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

belki artık paramızın karşılığını alırız kötü düşünmeyelim bakalım hayırlısı zaten başta amd'nin stock soğutucuya el atması şarttı kutunun içinden işlemciye yetmeyecek soğutucu çıkıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Haziran 2014; 23:00:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

belki artık paramızın karşılığını alırız kötü düşünmeyelim bakalım hayırlısı zaten başta amd'nin stock soğutucuya el atması şarttı kutunun içinden işlemciye yetmeyecek soğutucu çıkıyordu

FX X8 8320 almiştim 2 hafta önce :D Hatamı ettim acaba ?

• Bravo.qwertuu kullanıcısına yanıt
    bende yarın ilk kez intel alıyorum 4570k i5 sonu yok bu işin boşver aldıktan sonra dahili bileşenlere 2 3 sene takılmamak en iyisi gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bende yarın ilk kez intel alıyorum 4570k i5 sonu yok bu işin boşver aldıktan sonra dahili bileşenlere 2 3 sene takılmamak en iyisi gibi duruyor

i5 4570 alıcaktımda intel bütçeyi baya zorladi :D baya pahali malum açıkcası aldıgıma pişman degillim. :D ama i5 4570 iyi işlemcidir şimdiden hayırlı olsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.