Şimdi Ara

## AMD X2 3600+ Testleri ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hazır bahsetmişken X2 3800 ü 2.8 veya 3.0 Ghz ye hangi anakartla getirebilmişler yav ?
    bize de söyleseniz veya link varsa da iyi olur
  • Sonuçlar etkileyici fakat Amd x2 3600+ yı 2.6 Gigahertz de çalıştırabilmek için güzel ramler de almak lazım, öyle değil mi?
  • yahu Conroe iyi güzelde o kadar da sallamayın be abicim yüzde 100 OC oluyormuş falan.
    bir kere bu hıza stok soğutmayla çıkamazsınız,OC bölümündeki arkadaşlar gibi su soğutma,DOD mod böyle özel soğutucularla çıkarsınız..
    hadi bu soğutucuları buldunuz diyelim maliyet ne olur?
    hadi maliyeti geçtim bu hızlara 90 dolarlık RAM ile mi çıkacaksınız?

işlemciyi aldın 200 dolara OC için harcayacaksın anakart RAM,özel soğutma farkı olarak en az 500 dolar.o da iyimser tahminle...
    ne anladım bu işten ben?

bu kadar yüksek OC yapmak bir hobidir ve pahalıya malolur,ucuza blgisayar isteyenler için hala alternatif bu X' ler daha öncede söyledim...
  • Testlerde taraf tutulmuş.3600+ overclock yapılmış fakat e6300 yapılmamış.Zaten e6300 sağlam bir board ve ram ile voltajsız 3.6ghz gören bir işlemci.Birazda voltaj verdiğiniz zaman ortada ne X2 3600+ kalır ne FX-62.
  • Dostlar,haber editörümüzün verdiği haber ve konuşulması gereken işlemci amd+3600dür.Yani burada conroe den ziyade amd nin bir işlemcisinin performansı deneniyor.AMD bana göre son derece etkili bir işlemci çıkarmış.Çünkü çok zamandan beri amd fiyat ve performans da tablolarda hep alt sıralardaydı.Ama işte REKABET.... neler doğuruyor.AMD güzel işlemciler çıkartmaya ve sevenlerini kaybetmemeye devam etmesi lazım,edecektirde....Saygılar...
  • 40-50 dolarlık bi fark için x2 ler alınmaz arkadaşlar conroeler ortalığı kasıp kavururken kim takar amd yi
  • 2bin7'de AMD'de gerck sılahını gostercek InteL'de armut toplayacak haa ..

AMD' guzel 1 rüyaydı, ama bitti
  • isteyen istedigini alsın fanatikcilik yapmayalım
  • testler için teşekkürler @fx57, oldukça detaylı eğer uygun fiyatla piyasaya çıkarsa düşük bütçeli sistemler için iyi bir alternatif olur
  • anadart + işlemci birlikte değerlendirildiğinde amd tarafı F/P olarak daha ii görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: haramiharami1

arkadaşlar hazır bahsetmişken X2 3800 ü 2.8 veya 3.0 Ghz ye hangi anakartla getirebilmişler yav ?
    bize de söyleseniz veya link varsa da iyi olur

MSI K9N PLATINUM

MSI K9N PLATINUM SLI

ASUS M2N-E

ASUS M2N-E DELUXE
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

40-50 dolarlık bi fark için x2 ler alınmaz arkadaşlar conroeler ortalığı kasıp kavururken kim takar amd yi

kardeş hesaplağın zaman aradaki fark baya bir artıyor aslında

conroe e6300 - 220usd

gigabyte 965p-s3 - 170usd

1gb ddr2 667mhz extreme ram - 150usd

intel de ayriyetten iyi de bir ram almak zorundasın yaklaşık 900mhz yapabilen ramlere ihtiyacın var 3ghz için...

ama amd de fsb düşük olduğu için sorun olmayacaktır...gerçi amd 3.0ghz üstü yaparmı bilmem

parası olan alsın conroe sini , olmayanda x2 3600 ünü alır , oyunlarda kasılır cache den dolayı ...

• quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

40-50 dolarlık bi fark için x2 ler alınmaz arkadaşlar conroeler ortalığı kasıp kavururken kim takar amd yi

kardeş hesaplağın zaman aradaki fark baya bir artıyor aslında

conroe e6300 - 220usd

gigabyte 965p-s3 - 170usd

1gb ddr2 667mhz extreme ram - 150usd

intel de ayriyetten iyi de bir ram almak zorundasın yaklaşık 900mhz yapabilen ramlere ihtiyacın var 3ghz için...

ama amd de fsb düşük olduğu için sorun olmayacaktır...gerçi amd 3.0ghz üstü yaparmı bilmem

parası olan alsın conroe sini , olmayanda x2 3600 ünü alır , oyunlarda kasılır cache den dolayı ...

oyunlar cache istemiyor diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltin
    128kb L2 sempron 3000
    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=511&page=6

ama yine de ben almam,ya 6300 ya 3800 alırım,ama overclock biraz da kısmet mesela ben p4 2.4,msi onboard anakart,uyduruk 256mb ram, 100x24 133x24=3,2ghz yaptım ne ramlerle oynadım ne voltaj verdim,2yıldır kullanıyor bilgisayardan da hiç anlamaz ama epey teşekkür etti.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

yahu Conroe iyi güzelde o kadar da sallamayın be abicim yüzde 100 OC oluyormuş falan.
    bir kere bu hıza stok soğutmayla çıkamazsınız,OC bölümündeki arkadaşlar gibi su soğutma,DOD mod böyle özel soğutucularla çıkarsınız..

işlemciyi aldın 200 dolara OC için harcayacaksın anakart RAM,özel soğutma farkı olarak en az 500 dolar.o da iyimser tahminle...
    ne anladım bu işten ben?

bu kadar yüksek OC yapmak bir hobidir ve pahalıya malolur,ucuza blgisayar isteyenler için hala alternatif bu X' ler daha öncede söyledim...

xmsmmgr (mehmet abı) e6300u %100 oc yaptı ve senın dedıgın gıbı sıvı soutma vs ıle deıl!! arctıc coolıng ın 50 mılyonluk fanıyla ayrıca orjnal fanıylada yaparsın ayrı konu cnku ısınmıyor

e V verdı ne bısey verdı
    ramler cok onmlı tabıkı sen gıdıp 60 dolarlık ram takarsan bseye bnzemez zatn conroe alsan nolcak

conroe yu oc yapmak kesınlıkle zor bır ıs deıl en bılmeyen adam bıle fs yı arttırır 1.8@2.4 yapar babalar gıbı kullanır sallayan fln yok yanı

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

yahu Conroe iyi güzelde o kadar da sallamayın be abicim yüzde 100 OC oluyormuş falan.

ne anladım bu işten ben?

xmsmmgr (mehmet abı) e6300u %100 oc yaptı ve senın dedıgın gıbı sıvı soutma vs ıle deıl!! arctıc coolıng ın 50 mılyonluk fanıyla ayrıca orjnal fanıylada yaparsın ayrı konu cnku ısınmıyor

e V verdı ne bısey verdı
    ramler cok onmlı tabıkı sen gıdıp 60 dolarlık ram takarsan bseye bnzemez zatn conroe alsan nolcak

conroe yu oc yapmak kesınlıkle zor bır ıs deıl en bılmeyen adam bıle fs yı arttırır 1.8@2.4 yapar babalar gıbı kullanır sallayan fln yok yanı

bence de ,ben sanmıyorum bir kingston veya twinmos ram normal ddr2 667mhz ile rahat rahat 2,4 geçilemesin

• http://forum.donanimhaber.com/m_8607948/tm.htm

conreo rulez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms -- 14 Ağustos 2006; 11:12:59 >
  • olurmu arkadaşım ben bizzat bunu merak ettiğim için 3 tane cpu aldım .

AMD SEMPRON 3000 128L2 CACHE

AMD ATHLON64 2800 512L2 CACHE

AMD SEMPRON 2800 256L2 CACHE

hepsini 2ghz e overclockladım.

san andreasda o kdr çok fark ettiki şaştım kaldım , athlon64 çok rahat kasılmadan oynarken , sempron 3000 öldü resmen devamlı yavaşlıyordu
    sempron 2800 de 3000 den pek farklı değildi ama %25 fln daha rahattı .

siz siz olun , düşük cache li cpu almayın , bench programlarında 3 cpu da yakın puanlar almasına rağmen , doom3 , san andreas , quake de özellikle 128l2
    cache oyunları resmen oynatmadı , 256 yine idare etti , 512 de ise acayip rahat oluyor , bn fırsat olsa san dıego 1mb cache de deniyecektim ama sponsr bulamadım ne yazıkkio cpu yu almak için sponsor lazımdı o zmn

pclabsta yayınlamıştım testi.

• quote:

Orjinalden alıntı: maybera

olurmu arkadaşım ben bizzat bunu merak ettiğim için 3 tane cpu aldım .

AMD SEMPRON 3000 128L2 CACHE

AMD ATHLON64 2800 512L2 CACHE

AMD SEMPRON 2800 256L2 CACHE

hepsini 2ghz e overclockladım.

san andreasda o kdr çok fark ettiki şaştım kaldım , athlon64 çok rahat kasılmadan oynarken , sempron 3000 öldü resmen devamlı yavaşlıyordu
    sempron 2800 de 3000 den pek farklı değildi ama %25 fln daha rahattı .

siz siz olun , düşük cache li cpu almayın , bench programlarında 3 cpu da yakın puanlar almasına rağmen , doom3 , san andreas , quake de özellikle 128l2
    cache oyunları resmen oynatmadı , 256 yine idare etti , 512 de ise acayip rahat oluyor , bn fırsat olsa san dıego 1mb cache de deniyecektim ama sponsr bulamadım ne yazıkkio cpu yu almak için sponsor lazımdı o zmn

pclabsta yayınlamıştım testi.
    böyle bir bilgilendirme için teşekkür krds..

• senin testlerde de,pclabsta da %2 fark var,ama her şekilde l2 128kb alınmaz,şu an 6300 overclock yap da testleri bi yayınla,3dmark olsun ama mümkünsa oyunlardaki kare sayısını olsun,iyi sposorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Testlerde taraf tutulmuş.3600+ overclock yapılmış fakat e6300 yapılmamış.Zaten e6300 sağlam bir board ve ram ile voltajsız 3.6ghz gören bir işlemci.Birazda voltaj verdiğiniz zaman ortada ne X2 3600+ kalır ne FX-62.

hocam bu çok normal...testi yapılan işlemci x2 3600...

o yüzden her türlü denemişler işlemciyi....conroe 6300 testi olsaydı onu hızaşırırlardı....

bence taraf falan tutulmamış...

senin dediğin mantıkla olsaydı bütün işlemcileri ayrıca hız aşırarak denemeleri gerekirdi...o zamanda çift çekirdekkli işlemciler testi olurdu adı..............
    x2 3600 testi olmazdı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.